6 зодии, които ще бъдат най-засегнати от слънчевото затъмнение

0 коментара0/5

Ето кои са 6-те зодии, които ще бъдат най-силно повлияни от предстоящото частично слънчево затъмнение на 15 февруари.

6 зодии, които ще бъдат най-засегнати от слънчевото затъмнение

Частичните слънчеви затъмнения оказват не по-малко влияние върху зодиите в сравнение с пълните. Ето защо според астролозите предстоящото частично слънчево затъмнение на 15 февруари ще се отрази значително, но най-вече върху шест от зодиите.

Овен

Ако сте зодия Овен, влиянието на слънчевото затъмнение за вас ще е напълно положително. Вие имате възможност да проявите лидерските си качества, да се запознаете с правилните партньори, съдружници, инвеститори, да изградите силни и ценни приятелства в този период. Това е идеалният момент да намерите своето призвание и място в обществото, да се докажете, показвайки какво можете. И определено ще бъдете забелязани. 

Телец

Това е период, в който сякаш ще прогледнете и ще вземете живота си в ръце. Все пак сте бик с рога и характер, а не послушно агне. Сега е времето да заявите кои сте и какво желаете, а увереността ви ще подейства отрезвяващо и на хората около вас, които до сега може би са ви подценявали. Сега е моментът да изисквате да бъдете уважавани и ценени.

Рак

Запретнете ръкави, защото това е вашият момент да работите здраво, а усилията ви ще бъдат възнаградени за в бъдеще. Може би ще ви предложат повишение, по-висока позиция или заплата, ще се срещнете с важни за бъдещото ви израстване хора и прочие. Не проспивайте това слънчево затъмнение, защото то може би ще ви предложи шанса на живота ви.

Добави описание

Лъв

За Лъвовете това е период, който ще се отрази най-много във връзката им с интимния партньор. Ще осъзнаете, че това е половинката в живота ви или пък точно обратното. Ще си дадете равносметка какво очаквате и какво получавате във връзката си. Ще разберете, че може би трябва да направите някои жертви или компромиси. Ако пък нямате връзка, то може би в този период ще се раздвижат нещата около интимния ви живот. 

Козирог 

Това е вълнуващ период за Козирозите, които ще берат плодовете от труда си през последните месеци. Сега е моментът, в който ще разберете, че всичките ви усилия и жертви са си заслужавали, защото наградата ще е наистина голяма. Може да получите и нови предложения, да се запознаете с нови влиятелни хора и въобще да се издигнете за отрицателно време.

Водолей

Водолеите ще бъдат най-повлияни от слънчевото затъмнение, тъй като Луната е в техния знак. Това събитие ще е като лична Нова Година за вас, ново начало, което ще преобърне живота ви и ще ви просветли за отговорите на много ваши въпроси, които са ви измъчвали от години. 

Любопитни факти за лунното затъмнение >>>

13.02.2018

Още от "Загадъчно"

Пречистващ ритуал със солена вода

Пречистващ ритуал със солена вода

Вярвате ли в свръхестественото? А намирате ли начини да се предпазите или пречистите от негативните енергии, които витаят наоколо? Вижте един лесен за правене пречистващ ритуал със солена вода.

Нели Колева, нумеролог: Числата от рождената дата носят късмет за Григор Димитров

Нели Колева, нумеролог: Числата от рождената дата носят късмет за Григор Димитров

Едно интервю с нумеролога Нели Колева за числата от рождената дата, любовта, късмета и звездата на корта Григор Димитров.

Тайнственото е невидимо за очите

Тайнственото е невидимо за очите

“…истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите”, Малкият принц, А.С.Екзюпери