Съвпадения и синхроничности (22-28 февруари)

0 коментара0/5

Какво ни очаква тази седмица според звездите. Вижте седмичния хороскоп за периода 22-28 февруари, изготвен от топ астролога Татяна Янковска.

Съвпадения и синхроничности (22-28 февруари)
Съвпадения и синхроничности (22-28 февруари)

Понеделник и вторник, 22 и 23 февруари ще преминат под знака на конфликтите, на неразбирателствата и скандалите на всяко равнище. Това може да породи многобройни сензационни и противоречиви информации, пълни с наелектризиращи новини и предположения, основани повече на слухове, отколкото на факти. Внимание! През цялата седмица слуховете ще се реят застрашително в умовете и сърцата ни, пораждайки страхове и опасения.

Иначе казано, слуховете ще са благоприятната “хранителна среда”, на която буйно израстват страхове. Страховете ще растат със скоростта на бамбук. Освен слуховете, които ще се засилват към края на седмицата и началото на следващата, освен сериозните затруднения на транспортно равнище, което мигновено рефлектира на съответните политически, икономически и финансови планове, може да има и искания за оставки и уволнения.

Внимание! Усложнения по линията на пътуванията са възможни при всякакви видове транспорт, както в началото на периода – понеделник и вторник, така и към края – събота и неделя.

Друга важна тема през тази седмица ще бъде опазването на душевното здраве на децата и младежите. Важно! При фигури, където има предписани медикаменти, следва да се настоява за тяхната редовна употреба.

Необходими са много топлота, грижовно и сърдечно отношение към вълненията на децата и младите, за да се избегнат опасни ситуации, застрашаващи техния живот!

Грижите за здравето през тази седмица следва да заемат приоритетно място. Това включва и необходимостта да се следи за качеството на храните и напитките – особено в ресторантите, хотелите, детските градини, училищата поради опасност от отравяния в резултат на прием на некачествени продукти!

При толкова предупреждения за опасности, дали остана място за успехи, за радост и постижения? ДА! Чудесни условия за напредък, за подписване на желани договори, за сключване на мащабни сделки има към сряда, четвъртък, а отчасти и към петък и неделя.

Внимание! Пълнолунието настъпва в понеделник, 22 февруари в 20:20 ч. в Дева. Разумно е да се помисли по въпроси за освежаващи, пречистващи и разтоварващи диети и занимания, с цел детоксикация на човешкото тяло.

Звездите не препоръчват подписването на важни договори и сделки в деня на Пълнолунието.

По принцип по Пълнолуние емоциите достигат своя максимум и затова не се препоръчва посещения на места, където се събират много хора – барове, клубове, дискотеки. Сгъстеното емоционално напрежение е голямо и от една непредпазлива обидна дума може да лумне пожарът на голям скандал или сблъсък с непредвидими усложнения.

Внимание! Седмицата е необикновена, чудновата, мистериозна.

Възможни са уволнения, внезапен възход в кариерата, бизнеса, любовта, финансовата сфера.

Любопитно! През цялата седмица и особено през втората й половина има условия за проява на многобройни смайващи съвпадения, т.нар. Синхроничности.

Има добри възможности за проява на отличен късмет при участие в различни конкурси, лотарии, игри на късмета или пролетни викторини.

Съвпадения и синхроничности (22-28 февруари)

Да не забравяме, че вече сме на територията на предстоящото Слънчево затъмнение от 9 март. То определено ще е сложно, но и вълшебно. Може да донесе сбъдване на съкровени мечти, особено ако приемем, че чудесата съществуват. Ако допуснем, че чудесата са част от реалността, животът ни може да се преобрази в шеметно, вълнуващо приключение, по-прекрасно и от най-приказните ни блянове. За целта е необходимо нещо приятно и леко за изпълнение – да забелязваме уж случайните съвпадения. Те сега са тайните послания и дарове на Фортуна, че Щастието чака пред вратите ни! Да му отворим!

АСТРОТЕНДЕНЦИИ ПО ДНИ ЗА СЕДМИЦАТА 22-28 ФЕВРУАРИ:

  • Седмичен хороскоп: ПОНЕДЕЛНИК, 22 ФЕВРУАРИ

Опасно е в този понеделник, 22 февруари, да следваме сляпо емоциите и инстинктите. “Животът на ръба” е вълнуващо привлекателен, но може да коства много, особено ако решите до 13:25 ч. да участвате в публични прояви – пресконференции, интервюта, семинари.

Внимание! Днес “Луната е без курс” от 03:18 до 13:25 ч. През този времеви интервал хората може да са по-разсеяни и склонни да допускат големи грешки от невнимание.

Важно! И в международен, и в регионален мащаб могат да настъпят големи промени в разписанията и маршрутите на всякакви видове транспорт поради непредвидени обстоятелства – инциденти, аварии, жестоки катастрофи, социални вълнения, стачки.

Пътищата в даден участък може да се окажат за известно време непроходими поради затруднения от природен характер – пропадания, срутвания.

Не само в понеделник, а и през цялата седмица, атмосферните процеси може да са нестабилни и непредсказуеми, с внезапни и бурни ветрове или обилни валежи – особено към края на тази седмица и началото на следващата (от 29 февруари до 6 март).

Хубаво е когато потегляте на път, да се съобразите с актуалната и дългосрочната метеорологична прогноза.

Не само периодът на “Луна без курс” превръща денят в рисков по отношение на вероятността от инциденти, пожари, аварии и произшествия. Вечерта в 20:20 ч. настъпва Пълнолунието, което е в Дева. На преден план излиза здравето, изясняване на недоразуменията, както и заемането с нещо практично – като например почистване, плащане на сметки, подреждане на документация, поправки и ремонти, както и внасяне ред в отношенията и делата.

Звездите препоръчват да се въздържаме от критика, която не е конструктивна и не предлага решения.

Небесните тела съветват да не се правят хирургически интервенции, особено в по-ниската коремна област или на храносмилателната система (с изключение на спешните случаи).

В часовете около 19:00 ч. бъдете нащрек при работа с електроуреди. Има опасност от аварии и пожари. Такава опасност съществува през цялото денонощие. През следващото - също!

Не оставяйте малки деца без надзор, особено в близост до включени отоплителни уреди!

Важно! Периодът от 23 февруари до 9 март се очертава пребогат на ожесточени конфликти, на коварни конфронтации, на непримирими противоречия, съпроводени със сериозни сблъсъци на всякаква арена – световна, международна, политическа, дипломатическа, военна, финансова ...

Внимание! Комбинацията от астрофактори, включително и Пълнолунието, настъпващо днес в 20:20 ч. превръщат днешният понеделник в прекалено непредвидим и наситен с емоции ден, неподходящ за стартиране на нови договори, сделки и проекти, както и за провеждане на големи публични събития.

Бдителност следва да проявят не само представителите на Овен, Лъв, Дева, Везни, Водолей и Стрелец, а и всеки, който се чувства отговорен за здравето, живота, както и за благополучието на хора, които обича и уважава.

  • Седмичен хороскоп: ВТОРНИК, 23 ФЕВРУАРИ

Препоръката на звездите за днес е да се постараем да сме коректни, дипломатични и търпеливи по време на делови контакти или случайни стълкновения.

Днес да сме податливи на Промяна в настроението, да сме по-избухливи и с по-релефно открояващ се вкус към риска. Това не са непременно негативни възможности – хората симпатизират на авантюристите в добрия смисъл на думата.

Има и други астроусловия, с които днес с лекота бихме спечелили популярност и слава, както и покровителство от страна на могъщи кръгове, отличаващи се с авангардна визия за бъдещето. Всичко това звучи обещаващо, като има една важна съществена подробност – според добре запознати с енергийните влияния източници, през днешния ден се активизират сили, противоположни на светлите! Което означава, че днес с лекота може да се поддадем на негативни влияния, включващи изкушението да сипем обидни забележки, пълни с убийствен сарказъм. Това може да доведе до кавги и раздори, които ще ограбят енергията ни. Ако човек успее да се размине с тях, може да счита, че му е провървяло!

Има, разбира се, и хубави астроконфигурации, обещаващи признание и постижения за артистите, за хората на науката, посветили се на квантовата физика, астрономията, научните изследвания в сферата на роботиката, авангардните технологии, водещи до премоделиране в желана посока на генома. Изобщо, новините за дръзки научни открития ще внасят оптимистичен нюанс в като цяло доста драматичния информационен поток.

Ако не е проведена разяснителна превантивна кампания относно опасността от телефонни измами, още от ранни зори някой може да е неприятно сюрпризиран от поредния удар на нагли телефонни измамници. И не само телефонни! Напоследък набират скорост и се разпространяват всякакви примамливи оферти с най-изгодни условия. Дори бегъл поглед върху тези оферти показва, че това са поредните измами.

Освен за опасност от всякакви лъжи и фалшификации, звездите днес ни предупреждават да не се поддаваме на провокации, изкушения и манипулации!

Денят е неподходящ за романтични срещи!

Този вторник е неблагоприятен за поставяне начало на дългосрочни проекти, на които възлагате сериозни надежди за просперитет, печалби и бърза възвращаемост на инвестициите.

Добре е да се отдели повече внимание на кариерата – най-вече по линията на усъвършенстване на професионалните умения по пътя на посещение на различни курсове.

Сравнително удачен е денят за подаване на различни документи към съответните инстанции, ако силно сте убедени в правотата и законността на Вашите искания.

В известна степен денят е подвеждащ с натрапващото се чувство, че не съществува нищо по-важно от текущите проблеми и тревожни събития. С други думи – третира се симптоматиката, за да не ни тревожи, като се пренебрегва идеята да се отстранят причините, довели до дадената обезпокоителна ситуация.

Страстите днес ще са нажежени едва ли не до бяло, без реално да се постигнат споразумения и ефективни решения. Най-много да се стигне до ескалация на конфликтите, придружена с разточително пилеене на финансови средства за “козметични подобрения” на дълбоки и сложни проблеми.

Внимание! Повишете контролът над емоциите, за да се избегнат конфронтации, които могат да бъдат последвани от уволнения или понижения в служебната йерархия.

През първата половина на деня може да се сблъскаме с неочаквани усложнения, както в професионален, така и в личен план.

Не давайте воля на недоволството си пред шефовете, колегите или любимите хора. Това, което ще постигнете, е разочарование, обтягане на отношения или други ситуации, за които след време горчиво може да съжалявате.

Важно – в този вторник не стартирайте нови идеи, защото звездите не обещават успехи и закрила на днешните инициативи.

Уязвими са далакът, задстомашната жлеза.

За любителите на съкровищницата със скъпоценни и полускъпоценни камъни – днешните благодетели са ахатът, изумрудът!

  • Седмичен хороскоп: СРЯДА, 24 ФЕВРУАРИ

Днес часовете, благоприятни да се поразвихрим в деловата сфера, а и в личен план се разпростират до 15:30-16:00 ч.

Внимание! От 16:24 ч. до 24:00 ч. “Луната е без курс”, с всички произтичащи от този факт особености и ограничения.

Днес звездите засилват нашата романтична нагласа и разгръщат богатото ни въображение в посока изграждане на силно ентусиазирани планове. Желанията изглеждат постижими, но едва след преодоляването на определени бариери. Тези бариери на този етап може да ни се струват прекалено високи. Днес определено имаме нужда от приятелско насърчение и моралната подкрепа на стойностни хора, които да ни вдъхнат кураж.

По-чувствителните натури днес може би ще се чувстват уязвими и раними, като реален повод за подобна плахост почти не съществува.

Луната в Дева допълнително ще ни прави по-сдържани. По-предпазливите може да не посмеят да рискуват, дори за дребни неща. А не би трябвало!

На повърхността може да изплуват стари и нерешени проблеми, които с повечко размах и авангардно мислене могат да намерят добро решение.

Препоръката на звездите за днес е да проверяваме казаното от другите, преди да им се доверим и да влезем в договорни или финансови взаимоотношения с тях. Между другото, тази препоръка е валидна и когато става въпрос за впускане в нова интимна връзка!

Разумно е в сряда да се избягват споровете и излишната загуба на енергия за обяснение на собственото оригинално поведение пред околните.

Според звездите, ще се постигнат по-големи резултати, ако работата се организира така, че да изключва излишното бързане и притискане от срокове и нетърпеливи хора.

Колкото сме по-добронамерени, толерантни, съпричастни и усмихнати през днешния ден, толкова повече се увеличават шансовете, късметът и успехът да ни срещнат по най-неочаквания и вълшебен начин!

Важно! Енергиите на днешния ден са светли и хармонични. За да се радваме на успех, трябва да влезем в синхрон с тези добри вибрации. Това лесно може да се постигне, като преместим фокуса на вниманието си от проблемите върху представата колко добре се чувстваме, когато проблемите вече са решени.

Внимание! Ако се “заседне” в негативни размисли и емоции, единственото, което ще се постигне, е – да се привлекат още отрицателни обстоятелства.

Нещо любопитно – звездите за днес препоръчватда не вдигаме излишен шум – и в преносния, и в буквалния смисъл на думата. Слушането на твърде силна музика не допринася за повишаване на душевния комфорт.

Накратко – ако днес успеем да съхраним вътрешната си хармония, ако проявим устойчивост и сила на Духа и не трепнем пред провокациите, може да се надяваме на помощ и подкрепа от най-неочаквани източници, от чужденци или властимащи.

И така – когато намеренията ни са чисти, реализирането им ще става със смайваща лекота!

Съвпадения и синхроничности (22-28 февруари)

  • Седмичен хороскоп: ЧЕТВЪРТЪК, 25 ФЕВРУАРИ

Задълбочените, търпеливи, постоянни усилия, съчетани с дипломатичност, богато въображение и съзерцателност ще се увенчаят с чудесни постижения.

Днес на отличен късмет могат да разчитат художниците, артистите, сценаристите, юристите, хората търсещи Истината и стремящите се към обновление и реформиране на по-консервативните аспекти на живота.

Луната във Везни, съчетана с благотворните взаимодействия на Венера, Меркурий и Сатурн ще донесе устойчиви постижения не само на представителите на Телец и Везни, на Водолей и Стрелец, на Близнаци, Дева и Козирог, а и на всички, имащи добро сърце и благородна душа.

Състрадателните, романтичните, отдадените на чист идеализъм, на благородна и справедлива кауза, определено не само ще запленят нови сърца за добрите си намерения, но и ще получат съществена морална и материална подкрепа от фигури, заемащи най-високи обществени позиции.

Важно! Звездното влияние днес е омагьосващо и загадъчно. На пръв поглед действаме разпиляно, донякъде – хаотично, бунтовно, неусмиримо, със засилена склонност към неподчинение, а в действителност вътрешно сме добре организирани и целеустремени.

Днес правим страхотни планове, които се реализират по чудодеен и вълшебен начин!

В четвъртък, 25 февруари, повечко от необходимото витаем в облаците и се носим сред блянове и утопии. А в същото време ... брилянтно търгуваме с бляскавите си идеи, без да забравяме да настояваме да получим пари в замяна на оригиналните си хрумвания. Нещо повече! Днес могат да се постигнат умопомрачителни договорености, изглеждащи до момента немислими и непостижими!

Важно! Чудесно е днес да наблегнем на деловите или приятелските контакти по линията на чужбина.

Добре е да се разширят и задълбочат контактите с деловите партньори зад граница, както и да се изградят нови връзки в областта на политиката, дипломацията, културата, туризма.

Има нещо магично в днешния ден. В очите на другите изглеждаме необикновено привлекателни, приятни, надеждни, заслужаващи доверие, неуловими и харизматични.

Парадоксалното е, че днес логическото мислене е невероятно остро, което позволява на всеотдайните и благородните да постигнат някои от великите си цели.

И в същото време днес сме много упорити, дори инатливи и склонни с лека ръка да пренебрегнем мнението и явно добрите и благонамерени съвети на околните!

Важно! Днес има астротеоретични предпоставки за прояви на разрушителна агресия и насилие. Не са изключение актове на екстремизъм, на показно незачитане на общоприетия ред, на нормите на хуманност и човещина, като умишлено в живота се насаждат страх, несигурност и хаос. Разбира се, тези тревожни прояви, са вероятни най-вече в “горещите точки”. Повече от очевидно е, че са преднамерено търсени и умело режисирани. И още по-умело използвани за реализацията на користни и антихуманни цели.

 

Наши благодетели днес са цирконът, аметистът, соколовото око.

Днес сме самоуверени, пълни с енергия и оптимизъм. Ако контролираме резките пориви към колебания в настроението, ще можем да се радваме на вдъхновение, благодат и преуспяване!

  • Седмичен хороскоп: ПЕТЪК, 26 ФЕВРУАРИ

В петък доминират две теми: едната е стремежът към оригинална творческа изява, другата е амбицията. Когато са в комбинация, те са много силни и могат да доведат до голям и неочакван успех както в кариерата, така и в личния живот.

Фигури на ръководни позиции ще търсят реализация на значими проекти, които те управляват.

Мнозина ще се изкушат да сложат начало на собствен бизнес. Сега поривът да се потърси своето истинско призвание е много силен.

Не е изключено по-самонадеяните да обмислят напускане на сегашната работа, която “притиска” или потиска със своята обикновеност, с почти механичните взаимоотношения между колегите или между шефове и подчинени.

И най-вече - към момента по-емоционалните, по-социално настроените могат да потърсят професионален ангажимент, който предлага по-вълнуваща мотивация в съчетание с плаващо работно време.

Иначе казано, днес мнозина може би ще направят за себе си едно душевно проучване относно работата и заеманото служебно положение. Ей-така, за да сме сигурни, че не сме заседнали в професионалното ежедневие, поради непризнати страхове или несигурности относно това, как бихме се справяли със сметките, ако решим да потърсим другаде по-голямо професионално удовлетворение. Ами ако се провалим на новото място?! А дали вариантът да се занимаваме с нещо скучно и “под строй” е по-приемлив?!

Очевидно днес, а и през следващите дни, ще бъде по-честно спрямо нас да повярваме в своите мечти и проблясващи видения за по-добро бъдеще, вместо да “заметем под килима” горчиви истини относно кариера и житейска реализация.

Каквито и решения да вземете – за напускане или за компромисно оставане – тръгнете към решенията предиобед, най-късно до към 12:30-13:00 ч.

Не забравяйте, че през втората половина на деня – от 13:19 до 24:00 ч. “Луната е без курс”. Този период е неподходящ за поемане към нов път в Живота на базата на съдбовни решения.

Внимание! Колкото повече наближава 9 март – денят на Слънчевото затъмнение, толкова по-несигурни може да се чувстваме, като желанието да направим драстични промени в Живота ще е силно и ще става все по-силно.

Слънчевото затъмнение от 9 март 2016 година ще донесе сериозни промени. Някои от тях ще настъпят не на доброволен принцип, а по силата на принудата, под въздействието на натиска на “горещи” обстоятелства.

Предстоящото Слънчево затъмнение от 9 март ще се отрази не само на представителите от “Подвижния кръст” – Риби, Близнаци, Дева и Стрелец, а и на всички зодии, засягайки съответните житейски сфери по линията на приключване с някои ситуации и поставяне Ново Начало в Живота.

Важно! Днес шофирайте с повишено внимание. Има сериозна опасност от инциденти, аварии, произшествия. Има и условия за проява на коварства, “удари под кръста”, поява на компромати. Не са изключени провокации и ситуации, придружени с агресия и неочаквано насилие. Предиобед са възможни неочаквани обрати и усложнения.

Денят може да донесе успехи, най-вече предиобед, при условие, че е извършена съотвената предварителна организация.

Следобед се въздържайте от преговори и подписване на нови договори.

Внимание! Според мъдреците, всичко, което днес се случва на хората, сигнализира за състоянието на психиката. С други думи, това, което светът Ви сервира в този петък е отражение на Вашите мисли и проблеми! Разумно е да се опитаме да се погледнем отстрани и да се вслушаме в оценките на околните за нас.

В петък по-уязвими са кръстът, бъбреците, кожата.

Универсална енергийна закрила днес даряват опалът и белият ахат.

Денят е доста успешен за хората на науката – химици, физици, лекари, математици. На успехи могат да разчитат строителните инженери и строителните предприемачи.

Днес постиженията може да идват по-бавно, но ще са по-дълготрайни и стабилни!

  • Седмичен хороскоп: СЪБОТА – НЕДЕЛЯ, 27 – 28 ФЕВРУАРИ

Събота и неделя преминават под знака на необикновени, загадъчни, мистериозни събития.

Някои от ситуациите през този уикенд ще са такива, че дори и най-големите скептици ще са принудени по силата на фактите да допуснат, че може би съществуват чудеса.

Възможно е през почивните дни да се случат твърде необикновени, почти вълшебни случки, които да преобразят и мисленето, и живота в шеметно приключение, надминаващо и най-невъзможните мечти.

В събота и неделя, 27 и 28 февруари, ще има такова изобилие на странни съвпадения, толкова многобройни синхроничности ще застават на пътя ни, че неминуемо ще се устремим да търсим по-дълбоката Истина, която се крие зад воала на всекидневието.

Събитията от този уикенд ще ни накарат да се замислим по-дълбоко над идеята, че уж случайните съвпадения всъщност най-вероятно преднамерено насочват и оформят живота ни. Почти всеки е преживявал случки, считани за необясними и тайнствени. Как тълкуваме подобни съвпадения е въпрос на личен избор. Може да махнем с ръка и да решим, че са плод на чиста случайност, а можем да съзрем в тях послание, което може да промени живота ни. Или най-малкото ни подсказва, че определена сфера от живота изисква нашето повишено внимание!

Важно! Реално вече сме в обхвата на царството на предстоящото Слънчево затъмнение от 9 март. То е загадъчно, сложно, мистериозно и силно трансформиращо живота по вълшебен начин. Случва се в знака Риби, който е най-тайнственият знак на Зодиака. Важно! Мъдреците от древността до днес твърдят, че ако оценим съвпаденията по отношение на техния приказно необятен потенциал и смисъл, ние влизаме в енергийна връзка с необозримо поле от безкрайни възможности. Зад всяка възможност се крие загадка и шанс за реализация на съкровена мечта. Което означава само едно – допуснем ли, че съществуват чудеса, допускаме възможността за Промяна на Живота и Съдбата ни към по-добро!

Иначе казано – в събота и неделя, 27 и 28 февруари, както и през целия месец март 2016 г. е желателно да сме по-наблюдателни и по-чувствителни спрямо случайните съвпадения, т.нар. синхроничности. Защото те ни упътват към магистралата, водеща до Промяна в живота, магистралата, която ще направи живота ни по-успешен, по-радостен и по-хармоничен.

Научете повече за синхроничностите >>>

И така – събота и неделя ще преминат под знака на привидно случайните съвпадения. Ако ги уловим в момента на тяхното случване и най-важно – ако ги осъзнаем като подарък от Фортуна, ще се възползваме по-осъзнато от новите, чудесни възможности, които съвпаденията откриват и предлагат.

Внимание! Съвпаденията ни дават златен шанс да влезем в по-голямо съзвучие, в синхрон с ритъма на Великия Разум, който има за нас и за нашия живот още по-красиви и вълнуващи планове в сравнение и с най-големите ни лични постижения до този момент...

Ако сме бдителни през този уикенд ще осъзнаем, че дори и най-дребните случки притежават скрит смисъл, позволяващ по-съзнателно да направляваме и формираме Съдбата си.

Е, осъзнавайки по-дълбоко синхроничностите, това не означава, че животът ни мигновено тръгва по път, осеян само с цветя и рози. Но нашият живот непременно ще се обогати от все по-усилващата се представа, че човек от жертва може да се превърне в господар на Съдбата и да реализира мечтите си. В тази връзка и на фона на доста тревожните световни събития, които ни карат да се чувстваме уязвими и несигурни, възниква въпросът, дали тези синхроничности подсказват нещо за успехи и печалби, например от лотарийни игри? Отговорът е положителен!

Звездите в събота и неделя са доста щедри и насърчават участието във викторини, игри на късмета, спортни състезания. Наградите ще са неочаквани и може да идват по твърде загадъчен начин.

Внимание! В събота, 27 февруари, “Луната е без курс” от първите минути на деня до 13:27 часа. Първото предупреждение при “Луна в Лунна пауза” е: през този период да се пътува с повишено внимание, поради голяма опасност от инциденти, технически повреди, внезапни усложнения с пътната настилка...

Важно! През този уикенд има опасност от хранителни отравяния. Бъдете внимателни към качествата на храните и напитките.

Внимание! Приемайте медикаменти само по лекарско указание. Самолекуването може да причини тежки усложнения!

Важно! Много топлота, нежност и любов посветете на децата и на вълненията на младите хора. Особено в случаите, където определени лица са по-чувствителни и с по-уязвима психика.

Възможни са промени в разписанията на всякакви видове транспорт – и в събота, и в неделя, поради разнообразни причини – социални вълнения, стачки, внезапни и бурни промени във времето. Ако се налагат пътувания, следете актуалните метеорологични прогнози. Подгответе си и други варианти за стигане до целта – обходни маршрути, тъй като са възможни неочаквани затруднения. Тази препоръка се отнася особено за представителите на Козирог, Рак, Лъв, Риби, а и до всички, които възнамеряват да пътуват през уикенда. Затруднения в придвижването може да има и в понеделник, 29 февруари и на 1 март, вторник.

Съвпадения и синхроничности (22-28 февруари)

Накратко – в събота, 27 февруари, препоръката на звездите е да сме по-наблюдателни, за да забележим синхроничностите навреме и да ги осъзнаем като послание, като подкрепа и насърчение.

По-далновидно е да не се обсъждат финансови въпроси, както и да не се искат или дават заеми.

Астротрадицията препоръчва запалените свещи, като мярка срещу нахлуване на отрицателни енергии.

Не е най-подходящо време да каните гости, както и да стартирате нови инициативи.

От съкровищницата със скъпоценни и полускъпоценни камъни се препоръчват ахат и хризолит.

Въздържайте се от нови запознанства и не поемайте ангажименти и нови отговорности. Не правете нови планове.

В събота и неделя обърнете по-голямо внимание на здравето – своето и това на близките. Не изяснявайте заплетени отношения.

Внимание! Имайте предвид, че влиянието на алкохола и наркотиците през тези дни е много силно и опасно!

Избягвайте конфронтациите, защото по-избухливите може лесно да прекосяват границата на добрия тон и да станат отмъстителни, груби и агресивни до жестокост.

В събота, 27 февруари, ако се постигне контрол над емоциите, може да се стигне до смайващи прозрения.

По-добре е да се избягват риска и ненужните безразсъдни постъпки, които целят да покажат на целия свят нашата смелост и решителност.

Неделният ден, 28 февруари, е тайнствен, мистериозен и като цяло – изпълнен с неочаквано благоприятни събития, новини и пътувания.

Фигурите, жадни за популярност и слава ще постигнат желанията си.

В неделя сме едновременно проницателни, достатъчно дипломатични, като активно и решително търсим начини за постигане на финансов и материален прогрес.

Важно! Днес Интуицията ни е брилянтна! Късметът е отличен!

По отношение на пътуванията, договарянията и стартирането на нови проекти, вслушайте се в Предчувствията си. Съобразете по-далечните воаяжи с актуалната метеорологична прогноза, тъй като са възможни внезапни и непредвидими атмосферни и природни промени.

22.02.2015

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Съвпадения и синхроничности (22-28 февруари)".

Още от "Загадъчно"

Келтски дървесен хороскоп

Келтски дървесен хороскоп

Келтският хороскоп се състои от 22 знака означени като различни видове дървета. Всеки един знак съответства на период от годината.

2015-та – годината на Овцата

2015-та – годината на Овцата

Според китайския хороскоп през 2015-та изпращаме годината на Коня, за да посрещнем годината на Овцата. Какво разказва зодиакът за родните под знака на Овцата и за какво да се подготвим през новата година?

Нели Колева: За връзката на личната година с числото жизнен път

Нели Колева: За връзката на личната година с числото жизнен път

Какво представлява числото на личната година? Може ли то да ни предскаже бъдещето? Каква е връзката му с числото на жизнения път? Нели Колева за връзката на личната година с числото жизнен път.