Зодии и цветове

0 коментара0/5

Кои цветове са подходящи за вас според характера на вашата зодия? В какви тонове да се обличате, за да подчертаете положителните страни на зодиакалния си знак? Вижте най-важното за зодиите и цветовете.

Зодии и цветове
Зодии и цветове

Овен

Цветът, който отговарят напълно на характера на Овена, е наситено червено. Причината е, че този цвят излъчва енергия и страст, сигнализира за действие и напомня за състезателния хъс на зодията.

Телец
Подходящи цветове за зодия Телец са голяма част от земните тонове, като започнем със зеленото и кафявото. Земните цветове говорят за баланс и хармония. Розовото също отива на телците.

Близнаци
Близнаците  са много активни и жадни за знания. Ярките цветове им подхождат, като най-добре е да изберат нещо в жълто. Зеленият цвят също отговаря, тъй като символизира израстване – цел, към която представителите на зодията се стремят.

Вижте също: Зодии и пари

Рак

На изисканата натура на Рака пасват само елегантни цветове. Перлени нюанси, бледо сиво, сребристо – това са трите цвята, които са най-подходящи за зодията. Да избягват обаче черното.

Лъв
За най-суетния представител на зодиака трябва да подхожда цвят, който да сигнализира за появата му, така че всички да разбират и вниманието да е в него. Оранжево, златно, неоновите цветове вършат отлична работа.

Вижте също: Зодии и здраве

Дева
На спокойната Дева отговарят всички нюанси на кафявото – от най-тъмните до бежовото и пясъчното кафяво. Цвят каки също подхожда на характера на зодията. Друг вариант е наситеното синьо, което символизира мъдрост и хармония.

Добави описание

Везни
Везните са нежни, романтични и загадъчни. В този ред на мисли всички пастелни цветове са добър избор за представителите на тази зодия. Розовото и виолетовото пък отговарят на чувствителния им характер.

Скорпион
Скорпионът е известен с това, че е неразгадаем, загадъчен, мистичен. Бордото е цветът, който отговаря напълно на тайнствения характер на зодията.

Вижте също: Зодии и цветя

Стрелец
Стрелците излъчват позитивно настроение, затова може спокойно да миксират ярки и наситени цветове. Тъмносиньото пък отговаря на философските им размисли за живота.

Козирог
Козирогът излъчва увереност, решителност, твърдост. Затова най-много му прилягат строгите цветове като тъмносиво и черно.

Водолей
Водолеят е известен с това, че е безгрижен и свободолюбив. Светлосиният цвят пасва отлично на тези черти на представителите на зодията.

Вижте също: Зодии и хранене

Риби
Замечтани, често отнесени някъде във фантазиите, водени от въображението - Рибите са чувствени и  спокойни, държат на духовния мир. Виолетовият цвят е най-подходящият за тях. Разбира се, нюансите на синьото, които ги връщат обратно във водата, също са добър избор. Да избягват зеленото.

22.08.2014/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Зодии и цветове".

Още от "Загадъчно"

Сладки (и гениални) сънища!

Сладки (и гениални) сънища!

Още в древността хората са смятали сънищата за нещо свръхестествено и дори за връзка с боговете.

Летните авантюри според зодиакалните знаци

Летните авантюри според зодиакалните знаци

За раците, рибите и лъвовете летните романси изглеждат като по филмите, а за стрелците и близнаците те са по-скоро романтичен сериал. Ново проучване показа каква е идеалната лятна любов за различните зодии.

Какво мислят звездите за вашия аксесоар през 2009 г.

Какво мислят звездите за вашия аксесоар през 2009 г.

Без какво не бива за излизате следващата година? Какви аксесоари или вид дрехи препоръчват звездитe - за всяка зодия?