Тест: Избери великденско яйце и виж какво означава

0 коментара0/5

Изборите, които всеки от нас прави, издават много за самите нас като личности. Затова ви предлагаме един забавен великденски тест. Изберете си великденско яйце и вижте какво означава

Тест: Избери великденско яйце и виж какво означава
Тест: Избери великденско яйце и виж какво означава © фото: Istockphoto.com/ Pinterest

Яйце № 1 - Хора на крайностите

Вие сте хора на крайностите. Сменяте настроенията си постоянно. В един момент плачете, в следващия се смеете с глас. Често ви се случва да избухвате и да не можете да сдържате нервите си, затова и повечето ви познати са особено внимателни какво и как разговарят във ваше присъствие. Дразнят ви всички несправедливости, дори дребните неща от ежедневието, кои са извън нормата.

Страстта ви е пазаруването, най-големият недостатък, че харчите парите си за неща, които ви радват за кратко, а след това захвърляте

Добави описание

Яйце № 2 - Приключенците

Тест: Избери великденско яйце и виж какво означава

Вие сте луди глави и приключенци. Обожавате пътуванията до екзотични дестинации и екстремните спортове. Стремите се да се откроите от тълпата, да бъдете винаги различни. Търсите цветното в живота – независимо дали става дума за дрехи, хора или случки. Свободното си време прекарвате сред природата и с приятели. Предпочитте динамичната професия с много разнообразие пред еднообразието на офис работата.

Страстта ви е пътуването, а най-големият недостатък – непостоянството, което често преминава в несериозност

 

Яйце №3 - Творците

Тест: Избери великденско яйце и виж какво означава

Вие сте творчески личности. Изкуството е част от живота ви – ако не като професия, то като интереси. Когато пътувате, посещавате музеи и галерии, вместо заведения. Обичате спокойствието и тишината, чувствителни и раними сте. Прекарвате много време сами, защото така успявате да релаксирате и да се отпуснете. Резервирани сте към хората и ви трябва много време, преди да се доверите на някого.

Най-голямата ви страст са музиката и изкуствата, а най-големият недостатък – мнителността

Яйце №4 - Мистериозните

Тест: Избери великденско яйце и виж какво означава

Вие сте по-затворени към околния свят. Предпочитате около вас да има малко хора и не се чувствате комфортно в големи компании. Внимателно подбирате с кого да споделяте чувствата и тайните си. Следвате принципа, че колкото по-малко знаят хората за вас, толкова по-добре. Дразнят ви твърде приказливите хора и онези, които се хвалят сами за постиженията си.

Страстта ви са книгите, а най-големият недостатък, че винаги сте твърде дръпнати и трудно давате шанс на нови хора да ви опознаят

 

Яйце №5 - Традиционалистите

Тест: Избери великденско яйце и виж какво означава

Вие сте традиционалисти и моралисти. Следвате стриктно правилата във всяка сфера от живота си. Пазители сте на семейното огнище. За вас децата, родителите и роднините винаги идват преди приятелите. Понякога сте твърде властни и със сигурност сте лидерът у дома. Не позволявате да ви се противоречи.

Страст ви е да се занимавате с подреждане на дома и готвене, а най-големият ви недостатък е, че пренебрегвате приятелите и личните си интереси за сметка на близките си. Опитайте да съчетавате двете сфери от живота си

 

Яйце №6 - Балансираните работохолици

Тест: Избери великденско яйце и виж какво означава

Вие сте балансирани личности по отношение на характера. Откровени сте в отношенията си с останалите и очаквате искреност. Никога не показвате, ако нещо ви разстрои или зарадва. Обичате да споделяте, но не сте от хората, които са готови да разкажат всичко за себе си извън най-близкия си кръг от приятели. Занимавате се с благотворителност и помагате на различни каузи. Отдадени сте на професията и давате всичко то себе си на работното място.

Личната ви страст е работата, а най-големият ви недостатък е,  че често поставяте професията пред семейството

 

25.04.2016

Още от "Загадъчно"

10 неща, които всеки Стрелец рано или късно разбира

10 неща, които всеки Стрелец рано или късно разбира

Имате ли приятели от тази зодия? Навярно ги познавате по-добре от самите тях, защото Стрелците разбират последни някои истини за себе си. Ето положителните и отрицателните неща за зодията, които Стрелците рано или късно разбират.

Смъртта на Романови

Смъртта на Романови

Как е убито царското семейство и кой се осмелява да прекърши руската царска династия Романови? Кога започва следствието? Има ли оцелели? Какво е станало с Анастасия и болния от хемофилия наследник Алексей?

Великаните – първите хора

Великаните – първите хора

Големи, различни, силни. Великаните са най-митологизираният образ в съзнанието ни, но дали са съществували?