10 неща, типични за зодия Лъв

0 коментара0/5

Колкото и добре да познавате представителите на зодия Лъв, винаги има още нещичко, което не знаете. Ето кои са 10-те типични неща за зодия Лъв.

10 неща, типични за зодия Лъв
 © istockphoto.com

1. Хората често ви дават контрола над ситуацията

Лъвовете са родени лидери и това им личи. Обичат да владеят ситуацията и всичко им се получава без излишен натиск, съвсем естествено. Истината обаче е, че Лъвовете не винаги сами поемат контрола над ситуацията. Често се случва така, че хората просто им дават "юздите" и се оставят на добрата лидерска интуиция на зодия Лъв.

2. Обичам да изглеждам уверен

Скромността не е присъща за представителите на зодия Лъв. Те обичат да се чувстват уверени и това да личи. Ще забележите, че представителите на зодия Лъв имат самочувствие в себе си и не се свенят да го показват. 

3. Честността е единственият път

Представителите на зодия Лъв са честни, може би прекалено честни понякога. Държат на фактите и не ги преиначават, макар понякога това да наранява околните. Затова близките приятели на Лъва са малко, но свикнали с неговите привички, болезнена честност и понякога натрапчива увереност

хороскоп, зодяи лъв

4. Външният вид е винаги от значение

Представителите на зодия Лъв държат на външния си вид. Те обичат често да посещават козметични салони и да пазаруват. Няма да ги видите с измачкани дрехи или неоправени грим и коса. Лъвовете също така са изявени почитатели на луксозните стоки и дестинации.

5. Това, че съм уверен, не значи, че не съм чувствителен

Търде голямата самоувереност на Лъва често се бърка с липса на чувствителност. Представителите на зодия Лъв са много емоционални, но няма да ги видите да го показват през кого да е. Те си позволяват да са раними само пред най-близките.

6. Нямам нужда от много хора, само от правилните

Макар Лъвът да обича да е в големи компании и да е център на внимание, истински близките му хора се броят на пръсти. С тях той споделя най-интимните си чувства и разкрива истинското си лице.

7. Приятелите са ми като семейство

Представителите на зодия Лъв са верни приятели. Най-близките им дори са наравно със семейството. Лъвът дава много на приятелите си, макар трудно да печели истински такива заради специфичния си характер.

зодия лъв

8. Няма нищо лошо в това да обичаш себе си

Представителите на зодия Лъв се гордеят с това, което са и смятат, че нямат нужда да се променят. Обичат в себе си както положителните, така и отрицателните качества.

9. Егоизмът в умерени количества е полезен

Лъвовете държат на приятелите и семейството си, но не забравят понякога, че егоизмът в малки дози е здравословен. В някои ситуации оставят себе си на преден план, без да се чувстват гузни.

10. Животът трябва да е разнообразен

Представителите на зодия Лъв не обичат еднообразието. Рядко ходят в едни и същи заведения. Обичат ежедневието и свободното им време да са пълни с приключения и нови начинания. Екстремността им е в кръвта, а експериментите - задължителна част от всеки аспект в живота им.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "10 неща, типични за зодия Лъв".

Още от "Загадъчно"

Поверия за 1-ви март

Поверия за 1-ви март

На 1-ви март празнуваме един от най-обичаните български празници – празника на Баба Марта. Вижте кои са най-разпространените поверия за този ден и какви са били мартенските обичаи в миналото.

Билките на зодиите

Билките на зодиите

Знаете ли коя миризма и растение пасва идеално на зодията ви? Джудит Уайът, автор на "Аромотерапия за цял живот", твърди, че всяка зодия трябва да използва определено ароматно олио или ежедневно, или за релаксация.

Огледалото

Огледалото

„Приликата не ни прави толкова сходни, колкото различието – различни.“