Време за промени (седмичен хороскоп 14-20 март)

От 0 коментара0/5

Време е за промени! Вижте какво ни очаква тази седмица, вижте седмичния хороскоп за 14-20 март, изготвен от астролога Татяна Янковска.

Време за промени (седмичен хороскоп 14-20 март)
Време за промени (седмичен хороскоп 14-20 март) © istock.com

Първа и най-важна повеля за тази седмица е: да оцелееш, да запазиш или да подобриш статуквото. За тази цел всички средства изглеждат добри, независимо от призивите на ретроградния Юпитер, който настойчиво твърди, че моралът има значение. 

Периодът от 14 до 20 март ще гъмжи от събития и хора, способни да прибягват до всякакви изобретателни формули, решения, планове и похвати само и само да постигнат целите си – едни да съхранят милиардите и комфорта си, другите – да се спасят от заразите, мизерията и да си осигурят по-достоен живот.

И така – стартът на седмицата ще е напрегнат. Към средата се очертават реални постижения в бизнеса, политиката, в изкуството и любовта. А уикендът като финал – пълна мистерия!

Възможностите за успех, за издигане на дадено партньорство на по-високо равнище, за консолидиране на силите за постигане на общи цели са равни на шансовете за внезапно разпадане на по-крехките съюзи. Да не забравяме, че Венера, която освен Любов, романтика, изкуство и лукс има и пряко отношение и към парите, към съдебните процеси, към политическите съдружия, сега (от 12 март до 19:50 ч. на 5 април 2016) е твърде екзалтирана поради присъствието си в Риби.

През този период Венера, която по принцип управлява междуличностните, любовните, сексуалните, финансовите и партньорските отношения – в бизнеса или политиката,

Венера в Риби жадува за хармония. Венера в Риби копнее да срещне сродна душа, някой от плът и кръв, който да е нежен, разбиращ, романтичен, ласкав, разтапящ в секса и по възможност ... богат.

Важно! Опасността от телефонни измами в началото и в края на седмицата е много голяма.

Внимание! Налице е голяма опасност от подправяне на документи, като фалшивата документация може да бъде прилагана за имотни измами, за сключване на привидно изгодни договори и сделки с уж надеждни бизнес партньори!

В началото на седмицата може да научим за благородните намерения и действия на хора с високи идеали, посветили се на светли каузи в различни религиозни, медицински или хуманитарни фондации, искрено помагащи на хора, изпаднали в беда.

Важно! Венера в Риби е включена в много напрегнати астросъчетания, носещи възможности за прояви на истинска хуманност и дори на саможертва в името на чуждото добруване.

В началото на седмицата и в бизнеса, и в политиката, и особено в романтиката, може да се прояви тенденция да се отива от една крайност към друга. Например в Любовния живот в понеделник и вторник може да се демонстрира тотална любов и изгаряща страст, а в следващия момент – подозрения, внезапна нетърпимост и дори крайна омраза!

Важно! Непостоянството и бързата промяна в желанията и стандартите ще бъдат отличителна черта на процесите в политиката, дипломацията или във финансовите институции. Това е една пулсираща тенденция, ярко изразена в понеделник и вторник, когато ситуациите принудително ще изискват решения и действия.

Внимание! Сега Юпитер е ретрограден. От 25 март Сатурн ще стане ретрограден! С други думи – решенията и договореностите, които с висока сигурност ще бъдат постигнати на 16, 17, 18 март след време може да претърпят промени. Това не омаловажава усилията за постигане на договорености през тези дни, нито подценява резултатите от тези решения.

Важно! На 16, 17, 18 март, сряда, четвъртък, петък, звездите носят реални, осезаеми, истински постижения под формата на договори, сделки и специални споразумения.

Задоволство и удовлетворение ще донесат звездите към средата на седмицата на бизнесмените, на политиците, дипломатите, висшата администрация, на юристите, разследващите журналисти, на хората на науката, на управляващите фактори в религиозната сфера, в областта на образованието.

Нептун ще пришпори жаждата ни за екзотични пътешествия.

Други с подновена страст ще се втурнат към езотериката и нейните символи – свещи, ароматни пръчици, камбанки и кристали – всичко, което ни помага да се слеем с нашата духовна истинска същност.

Седмичен хороскоп - Астротенденциите по дни

 

Седмичен хороскоп: ПОНЕДЕЛНИК, 14 МАРТ

От сутринта до вечерта шофирайте с повишено внимание, поради голяма опасност от инциденти, неочаквани технически проблеми (особено сутринта). Катастрофите могат да са със сериозни и дълготрайни усложнения за здравето.

Контролирайте емоциите, особено по отношение на романтиката и деловите партньорства. Внимавайте на кого гласувате доверие. Не споделяйте тайните си – има опасност от злоупотреба с тях.

Не допускайте сериозната дискусия да премине в конфликт с влиятелни фигури. Резултатът може да е негативен и да е за Ваша сметка. И бизнесът, и Любовта са оцветени от ревност и опити за манипулация с цел повече власт.

Важно! Денят има сложни астроконфигурации, но при добра предварителна подготовка може да донесе постижения. Трудно, но реални!

Бъдете внимателни към здравето. Пазете белите дробове, бронхите, гърлото.

Луната е в Близнаци. Не се заплитайте в клюки и интриги.

Ако държите на любимия човек, не разпалвайте конфликти.

Тюркоазът и сапфирът са универсалните благодетели от съкровищницата със скъпоценни и полускъпоценни камъни.

 

Седмичен хороскоп: ВТОРНИК, 15 МАРТ

Хубаво е по-отговорните задачи да бъдат приключени до към 10:30-10:45 ч.

След 11:00 ч. звездните енергии се променят по начин, позволяващ да се решат само по-дребни делови или финансови въпроси. Бъдете дипломатични в бизнеса, в политиката, в романтиката, а и във всички сфери на живота, защото са възможни неочаквани обрати, конфликти, извънредни ситуации.

Внимание! Шофирайте с повишена концентрация през целия ден и особено вечерта, когато Луната е във фаза Първа четвърт, а след 19:04 ч. е “без курс”.

Важно! Има условия за прояви на неочаквана агресия, насилие, екстремизъм, особено на битова основа. Чувствата ще са много раними. По-чувствителните фигури могат да тръгнат към решения за радели и разводи – и в делови план, и в личен план.

Въздържайте се от сарказъм и ирония.

И все пак – до 10:45 ч. има условия за делови и личен напредък. Възползвайте се!

Не се хвалете прекалено с успехи.

Дръжте сметка за голямата картина, като не изпускате детайлите.

Освободете се от обиди. Не дръжте в съзнанието си чуждите грешки. Не се товарете с чужда карма.

Внимание! Има опасност от аварии, технически проблеми, пожари.

Уязвими са нервната система, стомахът.

Във вторник ахатът привлича благоприятни обстоятелства и правилните хора за осъществяване на желанията. Ахатът засилва Вярата в собствените сили.

Време за промени (седмичен хороскоп 14-20 март)

Седмичен хороскоп: СРЯДА, 16 МАРТ

Изкушението да се развихрим и да поставим ново начало в бизнеса или в личен план ще е голямо. На пръв поглед астроконфигурациите са положителни, но звездната препоръка е: по възможност да се ограничим в рамките на рутинните занимания, които не могат да бъдат пренебрегнати или отменени. Иначе казано - да вършим нещата, които са част от служебните ангажименти. И толкова!

Не се препоръчва и прекаленото общуване – нито в приятелството, нито в романтиката. Не говорете за романтичните си чувства и не си насрочвайте първата любовна среща точно за днес!

Тази сряда не е подходяща за подписване на договори, сделки и други важни административни или юридически документи!

Внимание! Целият ден крие рискове от усложнения, коварства и измами, което изисква повишена бдителност във всички житейски сфери.

Не градете и не обсъждайте планове за бъдещето!

За изкушените от магията на камъните, звездите препоръчват опушен кварц, засилващ въздействието на притежателя му върху другите хора. Препоръчват и черни перли, предпазващи от злобни нападки, предателства. Черните перли привличат здраве и късмет.

 

Седмичен хороскоп: ЧЕТВЪРТЪК, 17 МАРТ

Ако държите действията ви в бизнеса, кариерата, в политиката и любовта да се развиват в бъдеще успешно и благодатно, и ако имате възможност да избирате и да планирате програмата си за деня, предвидливо е да насрочите всички важни срещи за втората половина на деня.

На места са възможни проблеми с електрозахранването.

Денят изисква дипломатичност и повечко внимание към здравето.

Първата половина на този четвъртък е напрегната, пълна с опити за манипулация, за увъртане, за опити за психологически натиск, за шантаж и принуда към действия в ущърб на личните интереси.

Обедните часове крият риск от инциденти и технически проблеми.

Като цяло, втората половина на деня е съзидателна и неочаквано успешна за политици, дипломати, за бизнесмени, юристи, за научни разработки и открития, за предприемачите, за работещите в хотелиерския и ресторантьорския бизнес, за строителните техници и инженери, както и за всички, решили се на пролетен ремонт.

Решенията и плановете, изградени след 14:30 ч. са достатъчно надеждни и с потенциал за успешна реализация.

Хубаво е да проявим топлота и грижовност към най-близките. Идеално е, ако се поразвихрим и намерим нови любопитни информации, които подпомагат собствените бизнес намерения. 

Пазете се от спортни травми, особено от наранявания на опорно-двигателния апарат. Наблегнете на пречистващите и укрепващите чайове и сокове.

Скъпоценните благодетели за следобедните часове са: кехлибарът (полезен за сърцето и нервите, ползван и като талисман, пазещ от уроки или ... от черна магия)! Другият природен благодетел за втората половина на деня е тюркоазът, който носи късмет, преуспяване.

И така – договореностите, постигната през втората половина на деня, ще се развият достатъчно успешно в бъдеще.

Седмичен хороскоп: ПЕТЪК, 18 МАРТ

Внимание! От 06:10 до 09:56 ч. Луната е “без курс”, с всички произтичащи от този факт особености и предупреждения. Поради по-голяма разсеяност има опасност от инциденти и произшествия.

Важно! През целия ден има опасност не само от жестоки катастрофи с всякакви превозни средства, но има опасност и от неочаквана агресия, насилие и екстремизъм. Разумно е да се избягват пътуванията до “по-горещите точки” на планетата.

Представителите на Овен, Лъв, Стрелец, Козирог и Водолей следва да шофират внимателно и да избягват споровете и конфликтите с избухливи и ексцентични фигури!

Днес всичко може да се промени, тъй като в петък трябва да очакваме неочакваното. Е, то определено включва и късмет от участие в различни лотарийни игри, викторини, конкурси.

Важно! Днес не само има условия за инциденти и пожари, а и за възникване на технически проблеми по време на пътуване. Подсигурете се с резервни части и ... варианти за обходни маршрути!

Вечерните часове са откровено опасни – и по отношение на инциденти, и по отношение на прояви на неочаквана агресия с употреба на оръжие! Тази опасност се разпростира и върху събота, и върху неделя!

Важно! Действайте принципно и с чистота в намеренията, за да имате закрилата на Светлите Сили. Не затаявайте гняв в сърцето, за да не привлечете агресия и насилие!

Ограничете употребата на остри и режещи предмети.

Стремете се всеки проект, договор или инициатива, предприети през следобедните часове, задължително да доведете до успешен завършек. Пазете се от физическо и емоционално пренапрежение.

Въпреки възможната поява на неочаквани пречки и ситуации, действайте решително и оригинално. Ако всичко сте планирани добре, импровизирайте и очаквайте успехи.

Днешният благодетел за следобедните часове е селенитът. Той спомага на влюбените да не се разделят, развива Интуицията, укрепва семейното огнище, като притежателят му става по-нежен и грижовен.

Седмичен хороскоп: СЪБОТА – НЕДЕЛЯ, 19 – 20 МАРТ

Опасността от инциденти, аварии, пожари, технически проблеми, катастрофи е голяма. Възможността от проява на неочаквана и непровокирана агресия продължава да е валидна, като е комбинирана с опити за телефонни измами, кражби и обири. Има условия за възникване на битови скандали с нежелани развръзки и сериозни усложнения за здравето и живота.

И в събота, и в неделя има опасност от натравяния с алкохол, некачествени храни, напитки, с наркотици. Хората с по-лабилна психика могат да има проблеми. Медикаментите и в събота, и в неделя следва да се приемат строго по лекарско предписание!

Внимание! В събота Луната е “без курс” от 22:44 до 24:00 часа.

В неделя, 20 март, Луната е “без курс” от 00:00 до 19:40 ч. На практика, целият неделен ден, 20 март, е рисков по отношение на пътуванията, излетите и екскурзиите. Опасността от инциденти, катастрофи, аварии, кражби, насилие и телефонни измами в неделя е голяма. Много голяма!

Времето е идеално да проявим милосърдие, благородство, благотворителност, сърдечност и щедрост.

Хубавото на неделния ден, 20 март, е че усилва нашата съзидателност, нашето вдъхновение и интуиция до максимална степен. Творческите натури - писатели, поети, музиканти, режисьори, сценаристи, журналисти и всички с творческа и артистична професия са в стихията си. Мнозина ще се зарадват на най-високо признание и престижни награди. Някои от наградите ще са и финансово подплатени.

Внимавайте да не попаднете в “ужилване” от прекално идеализиране.

С две думи – периодът 14-20 март стартира с високо напрежение, по средата на седмицата може да се радваме на сериозни постижения в политиката, бизнеса, а финалът-уикенд ще е пълен със загадки, слухове, романтична любов, тайни, мистерии и прекрасно вдохновение! /БГНЕС/

Още от "Загадъчно"

Манеки Неко – котка талисман

Манеки Неко – котка талисман

Манеки Неко, или познатата като котката на късмета, е талисман, популярен в японската култура. Котето с вдигната лапа има способността да привлича късмет, пари и сполука за притежателя си. Ето каква е легендата за Манеки Неко.

Нели Колева за числото Жизнен път в Нумерологията

Нели Колева за числото Жизнен път в Нумерологията

Какво представлява числото на живота, как се изчислява и какво ни говори? Нели Колева разказва за числото жизнен път в нумерологията.

Каква зодия сте според циганския хороскоп?

Каква зодия сте според циганския хороскоп?

Както маите, келтите и всякакви други народи имат свои хороскопи, така и циганте имат. Ето каква зодия сте според циганския хороскоп.