Секс поза според зодията

0 коментара0/5

Зодиакалният знак влияе върху характера, личността и предпочитанията на човек. Той може да влияе дори върху вкусовете на всеки за секс. Вижте коя е любимата секс поза на всяка зодия.

Секс поза според зодията
Секс поза според зодията
 • Овен

Овните обичат да са водещи във всичко. Искат контролът да е изцяло в тях. Обичат да експериментират. Любимите секс пози за дамите от зодия Овен са разновидностите на Ездачката („Позата на Андромака“, „Съюзът на костенурката“). Ако обаче знаете как да предразположите жената Овен ще я убедите да опита и някои доста по-екстравагантни варианти.

Вижте също:

Секс пози според размера >>>

Секс поза според зодията

 • Телец

Жените Телец са романтични. Те правят любов. Обичат да се наслаждават на момента. Жените Телец гледат на секса като на интимно изживяване, което ги свързва емоционално с половинката. Най-подходящата секс поза за жените Телец е мисионерската и различните й варианти. 

Секс поза според зодията

 • Близнаци

Близнаците са страстна зодия. Свързват секса с романтика. Не си падат по експериментите и рядко опитват нещо ново в секса. Предпочитат позите, при които има повече връзка с партньора. Една от любимите им пози е "Лъжички".

Секс поза според зодията

 • Рак

Жените от зодия Рак бързо преминават през двете крайности в леглото. Обичат както по-агресивния секс, така и нежното правене на любов. Те са сред зодиите, които имат нужда от физически ласки. Падат си по пози, които оставят ръцете на мъжа свободни, за да може да ги докосва. Любима поза на жените от зодия Рак е "Пинбол-магьосникът". Предимството на тази поза е, че партньорите лесно могат да сменят позицията на тялото си и темпото на секса.

Добави описание

 • Лъв

Жените Лъв искат да бъдат обожавани в леглото (повече от останалите зодии). Очакват от партньора си да гледа на тях като на богиня. Обичат удоволствието на всяка цена, дори понякога това да не достави пълно удовлетворение на партньора. Падат си по пози, в които жената е отгоре, за да могат да контролират собственото си удоволствие. Една от любимите пози на жената Лъв е "Обърнатата ездачка".

Секс поза според зодията

 • Дева

Девите често се отказват доброволно от контрола по време на секс. Предпочитат пози, при които мъжът е изцяло контролиращ ситуацията. В същото време обаче търсят постоянния физически контакт с цялото си тяло. Подходяща поза за жените Дева е "Отварачката".

Секс поза според зодията

 • Везни

Жените Везни са малко несигурни в леглото. Избират пози, които да задоволят партньора, дори това да е за сметка на тяхното удоволствие. Често инициират любовна игра, като целта им е да задоволят половинката си. Наслаждават се еднакво както на позите, при които жената е отгоре, така и тези, при които е отдолу. Подходяща секс поза за жените Везни е "Седналата ездачка", защото с нея могат да наблюдават реакциите на половинката и да откликват на желанията му.

Секс поза според зодията

 • Скорпион

Скорпионите са най-големите експериментатори в секса. Готови са да прекрачват всички граници и постоянно опитват нови секс пози. Правят всичко, за да задоволят себе си или партньора си. Ако дамата до вас е Скорпион, много вероятно да пожелае да опитате дори най-шантавите секс пози от Кама Сутра.

Секс поза според зодията

 • Стрелец

Жените Стрелец са почитатели на необичайното в секса. Склонни са да експериментират със секс позите и местата за секс. Непознатото е източник на адреналин за тях, а оттам и цялото секс удоволствие. С тях можете да опитате и пози, които не винаги носят 

Секс поза според зодията

 • Козирог

Козирогът е най-големият традиционалист в зодиака, дори когато говорим за секс. Жените от зодия Козирог обичат мъжът да е доминиращ и да диктува темпото. Жената Козирог рядко поема инициативата. Подходящи пози за жената Козирог са разновидностите на "Кучешката поза".

Секс поза според зодията

 • Водолей

Водолеите си падат по секса на необичайни места. За тях не е толкова важна позата, колкото мястото. Жените Водолей обичат предизвикателствата. Сексът в кола, в тоалетната на заведение и други по-необичайни места, е точно за тях. Предивикателството, че ще бъдат хванати е истински възбуждащият фактор за тях. Една от любимите пози на жените Водолей е "Ръчна количка".

Секс поза според зодията

 • Риби

Жените Риби харесват секс позите, при които емоционалният контакт между партньорите е почти непрестанен. Жената Риби обича да гледа партньора в очите по време на секс. Подходяща секс поза за нея е "Магическата планина".

Секс поза според зодията

13.02.2015/ Розали

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Секс поза според зодията".

Още от "Загадъчно"

Погледнете ръката, преди да сложите халката

Погледнете ръката, преди да сложите халката

Линиите и описват характера и чертаят бъдещия съвместен живот.Стара поговорка гласи: „Преди един мъж да поиска ръката ви, разгледайте добре неговата."

Времето, което бърза бавно

Времето, което бърза бавно

Не ви ли се струва, че в ежедневието ни времето минава изключително бавно? Ако обаче се обърнем назад към миналото си, има цяла вечност зад гърба ни. Кога са изминали тези дни, месеци, години? Как е станало толкова постепенно и неусетно?

И Дзин – да променим съдбата си

И Дзин – да променим съдбата си

До преди 10 години никой не беше чувал за Фън Шуй, а сега всяка трета жена подрежда дома си спрямо него. Новата световна мания е И Дзин – книгата на промените.