Водолей – лак за нокти според зодията

0 коментара0/5

Водолей – лак за нокти според зодията

Дамите от зодия Водолей са артисти по душа. Те не харесват масови тенденции в модата. Когато става дума за маникюра им, обичат  да бъдат шарени и различни. Смесват брокат и декорации, играя си с цветовете.
 

Идеалната цветова комбинация за зодия Водолей

Идеалната цветова комбинация за зодия Водолей


Тъй като са представителки на воден знак, жените Водолей могат винаги да заложат на сините нюанси в маникюра си. Неоновите цветове съчетани с минималистични или асиметрични декорации пък ще разкрият творческата им същност.

Нашето предложение

Нашето предложение:

 

3 съвета за перфектен маникюр

Представителите на зодия Водолей са леко отнесени. По природа са мечтатели и не се страхуват да експериментират. За тях новите неща са предизвикателства, които ги правят по-добри и силни хора. Но не подценявайте интелигентността им. Водолеят много добре знае какво иска и какво прави, макар отстрани да изглежда разсеян.

1. След като подготвите кожата на ръцете и оформите добре ноктите си, е време да нанесете заздравител за нокти. Този продукт е идеален за чупливите нокти.

2. След това можете да нанесете лак за нокти. Може обаче да сложите и само заздравителя. Така ноктите ви ще са здрави и бляскави и ще имате перфектният семпъл маникюр.

3. След като заздравителят изсъхне добре с нежни масажни движения нанесете масло за нокти. Масажът ще стимулира кръвообращението, а маслото ще проникне в кожата и кутикулите, за да ги омекоти и подхрани. Изберете продукт с много масла.

С него, освен за кожичките и ноктите, ще можете да се погрижите и за кожата на ръцете. Идеалният многофункционален продукт за ежедневието ви.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Водолей – лак за нокти според зодията".