Годишен хороскоп за 2017: КОЗИРОГ

0 коментара0/5

Годишен хороскоп за 2017: КОЗИРОГ
 © Сн.: iStock.com

Събитията ще се развиват по-бляскаво и равномерно. Взаимоотношенията ще навлязат в нов етап и ще берете плодовете от миналогодишни проекти. В средата на годината може да изпитате несигурност и меланхолия, но не губете самообладание. Предстоят ви повече приятни изживявания и вероятно ще се завърнете триумфално на сцената. Позволете на креативността ви да се разгърне на ново ниво и светът да я забележи. Следвайте идеалите и амбициите в живота си и 2017 г. ще се окаже по-добра, отколкото сте очаквали.

ЛЮБОВ

Ще се радвате на по-нежен любовен живот, точно по вкуса ви. Чуйте мнението на партньора си по този въпрос. Чувствителността ви не трябва да застава на пътя на взаимоотношенията ви и да ги руши. За щастие, каквото и да се случва, мирът ще надделява. Очакват ви силни емоции и романтични действия. Възможни са някои различния, но се опитайте ги потушите. За необвързаните настъпва подходящ момент да намерят партньор в живота. Обвързаните трябва да отделят време да разберат по-добре половинката си.

ПАРИ

Възможни са значими финансови промени. Свободата да харчите и да си позволявате екстравагантни разходи вероятно ще се промени към по-добро. Може да получите значителни средства под формата на наследство или законови отношения. Но не бъдете алчни в желанията и нуждите си. Може да инвестирате определена сума за висше образование или развитие на проект, но и ще окажете финансова подкрепа на някой близък.

РАБОТА

Очаква ви голям напредък тази година. Ще общувате много, но са възможни недоразумения с колеги и висшестоящи. Бъдете много предпазливи и се уверете,  че съдите всички еднакво. Ще получите помощ от непознати съюзници. Ще израснете с лекота в кариерата, но вземете предвид бъдещите условия. От по-голяма полза за вас ще е екипната работа и проектите ви вероятно ще се развиват гладко през годината.

ЗДРАВЕ

Като цяло ще се радвате на отлично здраве. Ще откриете нов източник на енергия в себе си, който ще ви помогне да осъществите житейските си стремежи. Трябва да отделите повече време за физическа активност и да се захванете със спорт, който стимулира физическото ви и психическо благосъстояние. Що се отнася до хранителния режим, слушайте желанията си. От време навреме ще ви наляга умора, затова се старайте да поддържате баланс между почивката и работата.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Годишен хороскоп за 2017: КОЗИРОГ".