10 типични черти за характера на зодия Риби

0 коментара0/5

Понякога Рибите могат да изглеждат като хора от друга планета, но замисляли ли сте се какво точно ги прави толкова различни и уникални? Ето 10 специфични черти от характера, които са притежава всеки представител на зодия Риби:

10 типични черти за характера на зодия Риби
 © iStock.com

1. Имат голямо сърце

Представителите на зодия Риби са изключително любезни и състрадателни души, които пазят в себе си много любов, която искат да дадат на света. Тяхното открито сърце им позволява да видят най-доброто у хората и наистина им симпатизират, без значение кои са.

2. За тях е по-важна вътрешната красота

Рибите не са повърхностни същества и се интересуват много повече от това какъв е човекът срещу тях, отколкото как изглежда. Те обичат да опознават хората и ако не им позволите да навлязат в личния ви свят, те бързо ще се отегчат.

3. Изключително интуитивни, винаги следват своите инстинкти

Рибите имат много силни инстинкти, които ги ръководят през целия си живот. Те улавят и най-финните и незабележими за околните знаци на съдбата и забелязват и разбират много повече за смисъла и причината за нещата, които се случват в живота им.

Добави описание

4. Могат да бъдат истинска загадка за околните

Родените под знака на зодия Риби са уникални личности, които не могат да бъдат постаавени в нечии стериотип. Тяхната мистериозна страна често оставя околните заинтригувани и в недоумения как точно работи мозъка на човека Риби.

5. Страхуват се да не бъдат отхвърлени в любовта

Рибите жадуват за дълбока и смислена връзка, в която с партньора са истински приятели. Намирането на любов обаче не винаги е толкова лесно за тях. Те могат да се озоват в ситуация, в която изпитват несигурност и страх да не бъдат отхвърлени, което им попречи открият истинската любов.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ: 

Как се влюбва всяка зодия? >>>

 

Каква зодия сте - кардинална, подвижна или неподвижна? >>>

 

6. Безкрайно креативни и артистични натури

Характерни особености за Рибите са творчеството и оригиналността им, които са причина именно хората родени под този знак да се превръщат в големите художници, писатели, музиканти и т.н. Те имат специфична гледна точка за света, която им позволява да гледат нещата в един много по-разчупен вид, който им служи като страхотен източник на вдъхновение.

7. Дълбоко емоционални личности

Рибите са дълбоко емоционални същества, които чувстват всичко интензивно - както доброто, така и лошото. Настроението им може да се обърне на 180 градуса за един миг , което много хора не разбират.

Добави описание

8. Безнадеждни романтици

Рибите са заклети романтици, които обожават страстните жестове на любов и привързаност от страна на патньора. Те обичат да се чувстват специални и желани, но не са егоисти и също така знаят как да направят любимия си щастлив.

9. Предпочитат качеството пред количеството

Рибите не обичат да си губят времето, опитвайки се да поддържат стотици незначими приятелства и вместо това се фокусират върху подхранването на по-значими за тях взаимоотношения. Те предпочитат да прекарват времето си с онези, които са най-важни за тях. Ето защо те по-скоро биха имали шепа близки приятели, на които знаят, че могат да се доверят, отколкото хиляда познати, с които почти не са контактували.

10. Понякога са крайно нерешителни

Рибите могат да бъдат невероятно нерешителни на моменти и могат да се борят да вземат окончателно решение, като обмислят всичко, за да не направят грешен. Понякога те могат да влудят приятелите и най-близките си с тяхната неспособност да вземат решение, но просто такава е тяхната природа.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "10 типични черти за характера на зодия Риби".

Още от "Загадъчно"

Предсказанията на бенките

Предсказанията на бенките

Почти всички хора имат по телата си безвредни тъмни петна, т.нар. бенки. Те и останалите знаци по тялото са като таен код, по който може да се съди за различни явления и събития в нашия живот.

Нели Колева: Кармично ли е числото 13 в нумерологията?

Нели Колева: Кармично ли е числото 13 в нумерологията?

Можем ли по ден на раждане да определим числото 13 като кармично число?

Пръстенът разкрива какъв сте

Пръстенът разкрива какъв сте

Пръстен с овален камък се подарява на жена, с която сте в дълбока емоционална връзка. Квадратен камък обичат жените хедонисти, камъка във формата на сълза е за твърдо уверени жени, а камъкът във форма на сърце за романтичните души.