Годишен хороскоп за 2017: СТРЕЛЕЦ

0 коментара0/5

Годишен хороскоп за 2017: СТРЕЛЕЦ
 © Сн.: iStock.com

Трудът ви от предходните години дава добри резултати през 2017 г. Наблюдава се цялостно развитие във всички сфери от живота ви. Успехът идва на порции, за да му се наслаждавате. Ще имате много възможности да проявите интелигентността си пред света. Повечето от проектите ви, било то лични или професионални, ще бъдат успешно приключени. Не бъдете носталгични по отношение на миналото, вместо това живейте в настоящето и планирайте бъдещето си, което е ярко като слънцето.

ЛЮБОВ

Тази година ще постигнете мечтите си в любовния живот. Бъдете търпеливи да изчакате правилния момент за действие. Уверете се, че давате пълна свобода на партньора си да изразява чувствата си към вас. Бъдете насреща за него. Сега притежавате невероятен магнетизъм за представителите от срещуположния пол. Внезапно може да се възроди стар пламък. Вземете решение дали да го приемете или отхвърлите. Ако сте сами, може би е страхотен период да срещнете перспективен партньор, с когото да се установите в живота.

ПАРИ

През 2017 г. финансите ви са на средно равнище. Преценете колко ви трябва, за да водите приемлив живот, а останалото можете да спестите. Избягвайте всякакви сантименталности. Позволете си максимално да разперите криле, но се пазете от капани. Няма да успеете да избегнете определени нежелани разходи. Работете по-усърдно, за да се справите с финансовата нестабилност. Не хвърляйте пари на вятъра.

РАБОТА

Ще общувате много. Трябва да вложите много усилия да останете на вълната на професионалния живот. Светът ще забележи интелигентността и креативността ви. Ще черпите вдъхновение от околните. Не тъгувайте за пропуснатите възможности, а вместо това продължавайте да живеете живота такъв, какъвто е. Годината е идеална за сключване на всякакви бизнес сделки. Не правете никакви компромиси с целите си. Преговорите ще се увенчават с успех. Отделете малко време и за удоволствия.

ЗДРАВЕ

Стресът може да ви остави напълно изчерпани тази година. Вземете мерки срещу това. Бъдете спокойни и позволете на мира да властва. Някакви нежелани контакти могат да запушат каналите ви на общуване. Затова от време на време игнорирайте технологиите. Намалете отговорностите, взимайте необходимите хранителни вещества и добавки, за да поддържате силите си. Моментът е добър за някаква физическа активност.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Годишен хороскоп за 2017: СТРЕЛЕЦ".