Зодиите в любовта

6 коментара0/5

Какви са зодиите в любовта? Някои са страстни и емоционални, други - авантюристични и диви, а трети – чувствени и спокойни. Разберете каква роля играят отделните представители на зодиака в една връзка.

Зодиите в любовта

Овен

Овните са страстни и понякога романтични натури. Обичат те да диктуват правилата в любовта. Харесват динамичните връзки – такива, при които думата „спор“ е по-скоро синоним на предизвикателство. Недостатъкът е, че са чувствителни и много нетърпеливи, затова повечето от връзките им не продължават дълго. Освен това зодия Овен е силна и независима – за нея не е проблем да остане сама за известно време.

Телец

В любовта Телецът залага на сигурното. Той търси стабилна връзка с доверен човек, с който да преживее красиви моменти. Описват ги като нежни, чувствени и внимателни. Недостатъкът е, че понякога проявяват доза егоизъм и взимат решенията самостоятелно. Представителите на зодията харесва изненадите (особено ако е с нещо вкусно за хапване).

Близнаци

Когато става въпрос за любов и връзки, зодия Близнаци държи да запази свободата и независимостта си. Освен това, за да спечелите сърцето на представителите й, трябва да им предложите разнообразие и спонтанност. Описват ги като забавни, остроумни и общителни - със зодия Близнаци няма да ви е скучно. Но преди да се впуснат в дебрите на любовта, Близнаците трябва да са сигурни в намеренията и чувствата на другия.

Добави описание

Рак

Макар Раците упорито да се опитват да поддържат имиджа на непукисти, в любовта те са емоционални, чувствени и любвеобилни. Предварително опипват почвата, като в същото време се радват на флиртове и закачки с евентуалните бъдещи половинки. Недостатъкът на представителите на тази зодия е, че могат да са много отмъстителни, ако някой излъже доверието им.

Лъв

Няма никакво съмнение, че и в любовта царят на животните държи вниманието да бъде насочено към него. Половинките не трябва да забравят, че Лъвът е звездата във връзката, затова трябва да го глезят, да го хвалят и да не реагират на понякога самонадеяното му поведение. Не си мислете обаче, че Лъвовете се носят по течението, без да влагат нищо в отношенията с партньора. Напротив – тъй като представителите на зодията не обичат да губят, те полагат усилия да задържат половинката до себе си, като използват всестранните си интереси и хобита.

Дева

Девата е зодия, която не изразява емоциите си, но в сърцето й се вихрят всевъзможни чувства и страсти. В любовта може да разчитате на тях, защото са лоялни и искрени. Освен това имат способността да се радват на малките неща в живота и да оценяват красивите мигове. Представителите на тази зодия обичат да се грижат за половинките си. Недостатъкът им е, че анализират връзката повече от необходимото и че понякога прекаляват с грижите.

Страница 1 от 2

  1. Начало
  2. Зодиите в любовта: Везни - Риби
Предишна страницаСледваща страница

6 коментарaДобави коментар »

isisdea

От isisdea25.03.2013, 16:32 ч.

една малка поправка към коментара на Водолейче-водолеите изобщо не са лицемерни :))))

Виж всички коментари за "Зодиите в любовта".

Още от "Загадъчно"

Егрегор

Егрегор

Последните две години темата за тайната на успелите е широко коментирана. Да повярваш и да си повтаряш това което искаш, за да се сбъдне. Но антипод на това медийно течение е егрегорът.

Суеверия от цял свят с храни и напитки

Суеверия от цял свят с храни и напитки

Също както животните и природните явления са станали причина за възникване на популярни суеверия и методи за гадаене на бъдещето, така и някои продукти от кухнята се ползват с такова внимание. Вижте интересни суеверия с храни и напитки от цял свят.

Жената на Исус или св. Мария Магдалена

Жената на Исус или св. Мария Магдалена

В този толкова женски месец не може да не се опитаме да разкрием още едно загадъчно женско лице - лицето на съпругата. И коя жена би въплатила в себе си всички качества които трябва да притежава съпругата, ако не Мария Магдалина.