Зодиите и алкохола - поносимост и специфики

0 коментара0/5

Алкохолът действа върху всеки по различен начин. Астролозите обаче успяват да идентифицират влиянието и ефектите на алкохола върху представителите на различните зодиакални знаци. Ето и кои са най-податливите зодии:

Зодиите и алкохола - поносимост и специфики
Зодиите и алкохола - поносимост и специфики

Овен

Когато пият алкохол, овните са склонни да губят самообладание! Опиянени те обикновено търсят приключения. Поради това е препоръчително, когато пият да имат близки приятели, които могат да спрат, когато предприемат някаква глупава постъпка.

Телец

Телците никога няма да откажат да изпият бутилка скъпо вино в компанията на приятели. Въпреки това, те трябва да знаят кога да спрат, в противен случай безобидният разговор между приятели може да завърши с голяма кавга. Когато са на градус, Телците могат да изпаднат в ярост и да се стигне и до физическа саморазправа.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Вино според зодията >>>

Близнаци

Представителите на тази зодия не си падат по алкохолните напитки. За тях те не са начин да се отпуснат и релаксират. Когато пият, Близнаците не променят поведението си – това е така защото те не позволояват да изпаднат под властта на алкохола.

Добави описание

Рак

Когато пият, Раците бързо губят самообладание. Те обичат да разкрият душата и сърцето си в компанията на  любим човек и качествена бутилка уиски. Ако обаче прекали с алкохола, Ракът е способен да излеее всичко, което е трупал в душата си дори и пред непознати хора.

Лъв

Лъвовете знаят мярката си. Те нямат нищо против да пият в голяма компания, но по принцип, рядко достигат до пределната точка. Прекомерната консумация на алкохол ги плаши, тъй като води до загуба на доверие и уважение от страна на околните, от които те силно се нуждаят.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Аурата – какво трябва да знаем? >>>

Дева

Повечето представителите на зодия Дева са противници на алкохола. Въпреки това, ако те пият, то това е направено с много достойнство и стил. Астролозите твърдят, че Девите трябва да бъдат пълни въздържатели, тъй като тяхното най-слабо място е черният дроб.

Везни

Везните са любители на скъпи напитки. Но това е така, само защото пият за подкрепа на компанията. Махмурлукът при Везните е най-лошият. Ето защо хората от тази зодия се опитват да се контролират.

Добави описание

Стрелец

С чаша твърд алкохол в ръка, Стрелците се превръщат в душата на компанията. Но ако пие твърде много, след това става изключително нетактичен и глупав.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Поверия и суеверия с огледало >>>

Скорпион

Скорпионът често е предразположен към емоционален стрес. Алкохолът за тях често е изход от трудна ситуация. В състояние на опиянение, те стават опасни и избухливи

Козирог

Козирозите са много резервирани по природа. Алкохолът не им помага да релаксират, дори и алкохол не оказва влияние върху тях, както релаксиращ агент. Козирогът ме обича промените, но е готов за тази стъпка, ако баба му и дядо му го.

Добави описание

Водолей

Водолеите винаги са щастливи излязат с приятели, с които могарт да пият. Въпреки това, те не винаги изпиват удоволствие от алкохола. Бързо привикват къ него. Освен това алкохоладаразбият нервната си система и да станат невротични.

Риби

Рибите не могат да пият! Те много бързо могат да се напият, а след  това да се прехвърлят и въхру наркотиците. 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Зодиите и алкохола - поносимост и специфики".

Още от "Загадъчно"

Вуду- религия или вид магия

Вуду- религия или вид магия

„Вуду“ днес е по-известно като вид магия, въпреки че първоначално възниква като религиозно течение и все още е изповядвана религия в Африка.

Какво означават символите на зодиите?

Какво означават символите на зодиите?

Навярно са ди добре познати символите на 12-те зодии, но замисляли ли сте се какво означават? Ето какъв е скрития смисъл на зодиакалните символи.

Карти Таро

Карти Таро

Хората вярват в различни техники, с които може да се предсказва бъдещето. Една от най-мистичните, от която са произлезли съвременните карти е таро.