Сбъдване на желания - как да го постигнем?

0 коментара0/5

Според някои мотивацията и силната воля са достатъчни, за да сбъднем някое наше желание. Според други има някои преки пътища да побутнем съдбата и да сбъднем желанията си. Вижте някои от най-популярните начини за сбъдване на желания.

Сбъдване на желания - как да го постигнем?
Сбъдване на желания - как да го постигнем?
  • 11 часа и 11 минути

Според някои числото 11 има магическа сила. Затова, ако забележите, че часовникът ви или пък телефонът ви показват 11 часа и 11 минути, можете да си пожелаете нещо. Не премисляйте много желанията си, за да не изпуснете момента. Също така не включвайте аларма, която да ви подсети, защото желанието ви няма да се изпълни.

  • Силата на глухарчето

Навлизаме в сезона на глухарчетата. Мнозина смятат, че те имат силата да изпълняват желания. Затова можете да си намислите желание, да откъснете едно глухарче. Затворете очи, намислете си желанието и силно духнете така, че глухарчето да се пръсне. Дори желанието ви да не се сбъдне, е забавен начин за малко да се върнете в детските си години, нали?

  • Жеравът, който сбъдва желания

Според популярно японско схващане, жеравът може да изпълнява желания. Нищо обаче не е толкова лесно. Трябва да се научите да правите оригами. Японците вярват, че, ако направите 100 оригами жерава, вашето желание ще се изпълни.

Кой казва, че не трябва да работим за изпълняване на желанията?

  • Силата на свещите за рожден ден

Сбъдване на желания - как да го постигнем?

Обичате ли да духате свещите на тортата за рождения си ден? Колкото и да не вярвате, това е добър начин да сбъднете желанието си. Смята се, че човек получава специален шанс на рождения си ден и затова е вероятно желанията му да се сбъднат. Само че трябва броят на свещите да отговаря на броя на годините ви ( а не да използвате свещи-цифри). Намислете си желанието и после силно духнете многото свещи. Постарайте се с едно издишане да угасите пламъка на всички.

  • Сбъдване на желания под възглавницата

Популярен начин за сбъдване на желание е като напишете желанието си на лист хартия. Преди да легнете вечерта, пъхнете листчето в калъфката на възглавницата. Мислете за желанието си точно преди да си легнете и го кажете наум. На сутринта изкарайте листчето и го приберете на сигурно място. Не го изхвърляйте или изгаряйте. Пазете го до сбъдване на желанието.

Сбъдване на желания - как да го постигнем?

  • Кладенец на желанията

Различни забележителности предлагат вариации на кладенеца на желанията. Ако нямате подобен кладенец наблизо, фонтан или течаща вода също ще помогнат. Вземете една монета, намислете си желание и я хвърлете във водата.

  • Денят на Свети Харалампий

Всяка година на 10 февруари се смята, че се случват чудеса. Този ден също така е много подходящ за сбъдване на желания. За да се сбъдне желанието ви, трябва да вземете буркани с мед и с олио. Отидете в църква, където свещеникът трябва да прочете молитва на отворените буркани с мед и олио, които после трябва да вземете вкъщи. Една част от меда и олиото сложете в по-малки съдове и раздайте на близки на сърцето ви хора. Другата, по-голяма част, оставете за себе си и хапвайте всеки ден по малко, като си мислите за желанието си. Вярва се, че желанието ви ще се сбъдне, когато медът и олиото свършат.

08.05.2015/ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Сбъдване на желания - как да го постигнем?".

Още от "Загадъчно"

Нумеролог Нели Колева: Любовен Хороскоп за родените през септември

Нумеролог Нели Колева: Любовен Хороскоп за родените през септември

Нели Колева предсказва какво ви очаква в любовта за месец септември- 2016!

Зодиите не са 12, а 13

Зодиите не са 12, а 13

Винаги сте смятали, че сте родени под знака на Близнаци. Грешка! Всъщност сте Телец, а зодиите не са 12, а 13.

Цветът на очите говори – 2-ра част

Цветът на очите говори – 2-ра част

Цветът на очите е определящ за характера и социалното ни поведение.