Сензации и провокации - седмичен хороскоп (1-7 февруари)

От 0 коментара0/5

Периодът от 1 до 7 февруари е невероятно напрегнат, богат на тайнствени афери, дръзки и диви провокации. Привидно прозрачна, но хитроумна пропаганда, коварни политически маневри, служебни предателства и ревност в любовта.

Сензации и провокации - седмичен хороскоп (1-7 февруари)
 © istockphoto.com/ архив

Амбициозни, много горди и дори на моменти високомерни, тази седмица ще проявим завидно самочувствие и изключителна взискателност към деловите партньори, към колегите и приятелите от най-близкото обкръжение, към романтичния избраник и не на последно място към самите себе си.

Като цяло периодът от 1 до 7 февруари е невероятно напрегнат, богат на тайнствени афери, дръзки и диви провокации. Привидно прозрачна, но хитроумна пропаганда, коварни политически маневри, служебни предателства и голяма ревност в любовта.

Социалният статус и финансовите интереси постоянно ще изглеждат застрашени. Служебни интриги ще бъдат съпроводени от оставки, уволнения, рокади, преобразувания на най-високо управленско ниво – и в международен, и в национален мащаб.

Седмицата не само ще започне с оставки, уволнения, рокади и съкращения, но и ще приключи по същия разлюляващ начин.

Сега звездите докосват струните на честолюбието и естествено, ставаме силно докачливи и тщеславни. Заради прекомерното си его тази седмица не понасяме критики. Провалите ще се преживяват болезнено.

Внимание! Има условия за ожесточени скандали, за изпадане в състояние на афект, както и за употреба на хладно и огнестрелно оръжие.

Внимание! Условия за проява на агресия, на брутални и екстремистки действия има не само около известните “горещи точки”, а и на всякакви места, където има сблъсък на интереси или където могат да бъдат постигнати предварително търсени ефекти.

Много шум, блясък и светлина ще има около имената на хора на науката. Поводът може и да е хубав, свързан с чудесни научни открития. Може да е алармиращ, касаещ бързо разпространение на медицински проблем. Поводът може и да е скандален, свързан със злоупотреба на големи финансови средства. Астрологията посочва някои от по-атрактивните, по-екзотични възможности, чиято реализация може да предизвика сензации, скандали и ще прикове общественото внимание.

Дали на този предизвикателен астрофон има условия за успехи, за късмет и любов? Да! Невероятни шансове за напредък подаряват звездите, особено около 3 и 6 февруари. В края на краищата, дори и най-сложните и трудни астроконфигурации са ... енергия. И ако успеем да влезем в резонанс с тази енергия, ще установим, че на и около 3 и 6 февруари звездите ни подаряват възможности, които отварят нови пътища в живота!

Хороскоп за седмицата

  • Седмичен хороскоп: ПОНЕДЕЛНИК, 1 ФЕВРУАРИ

Има условия за разгарянето на ожесточени конфликти. Силните противоречия, опитите за манипулации и яростната съпротива срещу тях неминуемо ще предизвикат уволнения, рокади, оставки и съпътстващите ги сензационни назначения.

Ще се запази тенденцията за много важни промени във висшите ръководни структури. Възможни са уволнения и оставки в правителства на водещи държави. У нас тази линия започна своето проявление, като тенденцията ще продължи да е актуална до 7 февруари.

Внимание! В понеделник, 1 февруари, а и през цялата седмица, ще сме свидетели на мощни битки за власт, за влияние и за ... пари, разбира се!

И понеделник, 1 февруари, както и всеки ден от периода 1-7 февруари ще се преживява като време на мощна турбулентност, на силно разклащане по отношение на политическото и финансовото оцеляване. Авторитетът и репутацията на известни влиятелни публични фигури постоянно ще бъдат подкопавани от скандални разкрития със съмнителна достоверност. Верни и неверни твърдения тотално ще превземат личното пространство на емблематични фигури от политиката, дипломацията, от сферата на изкуството, киното, културата. Наглото и брутално търсене и надничане в съкровени тайни се прави единствено от амбиции за реванш, отмъщение или желание просто да се попречи на конкуренцията да успее.

Днес има голяма опасност от инциденти, жестоки катастрофи, аварии и други неочаквани произшествия. Не са изключени и социални вълнения – и в международен, и в локален план.

Съветът на звездите за днес е да не се поддаваме на провокации, да контролираме емоциите и да се опитваме по цивилизован начин да изясняваме противоречията.

Днешните предизвикателства ще ни принудят да търсим нов и оригинален подход спрямо неочакваните събития.

През целия ден дебнат разнообразни опасности – явни провокации, неадекватни реакции на околните. Бурните спорове неочаквано и светкавично могат да преминат във физическа саморазправа!

Във всяка сфера на живота избягвайте да рискувате, защото денят е пълен със сериозни и понякога опасни изненади.

Избягвайте тълпите и “обърнете гръб” на хора, които Ви заливат с негативизъм.

Мъдро е да насочим преливащата енергия към по-творчески ангажименти, тъй като днес Интуицията е могъща, а проблясъците на прозрение могат да ни подарят оригинални идеи, които неочаквано да озарят и подобрят живота ни!

  • Седмичен хороскоп: ВТОРНИК, 2 ФЕВРУАРИ

Внимание! Луната е в Скорпион и е без курс от 02:36 ч. до 17:50 часа. Ако решим да се презастраховаме, трябва да имаме предвид, че действието на Луната е силно неблагоприятно от 00:36 ч. до към 19:50 часа.

По принцип, Луната в Скорпион усилва страстите, като желанията са доста емоционално наситени и крайни, включително и по време на обичайно социално общуване.

Непримиримостта, нетолерантността, мрачните предубеждения и нетърпението могат да предизвикат неочаквани конфликти, които бързо да ескалират в неприемливи словесни, а и не само словесни, схватки с непредвидимо развитие.

Важно! През целия ден могат да възникнат конфронтации на работното място, в заведения и клубове, в офиса или у дома, като поводът може да изглежда нищожен, пренебрежимо незначителен – поне такава ще бъде гледната точка на едната страна в съответните конфликти.

Внимание! Налице са многобройни астрофактори, които играят ролята на катализатори на тежки инциденти с наранявания. Не са изключени проблеми с електроподаването.

Възможни са аварии или появата на неочаквани технически проблеми във всякакви превозни средства – самолети, влакове, автомобили, ... което да причини промени в разписанията или маршрутите.

По отношение на пътуванията, специално за днес е добре да сте подготвени с разнообразни алтернативни варианти за придвижване. Забавянията в часовете за излитане или приземяване ще са често срещано явление – и в глобален, и в регионален мащаб.

В делови план е предвидливо да се потърси потвърждение на вече договорени срещи, тъй като вероятността те да бъдат отменени, отложени за друг час или за по-благоприятен ден е голяма!

Като цяло предварителната програма за деня непрекъснато може да търпи промени в движение, като най-сигурното нещо за днешния ден е ... промяната.

Медийната информация ще е преизобилна, сензационна, скандална, силно противоречива. Когато става въпрос за сензационна информация, добре е да се проучи нейната достоверност.

Звездите във вторник, 2 февруари, изрично предупреждават да се избягва (ако е възможно), даването на пресконференции или интервюта. Ефектът не само, че може да е различен от очакванията, но може да е и силно негативен.

През целия ден шофирайте с повишено внимание. Преди да потеглите на път, проверете изправността на автомобила или превозното средство. Не забравяйте аптечката и пожарогасителя.

Преди да тръгнете за офиса, проверете дали сте изключили всички електроуреди, тъй като има опасност от възникване на пожари!

Вечерните часове и часовете около полунощ са откровено опасни. Преценете достатъчно сигурни ли са мястото и компанията Ви по това време.

И така – вторник, 2 февруари, е неподходящ за сключване на важни договори и сделки. Сега не е моментът да изяснявате заплетени служебни или романтични отношения.

Днес хората са жадни за любов, за ласки или за ... секс.

Внимание! Всички противоречия в тази сфера, съчетани с отхвърляне или ревност, могат да подтикнат към насилие, арогантност и бруталност!

Ако сте чужбина, по-разумно е навреме и по светло да се приберете в хотела.

Денят е подходящ да помислите как да зарадвате най-близките си, за да подобрите и разведрите атмосферата у дома.

Ако харесвате скъпоценните камъни, универсалните благодетели за днес са: тюркоаз, обсидиан, светлосин нефрит, цитрин.

Помислете над по-дългосрочните си планове и проекти, но ги стартирайте след 8 февруари.

Съветът на звездите за днес е да сме по-сдържани във всичко, което казваме и правим.

Денят е благоприятен за обмисляне на по-вълнуващи, по-бляскави стратегии и тактики, които да повишат ефективността на рекламата.

седмичен хороскоп (1-7 февруари)

  • Седмичен хороскоп: СРЯДА, 3 ФЕВРУАРИ

Звездите сега може да предизвикват събития, но самите събития не са толкова важни. Това, което е съществено, е необходимостта да се погледне отвъд събитията, преценявайки едновременно и ентусиазирано, и прагматично качествата на възможностите за напредък. В тази сряда той се открояват по-релефно, по-изразително. Ако сте си мечтали за напредък в кариерата, в бизнеса, във финансовата сфера, полагайки достатъчно сериозни усилия, действайки донякъде слепешката в различни направления – днес става ясно по кои точно пътища следва да вървите, за да постигнете професионалните и финансовите си цели.

Звездите ни подаряват разнообразни шансове за напредък – едните са възможностите, които се появяват в тази сряда, благодарение на собствените ни предишни усилия. Има и други златни шансове, които Фортуна излива върху нас от рога на изобилието – под формата на сполука, например чрез участие в различни конкурси или игри на късмета.

Така или иначе, в сряда, 3 февруари, звездите ни дават възможност да намерим и нови пътища в живота си – било като се трудим усърдно, било по пътя на късмета.

При представителите на Риби, Рак, Скорпион, отчасти Овен, нещо върху което напоследък усилено работите и по което сте страстно увлечени, направо сте обсебени от проучвания, изведнъж пред Вас може да се отворят големи възможности за напредък. Очаква Ви прогрес в сферата на по-авангардните социални или психологически научни направления, в областта на модерните технологии, разследващата журналистика, политиката, спорта, хирургията, месопреработвателната промишленост, банковото дело, военната сфера, правоохранителната дейност. В тези области представителите на Риби, Рак, Скорпион, донякъде Овен, могат да разчитат на влиятелна подкрепа, отваряща нови пътища за постижения и просперитет.

Представителите на Водолей, Близнаци, Везни, донякъде Лъв, Козирог, Стрелец следва да са нащрек, защото Съдбата им е приготвила истински подаръци под формата на късмет – било чрез сключване на отдавна мечтана сделка, било чрез служебно повишение. А може да получат похвала или награда, която е не само престижна и вдъхновяваща, но има и паричен еквивалент, издига ги на по-високо стъпало в служебната йерархия и ги приближава към сбъдването на съкровена мечта.

Сега Луната е в Стрелец и онези, които са установили, че притежават могъща Интуиция, могат да си позволят да прозрат в бъдещето, правейки пророчески изказвания и предвиждания.

Според звездите, ако днес сме по-сдържани в емоционално отношение, ако поработим с камъни като котешко око, тигрово око, соколово око – може лесно да намерим изход от лабиринта на заплетена ситуация.

Внимание! В дните под знака на Луна в Стрелец кръвното налягане често се повишава, появяват се болки в сърцето, а вените на краката набъбват. Разбира се, трябва да следвате стриктно съответните медицински указания. Що се отнася до звездите, за да се облекчи положението, съветът е - при хранене да се предпочитат храни с контрастни цветове – например жълто и синьо, червено и зелено.

Не се разпилявайте в общуването, а осъществете важните и полезни делови контакти. Проведете необходимите за бизнеса и кариерата делови срещи и постигнете съответните споразумения.

Но! Не стартирайте точно днес новите проекти! Поизчакайте до 8 февруари. Нека да стартира годината на “Огнената маймуна” и тогава да се развихрим!

Научете повече:

2016- годината на огнената маймуна >>>

Седмичен хороскоп

  • Седмичен хороскоп: ЧЕТВЪРТЪК, 4 ФЕВРУАРИ

“Луната е без курс” официално от 12:05 ч. на обяд, до 02:45 ч. сутринта на 5 февруари. Реално, за да се презастраховаме от възможността парадоксите и влиянията на “Лунната пауза” да ни намерят неподготвени, мъдро е да сме нащрек час и половина, дори два часа, преди настъпването и толкова след приключването на интервала “Луна без курс”. Този интервал е времето, когато има астроусловия да сме по-разсеяни и да допуснем грешки от невнимание.

Важно! В четвъртък, 4 февруари, е налице комбинация от астрофактори, която рязко и стръмно извисява кривата на риска от инциденти, произшествия, аварии, агресия и насилие към големите проценти на вероятностите.

Предвид наличието и на други опасни звездни влияния, днес е необходимо повишено внимание при спортни занимания, при зимни планински излети, при ски спускания, поради завишена опасност от травми, наранявания и други сериозни и продължителни здравословни усложнения!

Денят е крайно неподходящ за провеждане на преговори – международни, политически, дипломатически, финансови, тъй като договарящите се страни ще са арогантни, високомерни, без толерантност и желание за компромиси в името на разбирателството и защитата на интересите на всички участници в преговорите.

Внимание! Според теорията, днес дебнат опасности. Добре би било да избягваме прекалените клюки със съседите или по телефона. Би било разумно, пак според теорията, точно днес да не си хабим силите за справяне с трудни задачи.

Не са изключени неочаквани предизвикателства, балансиращи на ръба на провокацията. Не е разумно да се изпада в прекалена тревожност или в паника.

Уместна и необходима е проява на по-голяма предпазливост във всички сфери на живота! Съветът на звездите за днес е да не проявяваме суета, агресия и прекален егоизъм.

Препоръката на звездите е в четвъртък да не упорстваме в постигането на целите, да говорим премерено и сдържано, да не правим генерални заключения и да се въздържаме от взимането на сериозни и съдбовни решения.

Важно! Денят е неблагоприятен за начало на нова делова или романтична връзка.

Звездите препоръчват да сме резервирани спрямо нови оферти, защото човек може да се превърне в жертва на измама, на интриги или други коварни политически или финансови схеми.

Внимание! Има много, много голяма опасност от кражби, обири, финансови и материални загуби. Мъдро е днес да не парадираме с позиции и богатство, да не се хвалим и да не прахосваме пари за “последния писък на модата” ...

Денят е благоприятен за по-творчески занимания, без излишна социална показност!

седмичен хороскоп (1-7 февруари). Хороскоп за седмицата

  • Седмичен хороскоп: ПЕТЪК, 5 ФЕВРУАРИ

Хубаво е сами и доброволно да влезем в ролите на режисьори и сценаристи на живота си и да предприемем стъпки в посоката на отдавна узрялата необходимост от Промени. Ако ние не извършим Промяна, Фортуна ще приложи собствените си сценарии. На тях ние може да не сме склонни и тогава наистина ще изглежда, че всичко ни се стоварва отвън, като всички неочаквани обрати – уволнения, искане на оставки, спортни травми, прояви на агресия и насилие – настъпват изведнъж, като гръм от ясно небе. С други думи – ако предчувствието Ви намеква, че са възможни подобни ситуации, по-мъдро е сами да си потърсите ново работно място, което да не е толкова ветровито!

Противоречието днес произтича от сблъсъка между стремежа на Луната в Козирог да се действа предпазливо, систематично, методично и умерено и склонността да се възпламеняваме от явни социални, политически или финансови несправедливости по един гневен, направо яростен начин, който стряска, смайва и озадачава другите, а и самите нас.

Внимание! И по света, и у нас, има условия за избухване на много яростни конфликти с употреба на хладно и огнестрелно оръжие. Астротеоретично има предпоставки за кибератаки, за прояви на непровокирана агресия и насилие. Правоохранителните органи следва да са нащрек, а всички да сме по-бдителни и да избягваме опасни места и импулсивни личности.

Ако по това време сте в чужбина – в командировка или на екскурзия – по-добре не се прибирайте в хотела след като се стъмни!

Важно! Ако някаква делова или лична ситуация не се развива според желанията Ви, не насилвайте нещата, защото отговорът, който може да получите, може да се окаже неочаквано опасно агресивен, мощен, застрашаващ живота и здравето.

Внимание! Освен социални вълнения, словесни сблъсъци, които бързо могат да прераснат в сбивания и драми на битова основа, днес има условия за прехвърчане на сексуални искри... Страстта с напълно непозната фигура при случайна среща, колкото и възбуждащо да изглежда, може да премине в еротика с явно насилие! Важно! Ако не се вземат съответните мерки за безопасен секс, еротичните атракции могат да имат “опашка” – независимо дали става въпрос за болест по полов път или за нежелана бременност!

Внимание! Има условия за неочаквани и бляскави спортни постижения, като по отношение заниманията със спорт трябва да се прояви концентрация, предпазливост и благоразумие, защото опасността от спортни травми е голяма!

Не само в петък, 5 февруари, съществува повишен риск от инциденти, произшествия, аварии със спортни съоръжения – това е тенденция, валидна за цялата седмица.

Астроконфигурациите в петък, 5 февруари, предупреждават за необходимостта от по-голямо внимание към здравето – има опасности от инциденти, включително и такива с вряла вода, поражения от пожари или ел. ток, битови скандали с употреба на хладно или огнестрелно оръжие.

Кои са хубавите възможности за днес? В този петък вдъхваме спокойствие, бленуваме за приключения, мислим логично, улавяйки и най-дребната подробност, разглеждаме “под лупа” хора и житейски ситуации и може да се придвижим с няколко стъпки към по-висока позиция в кариерата, бизнеса или ... любовта.

Денят носи резултати – желани или по-различни, особено на представителите на Рак, Риби, Скорпион.

Пазете доброто си име – в публичното пространство може да вървят много интриги и клюки, пряко засягащи репутацията Ви.

Днешният ден е много благоприятен за медитация, за вглъбяване, за интуитивни прозрения. Интуицията в петък е чудесна, а работата с аметист, розов кварц, малахит ще помогне за подобряване на вътрешната хармония!

  • Седмичен хороскоп: СЪБОТА – НЕДЕЛЯ, 6 – 7 ФЕВРУАРИ

Внимание! В събота и в неделя е необходима бдителност, концентрация и предпазливост при излети в планините. Опасността от инциденти, травми, наранявания, произшествия е много, много, много голяма!

Важно! Петък, събота и неделя напълно и изцяло са доминирани от сензационните информации за скандални разкрития, за решения за разводи, предизвикани от изневери, за които нищо неподозиращата страна научава първо от медиите.

Конфузните ситуации, засягащи политици, банкери, артисти, финансисти, заемащи най-високи постове в международен или регионален план, ще са в преизобилно количество. Напрегнатите интриги може да затъмнят по рейтинг и най-гледаните “сапунени” сериали.

Между другото, събота и неделя, 6 и 7 февруари (особено неделя), - това е крайно неподходящо време за изясняване на заплетени делови, приятелски или романтични взаимоотношения. Колкото повече усилия се влагат да се изяснят недоразуменията и да се изгладят отношенията, нещата още повече може да се объркат. Накрая конфликтът може да пламне с неудържима сила и да последва размяна на тежки обиди. И ще е добре, ако ситуацията се размине само с обиди!

Внимание! Конфликтите могат да ескалират светкавично от словесна в реална битка с непоправими последици!

Важно! От гледна точка на теорията, неделния ден, 7 февруари, е изпълнен със сложни астроконфигурации. Казано направо – в неделя могат да възникнат доста опасни ситуации. По-разумно е да се въздържите от някои пътувания, ако не са свръхналожителни, разбира се!

Неделният ден е изведен като приоритетен, защото конфигурациите при него са много напрегнати. При неправилна употреба на тези енергии, може да се стигне до голяма раздразнителност, водеща светкавично до необмислени думи и още по-прибързани действия. Това може да създаде предпоставки за злополуки, инциденти, битови скандали и драми, придружени с употребата на оръжие. Лошото настроение, разправиите, сприхавите думи, могат да предизвикат наранявания поради невнимание или от гняв, омраза, ярост и други силно афектирани състояния.

Внимание! Съботният ден не е хармоничен. Неделният ден е по-напрегнатият. В неделя намалете темпото, за да ограничите възможността от инциденти на пътя или у дома. Също така, в неделя направете всичко възможно да избягвате срещи и общуване с агресивни хора ... мъдро е да отстъпите още при първия знак за конфликт.

Важно! В неделя съзнателно отбягвайте хора, които Ви “лазят по нервите”.

Никому не пожелавайте и не причинявайте зло! Не давайте ухо на слухове и не ги разпространявайте!

Нещо любопитно - звездите горещо препоръчват да избягваме хора – “енергийни вампири”. Всички ги знаем – вечно критикуващи и провокиращи, за да Ви извадят от равновесие, да се ядосате ... и да Ви отнемат от енергията. И без енергийни вампири неделният ден е изтощителен. Затова по-добре не се включвайте и в техните провокации. Някои от тези хора дори не съзнават, че се “хранят с енергията Ви”... Други техни подобни “колеги” пишат неистово по форумите – не знаейки, че според мъдреците, като обиждаш и критикуваш някого, то чистиш от неговите недостатъци и се товариш с половината от неговата карма ...

Хубаво е в неделния ден около нас да има повече светлина!

И още нещо – за тази неделя, 7 февруари не се препоръчва употребата на алкохол.

Не стартирайте нови неща тази неделя! И отложете за по-благоприятни дни заниманията с брилянтните техники на “Кама сутра”. В това отношение звездите са много крайни и категорично заявяват: “Не се приближавайте един до друг!”

Внимание! С еднаква вероятност в събота може да попаднете в плен на Любов от пръв поглед, както и от една дума да се стигне до решение за ... раздяла или развод!

Не само в събота, а и през целия период 1-7 февруари любовта може да пламва и угасва с поразителна скорост. Любовта може да бъде оцветена от ревност, от болезнени подозрения и фикс идеи, независимо дали от Ваша страна, или от страна на близкия Ви човек.

Помислете добре дали да се отдръпнете от този, който Ви привлича неудържимо, омагьосва Ви и “губите ума и дума” в негово присъствие ... Дали това е истинска и приказна любов... , или може да е капан, чудесно изпипана манипулация за да се доберат до Вас и да Ви използват в сексуален план, но по-вероятно – в делови, за да “снесете” важна информация Какво ли не прави човек от любов! Или за пари! Като отворихме дума за пари – има идеални условия за жестока корупция и за ...разкриване на спиращи дъха корупционни схеми! Някои афери, които ще блеснат в пълния си блясък и в международен, и в регионален мащаб – ще са грандиозни! Истинско шоу! Най-високопоставени фигури, заемащи изключителни властови позиции ще се наложи да се разделят с постовете си, поради разкрития от корупционен или любовен характер.

С други думи, в петък, събота и неделя, 5, 6 и 7 февруари в световен и локален план ще гледаме нови епизоди на “Дързост и красота”, като продължението е “Възход и падение”. Падението (падането) естествено е от много високо!

Иначе казано – петък, събота и неделя ще са всичко друго, но не и скучни! Напротив! Тези дни ще са непредвидими, пълни с неочаквани и брутални опасности, с интриги, разбулени тайни, заплитащи нови мистерии и изненади.

Очаква ни истински екшън и ... приказна любов!

  • Седмичен хороскоп: Астротенденции за отделните зодии:

ОВЕН - В петък е мъдро да проявите по-голяма бдителност спрямо инциденти, произшествия, травми, както и към здравето родените от 21 до 31 март, както и родените на и около 5, 6, 7 април.

ТЕЛЕЦ - Родените от 21 до 31 април, както и родените от 1 до 10 май да бъдат бдителни във всички сфери на живота, особено в понеделник.

БЛИЗНАЦИ - Родените от 21 до 31 май да внимават в понеделник. Родените от 1 до 10 юни, както и родените от 11 до 21 юни да внимават в петък, събота и неделя със здравето, секса, любовта, сделките, парите.

РАК - Родените от 2 до 13 юли трябва да проявят нюх в кариерата и работата – има опасност от коварства, особено към края на седмицата. Погрижете се за любимите хора, децата. Не са изключени неочаквани събития в кариерата.

ЛЪВ – Родените между 23 юли и 3 август, както и родените между 14 и 23 август трябва да са внимателни в договарянията, здравето, контактите с чужбина, пътуванията – и в началото, и към края на седмицата.

ДЕВА – Родените между 23 август и 2 септември, както и родените между 14 и 23 септември да внимават в понеделник, а и през цялата седмица в сферите на работата, здравето, децата, пътуванията. Има опасност от сериозни промени в работата и от инциденти при пътувания.

ВЕЗНИ – При финансите може да има големи турбуленции. Възможни са и неочаквани разходи, и внезапни печалби по линията на високи партньорства. Неутрализирайте любовното напрежение. Деловото – също. Големи сюрпризи в служебен план. Уволнения, назначения.

СКОРПИОН – Пътувайте с повишено внимание. Има опасност от инциденти. При родените от 23 октомври до 3 ноември, както и при родените на и около 7, 8, 9, 10 ноември са възможни неочаквани ситуации. Бъдете нащрек!

СТРЕЛЕЦ – Родените между 3 и 12 декември, както и родените между 13 и 22 декември да внимават към края на седмицата - има опасност от инциденти у нас или в чужбина. Възможни са проблеми със здравето в семейстото, включителнои при децата. Неочаквани разходи за здравето.

КОЗИРОГ – Родените от 2 до 10 януари може да имат неочаквани вълнения в работата, финансовата сфера, любовта, децата. Поизчакайте с разгооворите за повишение на заплатата - отложете ги за след 8 февруари. Бъдете дипломатични. Избягвайте конфликтите.

ВОДОЛЕЙ – Очертава се високо напрежение за представителите и на трите декади. Като цяло седмицата ще бъде нервна и пълна с изненади. Пътувайте с повишено внимание. Избягвайте острите конфликти с чужденци. Въздържайте се от генерални решения и прибързани заключения. Не стартирайте нови проекти. Контролирайте емоциите – избягвайте разправиите с шефовете !

РИБИ – При родените от 10 до 19 март се очертават високи напрежения и усложнения в работата, финансовата сфера, контактите с чужбина, в отношенията с децата. Имате много силни недоброжелатели, които към края на седмицата може да се активизират. Пазете здравето си – своето и това на близките си!

---------------------------------------------------------------------------------------

Хороскоп за периода от 1 до 7 февруари, изготвен от топ астролога Татяна Янковска специално за БГНЕС.

Още от "Загадъчно"

Легендата Мойсей

Легендата Мойсей

Историята на евреите, наричани юдеи и синове на Израил, е вероятно една от най-вълнуващите в света. Никой друг народ не може да твърди, че е оказал подобно влияние върху всички държави на тази земя.

Децата на дъгата – едно от тях ли сте?

Децата на дъгата – едно от тях ли сте?

Децата на дъгата са ново поколение хора с уникални качества. Дали сте едно от децата на дъгата, вижте сами.

Бяла магия

Бяла магия

Какво представлява бялата магия и крие ли рискова за онези, които я практикуват, и за хората, за които се прави. Научете малко повече за бялата магия.