Вино според зодията

От 0 коментара0/5

Кое е правилното вино за всяка зодия според чертите от характера, които са предначертани от звездите. Вино според зодията

Вино според зодията
Вино според зодията © архив/ istockphoto.com
 • Вино според зодията: Овен - Шардоне

Вие сте смели и обичате да правите нови неща. Точно заради това, всяка новост трябва да бъде отпразнувана с чаша хубаво вино. На зодия Овен най-много пасва добре охладено Шардоне.

 • Вино според зодията: Телец - Пино Ноар

Като Телец, вие със сигурност имате вкус за добър живот. На вас ви отива едно от най-хубавите и скъпи червени вина в света - френското вино Пино Ноар.

 • Вино според зодията: Близнаци - Ризлинг

Близнаците могат да бъдат както сладки, така и кисели. Заради двойнствената ви личност ние ви препоръчваме вино от сорт грозде Ризлинг, което има ярко съчетание между киселинност и цитрусови нотки.

Вижте също:

Когато готвим с вино - полезни съвети >>>

Кажи ми какво вино пиеш, за да ти кажа какъв си ти >>>

червено вино

 • Вино според зодията: Рак - Риоха

Ракът е защитник на семейните идеали и ценности. Той пази както себе си, така и близките си. За личност като него, със силна воля, отива най-младото от всички вина - Риоха. То се допълва с куп различни храни, което би направило раците още по-щастливи.

 • Вино според зодията: Лъв - Божоле

Като истински царе, те са готови за светлините на прожекторите. Романтика и достойнство се съчетават в личностите от този знак. За да задоволят сетивата си, ние им предлагаме френското вино Божоле.

 • Вино според зодията: Дева - Совиньон блан

Здраво стъпили на земята, те искат да контролират всичко. Совиньон Блан, съчетаващо цитрусови плодове, базирано на билки и тревисти съединение е перфектното вино за тези личности.

 • Вино според зодията: Везни - Пенливи вина

Везните живеят в баланс с всички части от живота. Везните обичат красотата, нежността и блясъка. Най-подходящите вина за тях са пенливите или шумящи, независимо дали става дума за бяло, червено или розе.

шампанско

 • Вино според зодията: Скорпион - Сира

Скорпионите не обичат да си губят времето. Те са страстни, мотивирани, работохолици и чаша Сира е изключително подходяща.

 • Вино според зодията: Стрелец - Малбек

Стрелците винаги гледат мащабно и от високо на живота. Известен със своята изключителна гордост за пиене, червеното виното Малбек е най-подходящо за целеустремените Стрелци

 • Вино според зодията: Козирог- Силванер

Работейки усърдно, те са готови на всичко, за да стигнат до върха и да получат пари, власт и слава. Идеалната добавка към това пътуване е чаша студено австрийско вино Силванер.

 • Вино според зодията: Водолей - Биодинамично вино

Водолеят е непредсказуем и иновативен. Биодинамичното вино се прави според циклите на луната. Ако сте Водолей и това ви звуци нестандартно, то това вино е точно за вас.

 • Вино според зодията: Риби - Розе

Риби- Розе: Рибите са въплъщение на емоция. Те са чувствителни, творчески и изключително артистични. Магическият вкус на розето е точно за тях. 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Вино според зодията".

Още от "Загадъчно"

Индийски хороскоп - I част

Индийски хороскоп - I част

Въз основа на индийския Слънчев хороскоп  доста бързо може да разберем с какъв човек си имаме работа или пък да научим малко повече за себе си.

Щастливи предсказания

Щастливи предсказания

Предсказанията са част от митовете и легендите на нашата цивилизация, събирани и обобщени през различните епохи от различни страни.

Предсказанията на бенките

Предсказанията на бенките

Почти всички хора имат по телата си безвредни тъмни петна, т.нар. бенки. Те и останалите знаци по тялото са като таен код, по който може да се съди за различни явления и събития в нашия живот.