10 неща, които не бива да казвате на Раците

0 коментара0/5

Раците са сред най-емоционалните в зодиака. Много чувствителни, понякога мълчаливи и философски настроени към живота, те лесно усещат околните, но и могат да се почувстват засегнати от неволно подмятане. Ето защо трябва внимателно да подбирате думите си, когато комуникирате с тях и никога да не им казвате следните фрази:

10 неща, които не бива да казвате на Раците
 © Архив

Ще дойда по-рано!

Раците са склонни да се изнервят, когато някой се появи по-рано за уговорена среща. Те биха предпочели да пристигнете с няколко минути закъснение, вместо да подраните. Раците обичат да държат под контрол ситуацията и да знаят какво се случва около тях. Ето защо няма да ви бъдат благодарни, ако ги заварите неподготвени.

Отпусни се. Ела седни при мен за минута.

Раците са воден знак и макар че те отлично се справят в ролята си да се сливат с тълпата, не могат да стоят на едно място и винаги трябва да са в движение, за да се чувстват продуктивни.

Добави описание

Имам нужда от пространство.

Независимо дали се отняся за приятел или партньор, това е голяма обида за всеки представител на зодия Рак. Те са много емоционални хора и обичат да демонстрират своята привързаност. Ако ги отхвърлите, ще ги нараните много силно.

Спри да ме преследваш!

Раците са много упорити и нетърпеливи – не можете да ги карате да чакат много дълго нещо онова което искат. В крайна сметка вината не е тяхна, просто останалите действат много бавно.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Любими храни на зодия Рак >>>

Не бъди така злопаметен. 

Това е частично вярно, тъй като не го правят с всеки. Раците са много толерантни хора, ето защо трябва да сте ги наранали наистина дълбоко, за да ви се сърдят дълго.

Мога ли да взема това на знаем?

Не, не можеш! Макар да са много щедри, раците пазят и не обичат да споделят личните си вещи като дрехи, храна, любими хора и така нататък. Това не е израз на техния егоизъм, просто смятат, че никой няма да се погрижи за вещите им толкова добре, колкото те самите. Освен това не вярват, че ще им ги върнете.

Не искам да съм ти длъжник!

Раците мразят това. Те са щедри хора и не смятат даването на заем или черпенето особено на близки, за голяма работа. Просто приемете, че са такива и никога не им бутайте пари, това ще ги обиди.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Развенчаните митове за характера на зодиите >>>

Има ли нещо, което искаш да добавиш/ кажеш по темата?

Да се опитвате да сложите раците в определена позиция, защото сте забелязали, че не са активни в разговора не е добра идея. Те не само няма да кажат нищо, но и ще се изнервят повече. Ако имат какво да кажат, те винаги ще го направят, но да бъдат покровителствани е нещо, което не биха толерирали.

зодия Рак

Трябва да се научиш да не приемаш нещата толкова лично.

Раците са известни със своята чувствителност и страх от отхвърляне. Въпреки това не бива да подценявате силата им. Макар да развиват емоционалната си броня бавно, но когато това се случи, те могат да издържат всичко.

Няма да изкараш никакви пари с тази работа!

Раците винаги искат да направят кариера в сферата, която най-много ги вълнува и не се интересуват от доходите, които ще им донесе работата стига да им е интересна.

Може би си мислите, че с подобно изявление давате добър съвет, но истината е, че рибите сигурно вече знаят това - просто са решили, че кариерата, която обичат си заслужава.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "10 неща, които не бива да казвате на Раците".

Още от "Загадъчно"

Боговете на славяните

Боговете на славяните

Когато четеш история на България, често оставаш доста изненадан от факта, че по някакъв начин се пренебрегва действителността – ние сме славяни. Набляга се повече на това, че имаме прабългарски корени.

Мария Асенова

Какво е "магическо замърсяване"?

В напрегнатото ни ежедневие имаме периоди, в които усещаме силен стрес, умора и напрежение. Негативната енергия е вредна за аурата ни.

Идва ли краят на света?

Идва ли краят на света?

Няма вечни неща. Надали има някой, който би оспорил подобно твърдение. Всичко рано или късно среща своя край – планинско възвишение, речен водоем, любимата ни дреха ... преходността на живота ни.