6-те най-емоционални зодии

0 коментара0/5

Ето кои са 6-те зодии с най-променливи настроения и най-буйни емоции. Дали не сте сред тях?

6-те най-емоционални зодии

Рак

Номер едно в класацията за най-емоционални зодии се пада на Рака. Раците са силно чувствотелни, преживяват всичко в сърцето си, изпитват силна емпатия и сълзите никак не са им чужди. И ако за околните целият прилив на емоции и постоянната смяна на добро с лошо настроение е необяснима, то Раците се чувстват съвсем комфортно с разнообразните си настроения. И макар че трудно увладяват собствените си емоции, доста успешно помагат на околните да се справят с техните настроения.

Риби

Те са не по-малко чувствителни от Раците. Представляват вулкан от емоции. Радост, тъга, ярост се сменят със скоростта на светлината. В един момент ронят крокодилски сълзи, а в следващия сякаш нищо не е станало. Рибите са добри в прикриването на емоциите си, освен ако не са ви крайно ядосани. Тогава наистина ще усетите лошото им настроение и по-добре бъдете предпазливи. 

Скорпион

За разлика от Рибите, Скорпионът не може да скрие емоциите си. Представителите на тази зодии са силно чувствителни. При тях емоциите граничат с крайности - изпепеляваща страст, изгаряща ненавист, безкрайна любов. И обичайно настроениетя на Скорпионите са последвани от съответващи им действия. Ето защо, ако Скорпион ви е ядосан, по-добре бягайте надалече, защото ви грози отмъщение. 

Скритите таланти на 12-те зодии >>>

   Добави описание

Овен

Овните са все с рогата напред. Могат да бъдат безкрайно щастливи и душата на компанията, но редовно лошото им настроение помрачава тази им черта. Яростта им идва обичайно от факта, че не са първи в нещо и нещата не се случват по техния начин. Тяхната цел в живота е да ви покажат, че ви превъзхождат. Ако им докажете обратното, ще помрачите настроението им за дни напред и най-вероятно вече няма да сте в списъка им с приятели.

Везни

При тях настроенията се менят в зависимост не от собственото им светоусещане, а в зависимост от околните. Те искат да се харесат на всички, искат всички да им ръкопляскат, не искат да наранят никой, притесняват се кой какво ще си каже и помисли, изпитват постоянен страх от емоциите на околните и често ги съпреживяват. С колкото хора се срещнат в един ден, навярно толкова различни настроения ще ги обземат.

Развенчаните митове за характера на зодиите >>>

Добави описание

Близнаци

Близнаците никога няма да си признаят, че са в лошо настроение, но винаги ще ги познаете, че са в такова. Те ще се усмихват или просто ще мълчат спокойно, но вътре в тях се готви да изригне вулкан. Близнаците са силно чувствителни, но емоциите им остават дълбоко скрити в тях и видими само за най-проницателните. Представителите на тази зодия умеят да се владеят, но въпреки това бъдете предпазливи, защото може да се окажете в неподходящото време на неподходящото място, когато на Близнаците вече им е до гуша дошло.

27.02.2018/Ели Йорданова

Още за: емоции, зодии

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "6-те най-емоционални зодии".

Още от "Загадъчно"

Целувка според зодията

Целувка според зодията

Възможно ли е представителите на различните зодии да се целуват по различен начин? Ето какво показват звездите.

Ритуали за посрещане на Hовата година

Ритуали за посрещане на Hовата година

Последната нощ на отиващата си и първия ден на настъпващата година са магически. Използвайте ги, за да привлечете късмета на своя страна и да се заредите с енергия с помощта на някои обичаи от келтския и средиземноморски фолклор.

Завръщането на Сатурн

Завръщането на Сатурн

Докато сатурновата дупка е нещо, което се случва всяка година, то завръщането на Сатурн е два пъти в живота. Ето какво представлява завръщането на Сатурн и как може да ви се отрази то.