Тест: Избери врата и виж какво означава

1 коментар0/5

Вижте един бърз и забавен тест. При него трябва да изберете врата от картинката и да видите какво издава изборът ви за вас.

Тест: Избери врата и виж какво означава

Врата № 1

Вие мечтаете за дом, семейство и спокойствие. Нямате нужда от много хора около себе си. Предпочитате да прекарвате времето си у дома, с най-близките. Обичате да пътувате, но стоите далеч от големите и шумни курорти. Предпочитате да откривате скрити туристически бижута, далеч от шума на цивилизацията и по-близо до природата.

 

Врата № 2

Вие сте почитатели на охолния живот и сте готови да работите усилено, за да си осигурите висок стандарт на живот. Обичате да се глезите с луксозни предмети, скъпи ваканции и нетрадиционни подаръци. Обичате нещата да се случват когато и както пожелаете и често не сте готови на компромиси.

Вижте също:

Тест: Избери око и виж какво означава >>>

 

Врата № 3

Обичате новото и авантюристичното. За съжаление не винаги преценявате риска. Често сте непредпазливи и последствията не закъсняват. Не винаги обаче. Има моменти, в които приключенският ви дух ви отвежда до нови и непознати места, среща ви с невероятни хора. И именно това е, от което имате нужда.

 

Врата № 4

Ако сте избрали тази врата, то вие сте човек, който се бори усилено за всичко в живота си. Не се страхувате от скандали, смело влизате в битка за всичко, в което вярвате. За съжаление понякога имате склонността да не мислите за чувствата на човека отсреща. Дори понякога да имате грубоват вид, всъщност сте много отзивчиви хора, но само към онези, които са заслужили доверието ви.

Врата № 5

Ако сте избрали тази врата, значи имате нужда от промяна. Най-често това означава да отстъпите крачка назад и да направите равносметка на живота си. Преценете кое е важното за вас и дали правите всичко възможно, за да го постигнете. Смята се, че хората, които избират тази врата, тайно търсят спокойствие, имат нужда от време за себе си, време да преосмилят ежедневието си.

Вижте също:

Каква трябва да е входната врата според фън шуй >>>

 

Врата № 6

Хората, които избират Врата № 6 обикновено преминават през тежък период в живота си. Възможно е да имате проблеми у дома или в офиса. Тайно се надяват, че има светлина в края на тунела. Обикновено тези хора имат нужда от силно приятелско рамо и някой, който да ги подкрепя и успокоява през тежките периоди.

 

Врата № 7

Вие сте почитатели на хаоса и в него виждате най-много логика. Обичате изненадите и промените. Гъвкави сте и сте готови да се справите с всяка ситуация, която животът ви поднесе. Имате склонност да виждате нещата само то собствената си гледна точка, което често води до неразбиране и проблеми с близките ви.

Врата № 8

Вие сте любопитни, понякога дори безрасъдни в желанието си да научавате и да опознавате. Обичате екстремните спортове, нетрадиционните и опасни туристически дестинации. Реагирате перфектно и винаги адекватно в напечени ситуации и успявате да се измъкнете невредими. Вашата страст са новите технологии и дори да не сте професионално ангажирани с тях, прекарвате много от свободното си време с любими техно-джаджи

22.01.2016/ Радослава Михайлова

1 коментарДобави коментар »

Танюша

От Танюша22.01.2016, 14:07 ч.

Много вярно и точно ми показа отговора на теста!

Виж всички коментари за "Тест: Избери врата и виж какво означава".

Още от "Загадъчно"

Пророкът Нострадамус

Пророкът Нострадамус

Напоследък всеки се интересува от края на света. Може би не успяхме достатъчно силно да реагираме, през 2000-та, на „апокалиптичния ентусиазъм”. После се появи календарът на маите, който така и не успя да измести Нострадамус.

Нели Колева: Любовен Хороскоп по Лична година

Нели Колева: Любовен Хороскоп по Лична година

Подходящи Лични години за брак – 2 част

Какво представляват "орбовете"?

Какво представляват "орбовете"?

Случвало ли ви се е да се натъкнете на странни необясними петна, различни по големина, форма и плътност  по снимките ви?