Тест: Какво е първото, което виждаш на изображението?

1 коментар0/5

Този тест ще ви помогнете да научите нещо ново за себе си и как да действате в конкретния етап от живота си :

Тест: Какво е първото, което виждаш на изображението?

Отговорите на теста всъщност дълбоко във вашето подсъзнание. Ето защо първосигналната реакция е много важна, за да бъде максимално ефективен и верен за вас. 

Тестът няма да ви отнеме повече от няколко секунди. Единственото, което трябва да направите е да се вгледате в изображението. Целта е да разграничите съставна част от картината.  Имате три възможности за отговор. Първото, което забележите е вашият отговор. Имате право само на един отговор:

Тест: Какво е първото, което виждаш на изображението?

Дърво

Вие сте открит човек. Нерешените проблеми в последно време обаче, все по-често владеят мислете ви и се отразяват на настроението ви. Необходимо е в най-скоро време да предприемете някакви действия, за да промените ситуацията. Глупаво е да правите едно и също, а да се надявате да получите различен резултат. Опитайте се да погледнете проблема отстрани. Какво бихте посъветвали човек, който е попаднал в ситуацията, в която се намирате вие? Онова, което ще ви помогне да намерите отговорите, които търсите е да бъдете честни със самите себе си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тест: Геометрия на характера >>>

Момиче

Вие сте активна и предприемчива личност, винаги кипите от енергия и идеи. В момента е идеално време да промените нещо в живота си. Важното е да не направите внезапен завой и да поемете по съвсем различен път. Най-големият проблем при вас е, че не успявате да докарате нещата до край, защото или се оттегчавате или откривате нова дейност, която да ви поглъща. Помнете, че трудностите по пътя са нещо хубаво и колкото повече са те толкова по-близо сте до заветната цел. На финала винаги е най-трудно, но не се предавайте, тъй като чувството на удовлетворение от успеха е незаменимо усещане.  

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тест: Избери врата и виж какво означава >>>

Вода

Вие се носите по течението. Девизът ви в конкретния момент е: „Колкото по-просто е всичко, толкова по-добре”. Не искате да положите дори минимални усилия в посока промяна на настоящата ситуация към по-добро. Страхувате се от разочарование? Ако е така, помислете над следното: По-лесно е да действате сега и да съжалявате по-късно, отколкото да не направите нищо и след това да съжалявате и да се чудите какво би се случило, ако сте били по-смели? Така можете да прекарате целия си живот в сивата среда. Понякога е по-добре да рискувате и да заложите на непознатото, за да откриете нещо ново за себе си.

 

1 коментарДобави коментар »

Domakinka

От Domakinka06.01.2017, 09:50 ч.

Право в десетката! Просто е писано за мене, или че аз съм го писала!

Виж всички коментари за "Тест: Какво е първото, което виждаш на изображението?".

Още от "Загадъчно"

Предчувствията ... До колко може да им се доверим?

Предчувствията ... До колко може да им се доверим?

Предчувствието е вид предсказание, което се състои от чувствително предупреждение относно бъдещо събитие.

Нели Колева: Какво не знаем за Партньорската Съвместимост?

Нели Колева: Какво не знаем за Партньорската Съвместимост?

Чрез числата може ли да се разгадае съдбата? Има ли значение датата на раждане? Буквите в името влияят ли на съдбата на човека?

Хоопонопоно – силата на прошката

Хоопонопоно – силата на прошката

Хоопонопоно е доказателство за силата на прошката. Хоопонопоно е практика с дългогодишна традиция, която не спира да намира последователи. Какво представлява Хоопонопоно и какво е действието му?