Вдъхновение и любовна магия (седмичен хороскоп 8-14 февруари)

От 0 коментара0/5

Богата на златни възможности за просперитет, на празнично настроение, на впечатляващи професионални постижения, на успешни сделки, на издигане в кариерата и, естествено, богата на романтика, на радост и светли надежди е седмицата от 8 до 14 февруари.

Вдъхновение и любовна магия (седмичен хороскоп 8-14 февруари)
 © istockphoto.com

Във всичко сме неудържими. Едни от най-големите си успехи ще постигнем в работата и кариерата. Хубаво е да използваме ентусиазирано и решително всички разкрили се възможности и да положим максимални усилия, особено в сряда, 10 февруари, за да подобрим настоящето си положение. В това отношение периодът може да бъде много резултатен, особено за представителите на Козирог, Телец, Стрелец, за Лъв, Овен и Водолей. Астроусловията сега са такива, че всеки, който възпламени Волята си и поддържа градивна нагласа спрямо плановете си, има шанс да ги реализира. Най-малкото, да бъде направена първата стъпка, да се навлезе в началната фаза, водеща към осъществяване на мечтите.

Периодът определено е изпълнен не само с битки, а и с достатъчно победи – толкова по-големи, колкото повече вярваме в себе си и колкото повече се вслушваме в Интуицията си.

Към средата на седмицата приятелствата, чудесното делово партньорство и влиятелната и навременна подкрепа ще се превърнат в мощен източник на задоволство не само за политиците, за дипломатите, юристите, за крупните бизнесмени и финансистите, за служителите, свързани с образованието, религията, спорта и туризма, а и за всеки, дръзнал да следва мечтите си, избирайки “Път със сърце”.

Периодът от 8 до 14 февруари стартира с празник – на 8 февруари настъпва “Годината на Огнената маймуна”. Задава се Приятно и Вълнуващо време. Всеки ще се опитва да надхитри другия, като всички ще имат възможност да си опитат късмета.

Какво ни очаква през 2016 - Годината на маймуната >>>

Важно! Наближават необикновени и оптимистични месеци, когато с успех ще се реализират дори невъзможни на пръв поглед инициативи и проекти, ще се направят забележителни открития, ще се импровизира артистично в договорите и сделките, като възможностите за бързи печалби определено ще се умножат.

Хубавото е, че ако някоя идея не се развие според желанията ни, в “Годината на Огнената маймуна” по-леко и по-философски ще погледнем на този факт, ще превърнем несполучливият опит в поука и ... помъдрели, дръзко ще продължим напред.

Ще станем свидетели на невероятни дързости, хитрости, ударни дози нахалство и непозволени “удари под кръста” в джунглата на конкуренцията.

Фойерверки! Салюти! Ликуване! Тя е вече тук! Дойде! Настъпи! Пристигна мечтаната, бленуваната, описаната в безброй астропрогнози “Година на Огнената маймуна”.

За нас, в България, “Годината на Огнената маймуна” официално настъпва в 16:39 ч. българско време.

Настъпва златно време за бизнесмените, журналистите, режисьорите, сценаристите, артистите, за хитрите дипломати, за проницателните политици, за очарователните мошеници...

Внимание! Маймуната е безскрупулна, невероятно ловка, няма да се поколебае да излъже или да се впусне в двойна или тройна игра, ако това й върши работа.

Игрива, приятна и оригинална до крайности, маймуната може да реши и най-трудния проблем с невероятна скорост и лекота – при условие, че го направи веднага. Иначе губи интерес и изоставя хрумването си.

Важно! Маймуната притежава неутолима жажда за знания. Това в комбинация с огнено въображение означава само едно – тя винаги успява да се измъкне невредима от трудни положения.

Естествено, идеята “Огнена Маймуна” е метафора, която чудесно разкрива водещата характеристика на фоновата енергия за 2016 година, с която ако се влезе в Резонанс, ще можем значително да повишим шансовете си за професионален, финансов, личен или романтичен просперитет!

Годината на маймуната 2016

Часовете до 16:39 ч. са подходящи за довършване на вече започнати инициативи.

И Луната във Водолей, и Марс, и Уран, както и някои други важни астрофактори ни настройват на вълната на Възраждането, на Обновлението. В Душата, в Сърцето трайно се настанява Предчувствието за Пролет, за Нов, по-хубав, по-радостен Живот – с повече Приятелство, с повече Любов и Човечност. Представяте ли си – човечност в “Годината на Огнената маймуна”?! Мисия ... – възможна или невъзможна?!

И така – времето до към 16:40 ч. е идеално за завършване на старите задачи преди (най-добре от утре) да започнем нови.

Хубаво е по това време да сме в обкръжение, което харесваме.

Моментът е подходящ за равносметка, за откровен поглед навътре в себе си.

Внимание! Не се пренапрягайте с мисли върху трудни проблеми!

Понамалете темпото. Намерете време за съзерцание, за възхита от природни картини, добра постъпка на познати или непознати, красива вещ, новата дрешка на колежката, неща – предизвикващи приятни и хармонични чувства.

Внимание! Периодът от 16:39 до 24:00 ч. е благоприятен за мечти, за градеж на нови и дръзки планове за бъдещето.

Визуализирайте мечтите си до най-миниатюрни детайли, но не ги споделяйте, не ги обсъждайте гласно – дори и с най-близки приятели или любими хора!

Напишете си десет желания – такива, които Подсъзнанието Ви не определя като невъзможни за реализация. Напишете ги на ръка. Формулирайте ги ясно, конкретно. В едно изречение поставете само едно желание. Важното е чувството, което Ви обзема, когато се изпълните с представата за сбъднатото желание да е радостно и положително. Започнете с по-леки желания. Ако някое от тях не се реализира в рамките на следващите 4 седмици, то на другото Новолуние, настъпващо на 9 март, което ще е и Слънчево затъмнение, отново напишете желанието си!

Внимание! От 16:39 до 24:00 ч. “Луната е без курс”. Мечтайте, запишете желанията.

Ако шофирате, бъдете внимателни! По време на “Луна без курс” често ставаме по-разсеяни и опасността от инциденти, аварии, произшествия се увеличава!

Важно! Не стартирайте нови проекти днес!

Контролирайте чувствата. И най-важното: контролирайте мислите!

На всяка цена избягвайте конфликтите!

Планирайте! Планираното ще се реализира!

  • Седмичен хороскоп: ВТОРНИК, 9 ФЕВРУАРИ

На този 9 февруари сме загадка за околните, а ... и за самите нас.

Чувстваме се свободни, искрени, безстрашни, пълни с ентусиазъм и вдъхновение.

За нас не съществува думата опасност, склонни сме често да проявим дързост. Не се спираме, докато не постигнем целта си. Решени сме да се борим докрай, въпреки наличието на разнообразни трудности и възпрепятстващи обстоятелства. Това е добре, тъй като звездите са ни приготвили масово участие в дисциплината “бягане с препятствия”. Най-напред ще се наложи да преодоляваме първото препятствие към 12:46 часа. То може би ще е под формата на интензивни ситуации в работата или в личен план. Чувствата ще се колебаят между любовта и омразата, между готовността за известна саможертва в името на високи идеали, кауза, по-добра кариера или измъчваща болезнена ревност.

Фигури, склонни към крайности могат да проявят смайваща нетолерантност и фанатичност! Обхватът на тази конфигурация, включваща и изумително благородни прояви, и поразяващи ситуации на низост и примитивна ярост, е около час и половина преди 12:46 ч. и час и половина след посоченото време. По-силно уязвими са представителите на Рак, Скорпион, Овен, Козирог.

Отминава първото препятствие и ето – задава се второто. Неговият максимум е в 14:32 ч. и е под формата на изненади. Рискът от инциденти, аварии, технически проблеми, влюбване или неочаквано разлюбване скача – рязко и високо. Обхватът отново е час и половина преди и час и половина след посоченото време. Това е време на Прозрения, Откривателство, научни открития, внезапно вдъхновение за обяснения в Любов! 

Не си правете илюзии, че новините ще са по-съпричастни и сантиментални, поради факта, че след 10:31 ч. Луната вече е в благородните Риби. Представителите на Риби наистина са благородни, но и те живеят в условията на вездесъщата свирепа конкуренция, доста успешно прогонваща моралните съображения и задръжки.

Зодия риби седмичен хороскоп Годината на маймуната

И така - стигнахме до второто препятствие, чийто максимум е към 14:32 ч. При него блокирането на плановете ни може да се случи под формата на провокация, внезапна промяна в мнението на някого – най-вероятно под неочакван и силен натиск. Токът може да спре по това време или да попаднете на обидчиви и неспокойни колеги, или служители, които са оставили табела на бюрото или вратата “Връщам се след 15 минути”... Ако искате, изчакайте! Астрологията предполага, че ще си загубите времето, но Волята е Ваша. Решението – също!

Най-важното е – по това време да се шофира с повишено внимание!

Любопитното е, че през този интервал късметът е буден. Съюзете се с него! Особено, ако сте родени под знака Водолей, Риби, Рак, Скорпион.

И ... стигаме до третото препятствие, което се проявява най-силно със своите върхови възможности към 20:10 часа. Предизвикателството е сериозно, защото е ... любовно! Принцът или Принцесата за нещо си (те си знаят за какво) може да се нацупят! “И това ще мине ...“ – плеяда мъдреци от древността до днес споделят това мнение, така че може да се наложи да се търпи това цупене в рамките на час и половина преди 20:10 ч. и час и половина след това. Е, Вие може да разполагате с тайна рецепта, включваща бонбони, целувки и т.н. Тайните рецепти доста често работят, нали?!

И така – преодоляхме и трите препятствия – с решителност и сантименталност, със смелост и съпричастност, с дипломатичност, с борба и с достатъчна твърдост, когато става въпрос за високи идеали. Може да сме били роби, но сега не сме!

Силен, едновременно агресивен и деликатен ден. Той може да се окаже и много успешен, най-вече за хората, които ще действат с “желязна десница в кадифена ръкавица”.

Внимание! Днес Луната е в Риби. Влиянието на други астрофактори е силно, като мнозина ще се изкушат да действат не само агресивно (някъде дори брутално), а и коварно!

Важно! Днес волевите, решителните личности определено ще завоюват сериозни успехи. И ще решат да ги отпразнуват подобаващо. Чудесно! Само за протокола – да не се забравя, че от 10:31 ч. на 9 февруари, вторник, до 11:55 ч. на 11 февруари. четвъртък, Луната е в Риби. А препоръката на Астрологията за периода на Луна в Риби е - категорично да се откажете и от най-малките дози силни спиртни напитки! В противен случай са възможни отравяния, отоци, да не говорим за натоварването, което изпитват бъбреците.

През дните под знака на Риби алкохолното опиянение настъпва много, много бързо – понякога дори само от една малка чашка! А изтрезняването е бавно и може да отнеме цяло денонощие.

И така – ако сте по-деликатен човек и днес общувате с по-широк кръг от хора, възможно е да усетите прояви на агресия, безкомпромисност и враждебност, които да Ви наранят!

Ако обаче сте от “хищниците” – било по рождение, било под влияние на съответните извайващи обстоятелства,това е Вашият ден!

Внимание! Към 10:59 ч. са възможно здравословни дискомфорти, както и неразбирателства с по-консервативни фигури, упорито и фанатично придържащи се към буквата на закона или към съответните религиозни традиции.

Важно! Ако днес сте в чужбина, много точно се адаптирайте и се съобразете с господстващите и официални норми в морала, културата, обичаите и вярванията на хората в съответната държава или регион. Така ще избегнете напрежения, конфликти или инциденти, които могат да възникнат днес не само в “горещите точки”, а и навсякъде, където се налага общуване между различни култури, етноси и цивилизации.

Иначе казано, в чужбина или у дома, към 10:59 ч. (с обхват поне час и половина преди и след 10:59 ч.) са възможни конфронтации с влиятелни фигури, изповядващи по-консервативни възгледи за живота.

Внимание! Има условия за нажежаване на страстите в публичното пространство, а и в частни разговори по теми, засягащи образованието, здравеопазването, религията.

Днес има могъщи астроконфигурации, които позволяват да се случат големи битки в политическата, дипломатическата област, в сферата на образованието, религията, на територията на банките или други ключови институции. Тези битки ще се вихрят и в глобален, и в регионален, и в национален план. На корпоративно и фирмено ниво също може да се стигне до фундаментални договаряния, които коренно да променят някои затрудняващи и обезпокоителни обстоятелства, свързани и с безпрецедентната миграция.

И така – днес, а и през тези дни, може да се стигне до мащабни финансови споразумения, които целят да се постигне някакво туширане на недоволството и опасенията от ескалация на икономическите напрежения.

В сряда, 10 февруари, бариери и ограничения, които са изглеждали много сериозни, изведнъж може да отпаднат.

Договорености, за които отдавна сте мечтали, неочаквано могат да бъдат подписани. Най-малкото, може да се тръгне към желаните преговори, като някои от етапите за договарянията да бъдат преминати доста бързо.

Големи и желани сделки в сряда, 10 февруари, могат да се превърнат в свършен факт.

При хората, които се раздават в работата, които влагат сърце, ум и Душа, днес комбинацията от късмет, ентусиазъм, оригиналност, вдъхновение и всеотдайни професионални усилия може да се увенчае с израстване в кариерата, повишение на заплатата, издържан успешно конкурс и като цяло – с увеличение на финикийските знаци в банковата сметка.

Накратко – денят е успешен за амбициозните, за ентусиазираните, за хората, притежаващи съзидателното съчетание между светло, авангардно и оригинално въображение, панорамна и щастлива визия на бъдещето и непобедим практически реализъм.

  • Седмичен хороскоп: ЧЕТВЪРТЪК, 11 ФЕВРУАРИ

Забележителното на днешния ден е, че първата му половина е в силен контраст с втората.

Предиобедните часове са по-романтични. Настроени сме по-съзерцателно и ... по-нереалистично. Този факт, съчетан с “Луна без курс” от 06:26 до 11:56 ч. (реално от 04:26 ч. до 13:56 ч.) може да провокира неочаквани и непредвидими събития, които да не са непременно лоши. Луната в Риби донякъде ще смекчи евентуалните усложнения. Да, може да ги смекчи, но не отменя опасността от инциденти, аварии, произшествия и катастрофи. Тази опасност днес е значителна и се разпростира върху целия ден, а не само предиобед, когато е царството на “Луна без курс”.

Не се поддавайте на провокации и не си правете генерални заключения на базата на прибързани обобщения. Не подвеждайте постъпките на различни хора под общ знаменател само на базата на много повърхностни прилики.

Внимание! Предиобед, до към 13:56 ч. времето е неподходящо за даване на пресконференции, интервюта, както и за провеждане на сериозни делови срещи.

Важно! Днес сме вдъхновени от висши идеали. Магнетизмът ни е толкова силен (най-вече през втората половина на деня), че буквално внушаваме на другите нашите желания, принуждавайки околните да се съобразят с нашите свръхвисоки изисквания и очаквания!

 

Тази емоционална и ментална неудържимост (най-вече през вечерните и среднощните часове), съчетана с разпалени сексуални апетити, може да причини различни инциденти.

Мъдро е днес да се пазим от физическа преумора и емоционално напрежение!

Седмичен хороскоп

  • Седмичен хороскоп: ПЕТЪК, 12 ФЕВРУАРИ

Хората, които знаят да синхронизират посоката на своите лични стремежи и желания с тези на Източника (Създателя), ще постигнат успехи – и в служебен, и в личен план. Някои от тези постижения ще изглеждат Съдбовни, Преломни и Основополагащи по отношение на бъдещето.

Другите, които не се вслушват във Вътрешния си глас и в Интуицията си, ще се опитват да формират нещата според собственото си виждане, да наложат себе си и желанията си на всяка цена. Такива хора може би ще срещнат непреодолими пречки, бариери, интриги, предателства, измами – и в професионален, и в романтичен план.

Луната, която сега е в Овен, има отношение и към инстинктивните, и към емоционалните ни реакции.

Като цяло, Луната в Овен ще ни вдъхне храброст, безстрашие, самонадеяност. Това едновременно е и чудесно, и опасно, особено през следобедните, вечерните и среднощните часове. Самонадеяното поведение през втората половина на деня, а и през целия ден, може да предизвика тежки катастрофи, опасни трудови злополуки, сериозни технически проблеми, аварии с техника, включително и опасни ситуации със съоръжения – асансьори, машини ...

Бдителност и благоразумие днес трябва да проявят представителите на Овен, Лъв, Стрелец, Водолей, Козирог, Скорпион.

Основното за днешния ден е, че ще влагаме голям ентусиазъм и силен стартов импулс при започването на каквито и да било нови задачи и проекти. Но ако задачата изисква повечко търпение, не всички ще могат да доведат нещата до край. Мнозина ще се оглеждат наоколо, за да възложат на друг да завърши започнатото.

В случаите, когато се наложи на по-импулсивни фигури да полагат търпеливи трудови усилия, може да се стигне до яростни и непредвидими конфликти с неочакван край. Много неочакван край!

Внимание! Днес сме много магнетични, неудържими, буйни, страстни, ревниви, раздразнителни. Ще имаме огромно желание да стане на нашето, да контролираме, да манипулираме и управляваме другите. Ако може - и да им попречим!

Добре е да се въздържаме от прибързани заключения. На този фон в медиите може да доминират скандалите, разправиите, сензациите.

Хубавото е, че в огнения информационен поток днес ще се открият и приятни новини за чудесни научни открития, свързани с новите технологии или биологията, която пред очите ни се превръща в инженерна наука.

  • Седмичен хороскоп: СЪБОТА, 13 ФЕВРУАРИ

Разнолик е днешният ден. Луната през първата половина на деня е в Овен, като в 13:35 ч. тя навлиза в Телец. Налице са и други астрофактори, които превръщат съботният ден в непредсказуем.

13 февруари е достатъчно богат на хубави възможности за реализация на плановете.

До около 10:30 ч. бъдете нащрек – някое телефонно обаждане може да донесе в живота Ви нещо ново и завладяващо. По това време избягвайте да общувате с хора, които Ви дразнят с претенциите си, с вечните си критики, с парадирането си. Може да се почувствате обидени, а отрицателните емоции до 10:30 ч. са изключително вредни.

Не стартирайте нови идеи до 13:30 часа.

Внимание! Луната в Овен до 13:30 ч. ще Ви тласка към поемане на големи рискове. Контролирайте тези пориви, тъй като днес има опасност от инциденти, аварии, произшествия, като особено опасни са вечерните и среднощните часове!

Бъдете внимателни при излети, екскурзии, тъй като има опасност от спортни травми и други нежелани и неочаквани инциденти.

Предиобед, а и през целия ден избягвайте общуването с агресивни, ревниви, доминиращи личности, които първо действат, а после мислят. В споровете подобни фигури бързо може да преминават към аргументите на хладното или огнестрелното оръжие!

Втората половина на деня е по-балансирана. Настроени сме по-романтично. Интуицията следобед е много, много силна. Фортуна може да ни срещне с Любовта – такава, каквато е във филмите и книгите – Красива, Предана, Истинска, Приказна!

След 10:30 ч. обърнете повечко внимание на здравето – по-уязвими са раменете, горните дихателни пътища, белите дробове, бронхите.

Традиционната астрология съветва при Луна в Телец да сме по-внимателни по отношение на шията, гърлото и цялата ендокринна система.

Необходимо е повишено внимание към подбора и качеството на храната. Особено внимателни следва да са представителите на Стрелец, Близнаци, Везни.

Днес излъчваме очарование. Привлича ни общуването с хора на науката, с артистични и духовно настроени личности.

Луксът, комфортът, уютът, приятната компания, щедрата и изтънчена трапеза ни привличат като магнит!

Вечерните срещи с приятели неусетно могат да преминат в успешни делови разговори и да се стигне до договорености, които безрезултатно сме преследвали през работните дни.

От съкровищницата на скъпоценни и полускъпоценни камъни, като универсални “благодетели” за периода след 10:30 ч. ярко се открояват хиацинтът и цитринът.

  • Седмичен хороскоп: НЕДЕЛЯ, 14 ФЕВРУАРИ

Празникът на влюбените - Св. Валентин съвпада с едно интересно астрологическо събитие – повторното навлизане на Меркурий във Водолей. Богът на комуникациите, търговията и пътуванията ще остане в най-приятелския зодиакален знак от 14 февруари до 5 март 2016 г., когато ще навлезе в Риби. За да придобием представа, колко благоприятно ще се отрази на живота ни позицията на Меркурий във Водолей, може да си припомним, че това положение е характерно за хороскопа на Волфганг Амадеус Моцарт, Томас Едисън, както и за рождените космограми на много учени, изобретатели, откриватели или изявени радетели за по-голяма социална справедливост.

Специално днес, Меркурий може да пообърка плановете на родените в началото на знаците Телец, Скорпион, Водолей.

Хермес (Меркурий) може да повиши напрежението при Лъвовете, родени на и около 22, 23, 24 юли!

По принцип, пребиваването на Меркурий във Водолей ще се отрази благоприятно на Водолеите, на Близнаците, на Везните.

На архетипно равнище Меркурий ще разкрие нашите ресурси за оригинално, независимо и хуманно мислене. Ще сме по-загрижени за екологията.

Днес няма да обръщаме внимание на мнението на по-консервативно настроените влиятелни фигури. Такова незачитане на по-традиционно отношение към важни обществени проблеми, може да причини конфликти с влиятелни личности от близкото обкръжение – родители, представители на властта.

И така – празникът си е празник, той е чудесен, но трябва да имаме все пак предвид, че днес могат да възникнат различни конфронтации между представители на различни генерации.

Внимание! В тази неделя най-неочаквано могат да се изострят и някои депресии, защото мнителността, несигурността и лошото самочувствие са по-силно изявени.

Не е изключено да напомнят за себе си някои хронични проблеми, свързани със зъбите, слуха, вестибуларния апарат.

Важно! Хубаво е днес внимателно да подбираме думите, да не се впускаме в остри и непрестанни критики, защото отговорът на засегнатата страна може да е смайващ с проявата на безпощадна отмъстителност.

Внимание! Има теоретични предпоставки за възникване на технически проблеми, аварии, кибератаки, дръзки обири, кражби.

Самонадеяното шофиране може да има печални усложнения под формата на тежки произшествия. По тази линия по-голяма предпазливост следва да проявят представителите на Водолей, Близнаци, Козирог, Стрелец!

Важно! Отчитайки и съобразявайки се със някои звездни препоръки, имащи за цел да ни предпазят, трябва да знаем, че като цяло, преобладаващите астроконфигурации са много щедри и благодатни. 14 февруари може да се превърне в един богат, щедър, весел празник, в един химн на Любовта!

Денят е чудесен за Любовно признание. Звездите препоръчват, ако желаем истински да се порадваме на любовния празник, да се оставим във властта на чувствата и Интуицията, без вманиачено да търсим логични отговори, анализирайки всяка дума, поглед, жест на любимите хора. Любовта е изтъкана от инстинкти и чувства, от копнежи, страсти и всеотдайност, а не само от логика.

В неделя, 14 февруари, звездите открояват естественото ни влечение към благородство, към галантни и рицарски жестове. Мечтаем си за Принцове и Принцеси, за приказни и романтични ситуации.

Ако успеем да спечелим доверието на хората, с които сме сега, ще останем очаровани, осъзнавайки, че хората до нас са именно мечтаните Принцове и Принцеси. Достатъчно е да погледнем на тях с влюбени очи и магията ще проработи!

---------------------------------------------------------------------------------------

Седмичен хороскоп за периода от 8-14-ти февруари, изготвен от топ астролога Татяна Янковска

Още от "Загадъчно"

Енергийни вампири

Енергийни вампири

Наслушали сме се на легенди за вампири, които пият човешка кръв, имат свръхестествени сили, а според режисьорите в киното и изглеждат зашеметяващо. Но ако тях виждаме само на екрана или във въображението, то енергийните вампири са част от ежедневието н

Жената на Исус или св. Мария Магдалена

Жената на Исус или св. Мария Магдалена

В този толкова женски месец не може да не се опитаме да разкрием още едно загадъчно женско лице - лицето на съпругата. И коя жена би въплатила в себе си всички качества които трябва да притежава съпругата, ако не Мария Магдалина.

Слънчевото затъмнение на 9 март е “черешката на тортата”! И сякаш ситуацията не е достатъчно напрегната, та за повече “съспенс” Слънчевото затъмнение в Риби ще увеличава страховете.

Драматични промени, водещи до трудни, но осезаеми резултати (седмичен хороскоп 7-13 март)

Хороскоп за периода от 7 до 13 март, изготвен специално за БГНЕС от топ астролога Татяна Янковска.