«1234»

35 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Summer95

Summer9521.03.2018, 22:28:15 ч.

Знам, че публикацията е стара,но още е актуална, а на скоро гледах по Нешънъл Джеографик предаване, в което учени направиха експеримент с няколко мъже и жени, като първоначално проведоха нормален сеанс и записваха, както правят обикновено изписаните букви, а след това им завързаха очите и резултатът беше много интересен, защото тогава триъгълното устройство на дъската минаваше между буквите и цифрите, тоест в пространството между тях.

Отговори на Summer95

Summer95

Summer9521.03.2018, 22:13:07 ч.

Реплика към Виден

Веднъж потърсих в Гугъл от къде мога да купя такава дъска в България, но нищо не ми излезе, а като напиша на английски излиза и цена. Само, че искам да поправя автора на публикацията как да общуваме с мъртвите, че дъската се нарича Уиджа, но правилното е уия, защото произлиза от френското QUI и немското Ja, което и на двата езика е ДА, но не можах да намеря самостоятелен коментар, така че моля за извинение, че ви пиша директно на вас.

Отговори на Summer95

linacool

linacool22.03.2014, 01:12:51 ч.

На този адрес в FB има такива дъски с български букви

https://www.facebook.com/ouija.board.54

Отговори на linacool

Марена

Марена25.02.2013, 15:53:30 ч.

Не си играйте с неща, които не разбирате.И не приемайте лично това, че казвам "не разбирате".Тези неща никой не ги разбира, тъй като човешкият разум е пригоден да разбира логичните неща, само че в света има крайно много нелогични и свръхестественото е едно от тях.Познавам хора, които съдбата е надарила с възможност за контакт с необяснимото, и мога да Ви кажа, че биха дали всичко да се оттърват от тази тежест.Интересът Ви е обясним, но той е интерес да научите нещо...е, няма да научите нищо, поне не в смисъл на логична информаци, която да Ви обясни нещата...единственото, което може да излезе от бърникане в неща, които не са ни работа е изгубено време...и то в най - добрия случай.А логично обяснено е невъзможно да излезнете от такава игра без последствия, тъй като влагате в нея страшно много енергия, която остава катализирана и след това предизвиква "необясними" неща.Не се занимавайте с медиаторство.Ще си довлечете напълно излишни проблеми.

Отговори на Марена

Анджело

Анджело17.05.2010, 22:53:24 ч.

Реплика към Вили

Много грешите Вили.Това, което е дошло при вас не е Елвис, душите на мъртъвци много рядко се появявят, каму ли на непознати, за разлика от астралните същества които са готови да се представят за всякакъв човек с цел да ви подмамят и да бъдат въвлечени в нашия свят, където могат да черпят енергия, както от вас така и от останалите хора.Викането чрез такава дъска е крайно опасно и може да предизвика ужасни последствия.Моя позната беше със счупен нос и челюст след сблъсък с демонична сила която се опита да я обземе.Внимавайте много!Най-важното е духът или съществото да бъде изгонено след сеанса иначе то остава някъде по средата между световете и е съвсем възможно да се прехвърли при вас.Очаквайте различни присъствия, които ще усетите след сеанса тъй като има и сили които веднъж призовани преминават безпроблемно.Не са опасни но могат да бъдат страшно плашещи, наподобяват полтъргайст.Лично посред нощ съм бил обезпокояван от шумове, в началото семейството ми смяташе всичко за параноя, докато баба ми не беше притеснена от постоянно чукане по вратата, накрая всички се изумиха след като баща ми беше видял сянка на жена да обикаля двора.Всичко казвам от личен опит, такава дъска беше причина моя съседка да бъде сгазена от автобус.Отново - внимавайте, тук става дума за древна, стихийна сила, готова да унищожи и да използва всичко, което успее да докопа.

Отговори на Анджело

незабравима

незабравима06.03.2010, 21:20:23 ч.

ок, а като извикаме въпросния дух как го гоним..? и има ли някакви специални думи при викането?

Отговори на незабравима

Tanya

Tanya07.06.2009, 19:14:58 ч.

Реплика към iana_evt

къде по точно се намира тази книжарница в бургас?

Отговори на Tanya

Вили

Вили30.04.2009, 21:45:28 ч.

Такава дъска се прави Направете си сами Аз преди 15 години виках духа на Елвис 4пъти и всеки път идваше

Истина е Доколкото знам трябва с духа да сте от една и съща кръвна група

Те не се притесняват дори и от детски тъпи въпроси не се сърдят

все пак бъдете тактични и не прекалявайте

друго какво - ами питайте - те отговарят и викайте хора които смятате че са били добри и обичате

Отговори на Вили

Vicky-Tricky

Vicky-Tricky27.04.2009, 14:24:42 ч.

Какво е това Уиии- Джиии?! Тази дъска е станала популярна в САЩ през 19век, след като мякакъв предприемач решава да я продава като играчка. Той я е кръстил така от думата "да" комбинирано на френски и немски. Звучи по-скоро като уи-я...Много хора смятат, че настина се свързват с духове чрез нея, че се отварят портали към паралелни светове. Нета е пълен с истории за тази дъска, коя от коя по-страховити:))

Отговори на Vicky-Tricky

Margi

Margi10.11.2008, 10:42:34 ч.

здравейте, искам и аз да се включа в темата като споделя какво се случи с мен. Няма да давам съвети. Сами решете дали да опитвате или не. избора ще бъде изцяло ваш. Преди години катастрофирахме с моя приятел. Той почина, аз бях в кома няколко дни. След като се "събудих", нямах спомен - ретроградна амнезия. И си внуших, че той е жив. Започнах да го търся - един от методите - тази въпросна дъска (приспособен картон). Без подробности - духа ми казва: "Лежи в травмите/разбирай отделение в болница/, сухата жила на левия крак. Аз полудях, започнах да звъня в болниците. Да, ама не. След няколко месеца,АЗ си срязах ахилесовото сухожилие на левия крак и лежах в "травмата" на пирогов след операция. След време ми бе казано, че с този спиритичен сеанс съм предизвикала ситуацията. Сега вярвам само в Бог и желая на всички вас много мир, любов и разбирателство.

Отговори на Margi

Добави коментар »

«1234»

Коментари за "Дъска, която говори или ... „Уи-Джии“"
Страница 1 от 4 • Коментари 35

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.