10 неща, типични за зодия Лъв

0 коментара0/5

Колкото и добре да познавате представителите на зодия Лъв, винаги има още нещичко, което не знаете. Ето кои са 10-те типични неща за зодия Лъв.

10 неща, типични за зодия Лъв
 © istockphoto.com

1. Хората често ви дават контрола над ситуацията

Лъвовете са родени лидери и това им личи. Обичат да владеят ситуацията и всичко им се получава без излишен натиск, съвсем естествено. Истината обаче е, че Лъвовете не винаги сами поемат контрола над ситуацията. Често се случва така, че хората просто им дават "юздите" и се оставят на добрата лидерска интуиция на зодия Лъв.

2. Обичам да изглеждам уверен

Скромността не е присъща за представителите на зодия Лъв. Те обичат да се чувстват уверени и това да личи. Ще забележите, че представителите на зодия Лъв имат самочувствие в себе си и не се свенят да го показват. 

3. Честността е единственият път

Представителите на зодия Лъв са честни, може би прекалено честни понякога. Държат на фактите и не ги преиначават, макар понякога това да наранява околните. Затова близките приятели на Лъва са малко, но свикнали с неговите привички, болезнена честност и понякога натрапчива увереност

хороскоп, зодяи лъв

4. Външният вид е винаги от значение

Представителите на зодия Лъв държат на външния си вид. Те обичат често да посещават козметични салони и да пазаруват. Няма да ги видите с измачкани дрехи или неоправени грим и коса. Лъвовете също така са изявени почитатели на луксозните стоки и дестинации.

5. Това, че съм уверен, не значи, че не съм чувствителен

Търде голямата самоувереност на Лъва често се бърка с липса на чувствителност. Представителите на зодия Лъв са много емоционални, но няма да ги видите да го показват през кого да е. Те си позволяват да са раними само пред най-близките.

6. Нямам нужда от много хора, само от правилните

Макар Лъвът да обича да е в големи компании и да е център на внимание, истински близките му хора се броят на пръсти. С тях той споделя най-интимните си чувства и разкрива истинското си лице.

7. Приятелите са ми като семейство

Представителите на зодия Лъв са верни приятели. Най-близките им дори са наравно със семейството. Лъвът дава много на приятелите си, макар трудно да печели истински такива заради специфичния си характер.

зодия лъв

8. Няма нищо лошо в това да обичаш себе си

Представителите на зодия Лъв се гордеят с това, което са и смятат, че нямат нужда да се променят. Обичат в себе си както положителните, така и отрицателните качества.

9. Егоизмът в умерени количества е полезен

Лъвовете държат на приятелите и семейството си, но не забравят понякога, че егоизмът в малки дози е здравословен. В някои ситуации оставят себе си на преден план, без да се чувстват гузни.

10. Животът трябва да е разнообразен

Представителите на зодия Лъв не обичат еднообразието. Рядко ходят в едни и същи заведения. Обичат ежедневието и свободното им време да са пълни с приключения и нови начинания. Екстремността им е в кръвта, а експериментите - задължителна част от всеки аспект в живота им.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "10 неща, типични за зодия Лъв".

Още от "Загадъчно"

Какъв човек си според кафето, което пиеш

Какъв човек си според кафето, което пиеш

Еспресо, кафе с мляко и захар, капучино... Кафето, което обичате, издава много за темперамента ви. Вижте какво говори за вас любимото ви кафе?

Числа на късмета

Числа на късмета

Ролетка, зарове, тото, лотария – хората често се надяват числата да им донесат късмет. Според китайската култура късметлийски числа има, трябва само да знаете, кои са те. Вижте числата на късмета и тяхната история.

Какъв си според месеца на раждане: Октомври

Какъв си според месеца на раждане: Октомври

Какво издава месецът на раждане за характера ви и какво е типично за родените през месец октомври. Какъв си според месеца на раждане: Октомври