Зодиите в любовта

6 коментара0/5

Какви са зодиите в любовта? Някои са страстни и емоционални, други - авантюристични и диви, а трети – чувствени и спокойни. Разберете каква роля играят отделните представители на зодиака в една връзка.

Зодиите в любовта

Овен

Овните са страстни и понякога романтични натури. Обичат те да диктуват правилата в любовта. Харесват динамичните връзки – такива, при които думата „спор“ е по-скоро синоним на предизвикателство. Недостатъкът е, че са чувствителни и много нетърпеливи, затова повечето от връзките им не продължават дълго. Освен това зодия Овен е силна и независима – за нея не е проблем да остане сама за известно време.

Телец

В любовта Телецът залага на сигурното. Той търси стабилна връзка с доверен човек, с който да преживее красиви моменти. Описват ги като нежни, чувствени и внимателни. Недостатъкът е, че понякога проявяват доза егоизъм и взимат решенията самостоятелно. Представителите на зодията харесва изненадите (особено ако е с нещо вкусно за хапване).

Близнаци

Когато става въпрос за любов и връзки, зодия Близнаци държи да запази свободата и независимостта си. Освен това, за да спечелите сърцето на представителите й, трябва да им предложите разнообразие и спонтанност. Описват ги като забавни, остроумни и общителни - със зодия Близнаци няма да ви е скучно. Но преди да се впуснат в дебрите на любовта, Близнаците трябва да са сигурни в намеренията и чувствата на другия.

Добави описание

Рак

Макар Раците упорито да се опитват да поддържат имиджа на непукисти, в любовта те са емоционални, чувствени и любвеобилни. Предварително опипват почвата, като в същото време се радват на флиртове и закачки с евентуалните бъдещи половинки. Недостатъкът на представителите на тази зодия е, че могат да са много отмъстителни, ако някой излъже доверието им.

Лъв

Няма никакво съмнение, че и в любовта царят на животните държи вниманието да бъде насочено към него. Половинките не трябва да забравят, че Лъвът е звездата във връзката, затова трябва да го глезят, да го хвалят и да не реагират на понякога самонадеяното му поведение. Не си мислете обаче, че Лъвовете се носят по течението, без да влагат нищо в отношенията с партньора. Напротив – тъй като представителите на зодията не обичат да губят, те полагат усилия да задържат половинката до себе си, като използват всестранните си интереси и хобита.

Дева

Девата е зодия, която не изразява емоциите си, но в сърцето й се вихрят всевъзможни чувства и страсти. В любовта може да разчитате на тях, защото са лоялни и искрени. Освен това имат способността да се радват на малките неща в живота и да оценяват красивите мигове. Представителите на тази зодия обичат да се грижат за половинките си. Недостатъкът им е, че анализират връзката повече от необходимото и че понякога прекаляват с грижите.

Страница 1 от 2

  1. Начало
  2. Зодиите в любовта: Везни - Риби
Предишна страницаСледваща страница

6 коментарaДобави коментар »

isisdea

От isisdea25.03.2013, 16:32 ч.

една малка поправка към коментара на Водолейче-водолеите изобщо не са лицемерни :))))

Виж всички коментари за "Зодиите в любовта".

Още от "Загадъчно"

Какъв си според деня на раждане?

Какъв си според деня на раждане?

Част от характера на човека се определя от деня на раждането. Вижте какъв сте вие според деня, в който сте роден.

Науката магия

Науката магия

Магията е едно от най-големите тайнства. Тя придоби изключително голяма популярност покрай нашумялата поредица „Хари Потър“, но този вид практикуване на магия, който взима превес в наши дни, далеч не е така безобиден.

За родените на четни дати

За родените на четни дати

Едва ли някой се замисля, че при хората родени на четните дати, голямо значение върху характеровите особености на личността оказва мекотата на тези дати.