6-те най-емоционални зодии

0 коментара0/5

Ето кои са 6-те зодии с най-променливи настроения и най-буйни емоции. Дали не сте сред тях?

6-те най-емоционални зодии

Рак

Номер едно в класацията за най-емоционални зодии се пада на Рака. Раците са силно чувствотелни, преживяват всичко в сърцето си, изпитват силна емпатия и сълзите никак не са им чужди. И ако за околните целият прилив на емоции и постоянната смяна на добро с лошо настроение е необяснима, то Раците се чувстват съвсем комфортно с разнообразните си настроения. И макар че трудно увладяват собствените си емоции, доста успешно помагат на околните да се справят с техните настроения.

Риби

Те са не по-малко чувствителни от Раците. Представляват вулкан от емоции. Радост, тъга, ярост се сменят със скоростта на светлината. В един момент ронят крокодилски сълзи, а в следващия сякаш нищо не е станало. Рибите са добри в прикриването на емоциите си, освен ако не са ви крайно ядосани. Тогава наистина ще усетите лошото им настроение и по-добре бъдете предпазливи. 

Скорпион

За разлика от Рибите, Скорпионът не може да скрие емоциите си. Представителите на тази зодии са силно чувствителни. При тях емоциите граничат с крайности - изпепеляваща страст, изгаряща ненавист, безкрайна любов. И обичайно настроениетя на Скорпионите са последвани от съответващи им действия. Ето защо, ако Скорпион ви е ядосан, по-добре бягайте надалече, защото ви грози отмъщение. 

Скритите таланти на 12-те зодии >>>

   Добави описание

Овен

Овните са все с рогата напред. Могат да бъдат безкрайно щастливи и душата на компанията, но редовно лошото им настроение помрачава тази им черта. Яростта им идва обичайно от факта, че не са първи в нещо и нещата не се случват по техния начин. Тяхната цел в живота е да ви покажат, че ви превъзхождат. Ако им докажете обратното, ще помрачите настроението им за дни напред и най-вероятно вече няма да сте в списъка им с приятели.

Везни

При тях настроенията се менят в зависимост не от собственото им светоусещане, а в зависимост от околните. Те искат да се харесат на всички, искат всички да им ръкопляскат, не искат да наранят никой, притесняват се кой какво ще си каже и помисли, изпитват постоянен страх от емоциите на околните и често ги съпреживяват. С колкото хора се срещнат в един ден, навярно толкова различни настроения ще ги обземат.

Развенчаните митове за характера на зодиите >>>

Добави описание

Близнаци

Близнаците никога няма да си признаят, че са в лошо настроение, но винаги ще ги познаете, че са в такова. Те ще се усмихват или просто ще мълчат спокойно, но вътре в тях се готви да изригне вулкан. Близнаците са силно чувствителни, но емоциите им остават дълбоко скрити в тях и видими само за най-проницателните. Представителите на тази зодия умеят да се владеят, но въпреки това бъдете предпазливи, защото може да се окажете в неподходящото време на неподходящото място, когато на Близнаците вече им е до гуша дошло.

27.02.2018/Ели Йорданова

Още за: емоции, зодии

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "6-те най-емоционални зодии".

Още от "Загадъчно"

Близнаци - лак за нокти според зодията

Близнаци - лак за нокти според зодията

Какво казва астрологията и кой е подходящият лак за нокти за зодия БЛИЗНАЦИ.

Тест: Избери великденско яйце и виж какво означава

Тест: Избери великденско яйце и виж какво означава

Изборите, които всеки от нас прави, издават много за самите нас като личности. Затова ви предлагаме един забавен великденски тест. Изберете си великденско яйце и вижте какво означава

Призраците – реалност или мит?

Призраците – реалност или мит?

Дали наистина съществуват призраци? И ако е така, какво са те?