Везни – лак за нокти според зодията

0 коментара0/5

Везни – лак за нокти според зодията

Дамите зодия Везни са много социални и обичани от своето обкръжение. Тяхната двойнствена същност обаче се отразява на стила им. 

Опитвайки се да балансират между полюсните емоции, техният маникюр е алтернативен и индивидуалистичен. Интересни декорации и рисунки са типичен избор за тези дами.
 

Идеалната цветова комбинация за зодия Везни

Идеалната цветова комбинация за зодия Везни


Смесването на два  нюанса в гамата на лилавото ще разкрие спецификите на характера им. В този ред на мисли всички пастелни цветове са добър избор за представителите на тази зодия.
 

Нашето предложение

Нашето предложение:

 

3 съвета за перфектен маникюр за зодия Везни

Везните, също като Близнаците, са хора на полярностите. У тях живеят поне две различни личности. От добри и снизходителни до упорити и неотстъпчиви. Те са хора на промените, които често не знаят какво искат. Затова обичат да експериментират, а в козметичната им чантичка винаги има голямо разнообразие от продукти.

1. Започнете грижата за ръцете с омекотяващи соли за маникюр. Те правят кожичките по-еластични и лесни за оформяне, като в същото време хидратират кожата. Дори да сте в лошо настроение „Везните“ бързо ще се наклонят в правилната посока за вас и ще се отпуснете.

2. След това отделете достатъчно време да оформите кожичките, да почистите със скраб и след като добре подсушите ръцете, да оформите маникюра. Почистете ноктите от пиленето и преминете към нанасяне на основа, два тънки слоя лак за нокти и топ лак.

3. След като лакът е добре изсъхнал, идва време да нанесете масло за кожички. То ще ги направи еластични и меки и ще стимулира растежа на ноктите. Идеално е за ежедневна употреба.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Везни – лак за нокти според зодията".