Годишен хороскоп за 2017: ВОДОЛЕЙ

0 коментара0/5

Годишен хороскоп за 2017: ВОДОЛЕЙ
 © Сн.: iStock.com

Ще направите равносметка на работата, която сте свършили в предишните години. Очаква ви и период на много изпитания и изкушения. Отпуснете се, отдръпнете се и намерете начин да обновите силите си за по-добро благосъстояние. Амбициите ви може да се реализират в края на годината благодарение на креативността ви. Ще се редуват етапи на напрегната динамична работа и спокойствие.

ЛЮБОВ

Предстоят много приключения в любовния живот, но и по-добра перспектива във взаимоотношенията. Ще сте способни да изразявате отношението си към партньора много по-добре и ще настъпи пълна хармония във връзката ви. Но за да се случи това трябва да вложите повече интимност и романтика от своя страна.

ПАРИ

Избягвайте всякакви излишни разходи тази година. За известно време трябва да забравите за импулсивните покупки. Възможно е да сключите някои изгодни сделки. Креативността ви също ще ви донесе приходи, но не рискувайте.

РАБОТА

Професионалният ви живот ще бъде много по-щедър тази година. Очакват ви повече контакти и повече приходи. Вероятно ще подобрите и увеличите знанията си. Съвместните начинания ще работят във ваша полза. Много мотивиращ период, през който ще спечелите и от някои свои артистични наклонности. Липсата на време може да възпрепятства професионалните ви амбиции, но не отлагайте, когато става дума за важни решения в кариерата.

ЗДРАВЕ

Незначителни здравословни проблеми може да нарушават комфорта ви през годината. Грижете се добре за себе си и не поемайте рискове, който застрашават здравето ви. От време навреме ще се обаждат и зъбите. В края на годината ви очакват неразположения, които можете да избегнете с правилния хранителен режим. Така ще получите и нов източник на енергия.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Годишен хороскоп за 2017: ВОДОЛЕЙ".