Стъпалата издават характера

0 коментара0/5

Характерът на човека може да се познае по стъпалата и дори по всеки отделен пръст. Вижте какво издава за характера ви формата на стъпалото и какъв сте според пръстите на краката.

Стъпалата издават характера
Стъпалата издават характера

Характерът ви е "изписисан" на стъпалата. Мнозина вярват, че специфични черти от характера ви могат да се разпознаят според формата на стъпалата и пръстите на краката.

Какво издава формата на стъпалото?

Ако стъпалото ви е по-широко, това говори за самостоятелност. Не обичате някой друг да ви върши работата. Затова и трудно работите в екип и трудно се доверявате на професионализма на останалите. За вас важи правилото „Аз го мога най-добре“.

Теснитестъпала са знак за добри лидерски умения. Повече ви бива в разпределянето на задачите, отколкото в изпълнението им. Имате подход към хората. Недостатъкът ви е, че понякога обичате да кръшкате от задълженията си и да ги прехвърляте на останалите.

Масаж на стъпалата - акупунктурни точки >>>

Какво издава арката на стъпалото?

Арката на стъпалото също издава тайни за характера ви. Ако сте с плоско стъпало (ниска арка), вие сте реалисти. Рядко си позволявате да планирате бъдещето освен ако не сте напълно сигурни, че ще се случи.

Добави описание

Ако арката на стъпалата ви е по-висока, вие сте мечтатели. Обичате да забравяте за действителността и да летите в облаците. Недостатъкът ви е, че понякога сте леко разсеяни.

Какво издават пръстите на краката?

Ако палецът на крака ви е голям, това значи, че имате силно развит бизнес нюх.

Ако показалецът ви е по-дълъг, тип египетско ходило, вие сте човек със собствено мнение. Не обичате да ви противоречат.

Стъпалата издават характера

Ако единият пръст на крака ви е под някой друг пръст, това е сигурен знак, че трудно се доверявате на останалите

Ако последната фаланга на средния пръст е леко извита, вие сте странна птица. Околните ви разбират трудно. Най-позитивното ви качество е, че винаги имате различен поглед към нещата. Никога не сте част от тълпата.

Ако безименият ви пръст е дълъг и прав, вие държите на семейството. Вие сте добър слушател. Едно от негативните ви качества е, че понякога напълно изолирате приятелите си, за сметка на роднините. Ако безименият ви пръст е по-къс или леко накривен, вие сте фокусирани върху работата. Семейството е на заден план за вас.

Ако кутретата на краката ви са по-малки, вие винаги носите детето в себе си. Обичате да се забавлявате. Винаги сте приключенски настроени. Най-негативното ви качество е, че сте наивни и доверчиви, а хората често се възползват от вас. По-големите кутрета говорят за улегналост. Вие сте сериозни и рядко предприемате необмислени действия.

30.05.2014г./ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Стъпалата издават характера".

Още от "Загадъчно"

Петък, 13 число

Петък, 13 число

Черна котка, разсипана сол, счупено огледало - всекидневни банални неща, но са имали значение за хората, които се стремели да победят нещастието, а и днес все още вярваме в тях.

Родител според зодията

Родител според зодията

Качествата на различните зодии се отразяват пряко върху начина на възпитание на детето. Вижте какви родители са отделните зодии.

Гледачките-между вярата и недоверието

Гледачките-между вярата и недоверието

Ходили ли сте на гледачка? Има три варианта: не сте ходили – за вас това са глупости, ходили сте, но въпросната гадателка на бъдещето ви е казала пълни измислици или пък сте ходили и тя е познала доста неща от настоящ и бъдещ план.