Годишен хороскоп за 2017: ТЕЛЕЦ

0 коментара0/5

Годишен хороскоп за 2017: ТЕЛЕЦ
 © Сн.: iStock.com

Тази година животът ви поема в нова посока. Всички неуспехи и препятствия, с които сте се сблъсквали преди, ще изчезнат. Навлизате в по-оптимистична фаза, където няма ограничения. Но трябва да осигурите известна сигурност за себе си и околните. В края на годината може да преживеете известен спад в живота. 

ЛЮБОВ

Любовният ви живот е много по-стабилен и ще издържи на тежките кризи. Романтичните ви и емоционални нужди ще бъдат удовлетворени много по-цялостно. Очаква ви много близост. Свалете маската и просто останете верни на себе си. Моментът е подходящ да узнаете истинските намерения на половинката си. Не бъдете прекалено отбранителни. През втората половина на годината вероятно ще настъпят някои основни промени във взаимоотношенията. Ако сте необвързани, самотата, която обикновено не ви плаши, тази година ще ви тежи. Вместо да се разпилявате в краткотрайни връзки, ще се стремите да намерите истинската любов. Вече няма да намирате удовлетворение в многообразието на контактите. Ще имате ясни очаквания, а шансът ще бъде на ваша страна през втората половина на годината. Обхванати от завоевателски дух, няма да се поколебаете да направите първата крачка. Очаква ви страстна връзка, подхранвана от вашия ентусиазъм

ПАРИ

Очаква ви голямо повишение на приходите и ще жънете успех във всичките си финансови начинания. Трудностите от предишните години ще бъдат възнаградени. Не се колебайте да се гмурнете в непозната финансова територия. Все още има много сфери, в които да инвестирате парите си. Но внимавайте да не залагате всичко на една цел.

РАБОТА

Ще трябва да вложите много енергия в професионалното си развитие тази година. Може да се чувствате малко тромави заради обстоятелства от предишни периоди, но не обръщайте внимание – продължавайте да се движите и стълбицата на успеха никога няма да свърши. Без особено пречки ще напредвате. Въпроси от административен и правен характер се развиват във ваша полза. По-добре ще се разбирате с колеги и висшестоящи. В края на 2017 г. ви очакват много бонуси и повишения. Чудесен момент за заявяване на бизнес позиции.

Ако търсите работа, шансът ще ви се усмихне през първата половина на годината. Може би няма да сключите постоянен трудов договор, но ще попаднете в благоприятна за вас професионална среда, която предоставя големи възможности.

ЗДРАВЕ

Можете да направите много неща, за да стимулирате умствената си енергия. Вероятно отслабването й се дължи на стреса през изминалата година. Но физически ще сте в по-добра форма от преди. Уверете се, че си набавяте достатъчно количество сън и упражнения. Имунната ви система е в добра форма, но се пазете от проблеми с главата и носа. Ако се появят, посрещнете ги спокойни и отпочинали.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Годишен хороскоп за 2017: ТЕЛЕЦ".