Съпруга според зодията

0 коментара0/5

Зодията определя ключови черти от характера, а заедно с това и някои основни характеристики каква би могла да е жената като съпруга. Съпруга според зодията

Съпруга според зодията
Съпруга според зодията © istockphoto.com
 • Съпруга според зодията: Овен

Жената Овен е много ревнива. Трудно се доверява на съпруга си и й трябва време, за да се почувства сигурна в брака си. Причината невинаги е в човека отсреща, а по-скоро резултат от вътрешна неувереност. Съпругата Овен има нужда от силна опора в лицето на мъжа си и често търси помощта му.

Вижте също:

Свекърва според зодията >>>

Снаха според зодията >>>

Съпруга според зодията

 • Съпруга според зодията: Телец

Съпругата Телец обича да бъде глезена от половинката си. Тя е женствена и обаятелна, поддържа жив пламъка на любовта в брака и полага много старание огънят да не угасне. Ако получава всичко в жрака си, съпругата Телец е много лоялна и винаги застава до мъжа си. Готова е да жертва личния си напредък в професионален план, за да подкрепи съпруга си.

 • Съпруга според зодията: Близнаци

Съпругата Близнаци е непредсказуема. Обича да поднася изненади на съпруга си и често да му прави подаръци. Изисква обаче същото насреща. Съпругата Близнаци държи на семейните ценности и е много старателна, когато става дума за възпитанието на децата. Готова е да жертва всичко в името на съпруга и децата си, дори това да означава стъпка назад в личното й кариерно развитие.

Съпруга според зодиятаСъпруга според зодията: Рак

Съпругите от зодия Рак са емоционално нестабилни. Заради чувствителната си природа имат нужда от надежден и търпелив партньор. Съпругите Рак поставят семейството си на първо място. Склонни са до такава степен да се отдадат на семейството, че да прекъснат контакти с всичките си приятели. Обичат да прекарват много време у дома, грижейки се за уюта на семейното огнище.

 • Съпруга според зодията: Лъв

Съпругата Лъв е магнетична личност. Успява идеално да балансира между семейството и работата, като не забравя и приятелите си. Въпреки това обаче съпругата Лъв не е много добра домакиня. Чистенето, готвенето и другите домакински дейности не са й стихията и ги върши с голямо нежелание. Когато стане дума за възпитание на деца, съпругата Лъв няма равна.

 • Съпруга според зодията: Дева

Съпругата Дева е перфекционист във всяко отношение и изисква същото от останалите членове на семейството. Никога няма да а отидете в дома на Девата и домът й да не е подреден. Дори да не обича домакинските дейности, Девата се старае да върши всичко необходимо у дома и полага необходимото старание.

 • Съпруга според зодията: Везни

Съпругата Везни е строга. Дискретна е по отношение на всеки факт, който засяга семейството й. Никога няма да я чуете да коментира недостатъците на съпруга или децата си, няма да я чуете да се оплаква. Държи много на семейството и по-малко на приятелите. Обича да прекарва много време в кухнята и това е нейният начин да изрази любовта към семейството си.

 • Съпруга според зодиятаСъпруга според зодията: Скорпион

Скорпионът е една от зодиите, които най-трудно допускат хора до себе си. Същото и важи и за съпругите Скорпион. Чувствителни са, често са несигурни в партньора си и им отнема много време, преди да предприемат сериозни стъпки в брака, например раждане на дете. Едно от негативните им качества е, че са доста избухливи.

 • Съпруга според зодията: Стрелец

Съпругите Стрелец обичат да доминират над половинката си. Затова имат нужда от съпруг, който няма да им противоречи. Като огнен знак, съпругата Стрелец е страстна и отдадена изцяло на съпруг и семейство. В същото време обаче държи да работи и да допринася за семейния бюджет. Едно от негативните й качества е, че често прави забележка на съпруга си за поведението му, без оглед на ситуацията.

 • Съпруга според зодията: Козирог

Жената Козирог търси стабилен мъж до себе си. Като съпруга, жената Козирог също държи да контролира, макар и не толкова крайно, колкото Стрелеца. Предпочита да прекарва време у дома и има склонност да забравя за приятели и роднини. Кухнята е мястото, където се чувства комфортно и обича да експериментира. Склонна е да балансира между работа и семейството, стига служебните ангажименти да не разбъркват много личното й време.

Съпруга според зодията

 • Съпруга според зодията: Водолей

Съпругата Водолей е индивидуалист и в началото й е трудно да се съобразява с когото и да е, дори това да е съпругът й. За съпругата Водолей приятелите и служебните контакти са също толкова важни, колкото и семейството. По отношение на децата, Водолеят възприема нестандартни подходи на възпитание. Вплита забавлението и артистични методи като част от възпитанието.

 • Съпруга според зодията: Риби

Съпругата Риби е домошар. Рядко ще я видите по барове и дискотеки. За нея щастливата петък вече е у дома със семейството. В кухнята съпругата Риби е експериментатор . Съпругата Риби е добра домакиня, но най-голямо удоволствие й носи да нанася малки промени в интериора и декора на дома.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Съпруга според зодията".

Още от "Загадъчно"

Парфюмът говори

Парфюмът говори

В контакт с кожата той не само въздейства върху вас и околните, но и отделя симфония от аромати, които разкриват различни страни на вътрешния свят.

Кажи кога си родена, за да ти кажа каква си

Кажи кога си родена, за да ти кажа каква си

Дата на която сте родени може да разбули тайни страни на характера ви, за които не сте и подозирали, да ви подскаже какво ценят у вас близки и познати,както и какъв ще бъде житейският ви път...