Телец - лак за нокти според зодията

0 коментара0/5

Телец - лак за нокти според зодията

Зодия Телец са упорити и работливи. Те са амбициозни, но умеят и да се наслаждават на живота и да изпускат парата.

Дамите от зодия Телец обичат лукса и това си личи по отношението им към разкрасителните процедури. За тях маникюрът е ритуал, който започва с масаж на ръце с етерични масла и продължава с поставянето на лак в цветове, които се асоциират с природата. Те предпочитат класическите форми на ноктите - овална и квадратна.

 

Идеалната цветова комбинация за зодия Телец

Идеалната цветова комбинация за зодия Телец

 

Подходящи цветове лак за нокти за зодия Телец са голяма част от земните тонове, като започнем със зеленото, морското синьо и кафявото. Земните цветове говорят за баланс и хармония. Розовото също много им отива.

 

Подходящи цветове за зодия Телец

 

Нашето предложение:

 

3 съвета за перфектен маникюр за зодия Телец

Телецът е тих и добронамерен, харесва нежните и ненатрапчиви аромати. Разумен е и знае какво иска. Ежедневието му е натоварено, затова залага на практичните неща във всичко, включително в грижата за ръцете и маникюра.

1. След като добре сте почистили стария лак е време да се погрижите за ноктите. Поставете ръцете в омекотяващи соли за маникюр. Те правят кожната гънка по-мека и помагат за по-лесното й оформяне. Солите за маникюр хидратират и поддържат естествения баланс на кожата и ноктите.

2. След това сте готови да почистите и оформите кожната гънка. След накисването в солите това ще стане бързо и лесно, както Телците обичат. Но няма перфектен маникюр без идеално почистена и мека кожа на ръцете. Затова е време да се погрижите да изтриете следите на тежкото ежедневие от кожата на ръцете, като използвате скраб. Съчетанието от захар, сол и нежният аромат на масло от шея ще се погрижат за кожата на ръцете

  • Препоръчваме ви Скраб за ръце и тяло Tea Time, мултифункционален продукт, който отстранява мъртвата кожа, а маслото от шея прави кожата нежна и мека

3. След това се погрижете за самите нокти. Оформете ги внимателно и нанесете база за маникюр, два тънки слоя за постигане на перфектния плътен цвят и завършете с топ лак. Телците почти винаги бързат за някъде, затова може би ще имате нужда от изсушител за нокти, за да се върнете възможно най-бързо към задачите си.

  • Препоръчваме ви Изсушител за лак, за да е перфектен мнаикюрът ви в забързаното ежедневие
Още за: SNB Professional

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Телец - лак за нокти според зодията".