Годишен хороскоп за 2017: ДЕВА

0 коментара0/5

Годишен хороскоп за 2017: ДЕВА
 © Сн.: iStock.com

Динамична година за всички аспекти от живота ви. Положението в семейството и обществото ще се подобри. Ще бъдете опора за околните, а взаимоотношенията ще преминат към по-високо ниво. Използвайте временната самота за постигане на вътрешен мир и свобода. За по-добро бъдеще бъдете готови на компромиси.

ЛЮБОВ

Възможни са много усложнения, провокирани от нежелани тревоги и грижи в сферата. Ако проявите твърдост и търпение, ще успеете да намерите идеалния партньор. Ако имате брак, ще е добре да потърсите нови начини да направите половинката си максимално щастлива. Не бъдете злопаметни и се опитайте да преодолеете пропастта помежду ви. Време е да се справите с всичко негативно в тази сфера. Обичайте страстно и всеотдайно и вкусете предимствата на истинската любов в живота.

Ако все още нямате любим човек до себе си, търсенето на сродна душа ще бъде основната ви цел, но тя няма да ви накара да забравите уроците от миналото. Много от вас са преминали през разочарования и възстановяването е било трудно и продължително, но успешно. Сега не искате да си губите времето с еднодневни връзки, а търсите трайния ангажимент, връзка, основана на взаимно уважение, така че ще се покажете извънредно взискателни.

ПАРИ

Чакат ви много финансови разходи в името на бизнес или професионални стремежи. Направете баланс и се въздържайте от излишни харчове. Сега е моментът да направите нещо за належащата нужда от финансова стабилност, която чувствате. Може да възникнат пречки, но следвайте инстинкта си. Мислете добре преди каквито и да било екстравагантни разходи. Глезете се, но много умерено.

РАБОТА

На преден план ще излязат творчеството и  изобретателността ви. Работете за постигане на дружески и синхронни взаимоотношения с ръководителите и колегите. Тази година преговорите, които сте провели, вероятно ще дадат плодове. С лекота ще постигате амбициите и целите си. Затова бъдете готови за най-добрия си ход. Опитайте се да постигнете баланс между най-деликатните и чувствителни области. През 2017 г. вярвайте в себе си и давайте 100 % от себе си.

ЗДРАВЕ

Макар и сравнително добро, състоянието ви ще  зависи от благосъстоянието и здравето на хората около вас, особено на роднините. Вложете сърце в някаква положителена сфера от живота. Възможно е в средата на годината да се появят алергии. Стоматологични проблеми също не се изключват. Грижете се добре за здравето си, опитвайте се да избягвате млечни и месни продукти или да ги сведете до минимум.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Годишен хороскоп за 2017: ДЕВА".