Защо е трудно да разберете зодия Риби?

0 коментара0/5

Изглежда така сякаш представителите на зодия Риби се разбират с всички, но надали са наясно, че не всички разбират тях. Вижте кои са най-объркващите черти от характера на зодия Риби.

Защо е трудно да разберете зодия Риби?
 © istockphoto.com

Любопитно:Годишен хороскоп за 2017: РИБИ >>>

Рибите живеят в свой собствен свят

Подвластни на Юпитер и Нептун, съзнанието на Рибите е изцяло ангажирано от фантазии и илюзии. Те са мечтатели по душа и рядко ще ги видите без розовите им очила. Ето защо понякога са трудни за разбиране дори от най-близките им. Но пък тази им черта ги превръща в идеални приятели. В трудни моменти надали ще плачат с вас, но ще ви заразят с позитивизма и непукизма си.

Вижте също:
Как Рибите прекарват свободното си време? >>>

Рибите са авантюристи

Желанието им за предизвикателства е толкова голямо, че ако не сте поне също толкова луди глави като тях, надали ще успеете да разберете ентусиазма им. Ако сте здраво стъпили на земята, навярно приятелството ви със зодия Риби ще е невъзможно по простата причина, че ще им скучни. 

Вижте също:
Как се влюбва зодия Риби? >>>

Добави описание

Рибите са едновременно екстроверти и интроверти

Зодия Риби обичат да са сред хора, те са душата на компанията, общителни са, имат много приятели, падат си по купоните, пътешествията в група, но не се учудвайте, ако ги видите да пътешестват сами до другия край на света с раница на гръб. Те също толкова обичат и да са сами в начинанията си или просто сами с мислите си и книга в ръка. Да разберете от какво се нуждаят Рибите, обаче (усамотение или точно обратното), е задача с повишена трудност.

Рибите са чувствителни и раними

Представителите на зодия Риби изглеждат така сякаш са непоклатими, сякаш няма нещо, което да може да срази психиката им и да убие заразяващия им оптимизъм. Но не се учудвайте, ако ги видите да плачат като малко дете на филм, ако ви се сърдят и да мълчат буквално като риби в продължение на дни, без дори да знаете защо. Внимавайте какво казвате на приятелите си от зодия Риби, защото може лесно да ги засегнете. 

Вижте също:
Сдобряване и зодии >>>

17.01.2017/Ели Йорданова

 

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Защо е трудно да разберете зодия Риби?".

Още от "Загадъчно"

Щастливи предсказания

Щастливи предсказания

Предсказанията са част от митовете и легендите на нашата цивилизация, събирани и обобщени през различните епохи от различни страни.

Защо има тиквени фенери на Хелоуин?

Защо има тиквени фенери на Хелоуин?

Седмици преди Хелоуин от витрините на магазините и входните врати на домовете изникват симпатични и леко страховити тикви. Защо хората правят тиквени фенери за Хелоуин?

Кои са най-добрите дати за сватба през 2016 г.?

Кои са най-добрите дати за сватба през 2016 г.?

2016 е високосна година и мнозина смятат, че двойките, които ще се оженят в тази година, няма да имат късмет.