Родител според зодията

0 коментара0/5

Качествата на различните зодии се отразяват пряко върху начина на възпитание на детето. Вижте какви родители са отделните зодии.

Родител според зодията
Родител според зодията © istockphoto.com
 • Родител според зодията: Овен

Вие сте амбициозни родители. Подкрепяте децата си да вървят напред. Овните са огнен знак и това ги прави доста строги, понякога твърде строги към децата. Не забравяйте, че децата имат нужда и от забавление. Понякога проявявате инат и това може да се отрази на връзката ви с децата. Научете се понякога да отстъпвате и отделяйте повече време на изслушвате децата си.

 • Родител според зодията: Телец

Вие родители, които непрестанно демонстрират обичта към децата си. Смятате за свой приоритет да осигурите добър дом и сигурност на децата си на всяка цена. Понякога прекалявате с грижите и е възможно децата ви да са леко разглезени, поне когато са около вас. Като родител прекарвате много време със семейството, понякога дори твърде много. Давайте повече свобода на децата си и им дайте шанс да спечелят доверието ви.

 • Родител според зодията: Близнаци

Вие сте импулсивни родители, но и много грижовни. Обичате да прекарвате много време с децата си сред природата, да обикаляте музеи и галерии. Възпитавате у децата си любов към културата. Вярвате в свободата и я давате на децата си стъпка по стъпка, след като се уверите, че заслужават доверието ви. Имате силна връзка с децата си, споделяте си и си говорите много. Единственият ви недостатък е, че понякога сте твърде загрижени.

Какъв родител си според зодията

 • Родител според зодията: Рак

Вие държите на семейните традиции и учите децата си на същото. Забавни родители сте и прекарвате много време с децата си, експериментирайки с различни активности. Единственият ви недостатък като родители е, че много се бъркате в личния живот на децата си дори след като пораснат.

 • Родител според зодията: Лъв

Вие сте горди родители и обичате да хвалите децата си пред всички. Държите на образованието, на извънкласните занимания и следите децата ви да са винаги ангажирани, винаги развиващи се и винаги да вървят напред. Обичате да глезите децата си и да им купувате каквото поискат. Понякога обаче забравяте, че децата са деца и имат нужда от своето време и възможност за почивка. Избягвайте да прехвърляте личните си амбиции върху децата.

 • Родител според зодията: Дева

Вие сте строги родители. Обичате домът ви да е чист и подреден и включвате децата си в домакинските дейности от ранна възраст. Обичате да разговаряте с децата си и уважавате тяхното мнение. Недостатъкът ви е, че понякога се вглеждате твърде много в малките неща и изисквате прекалено много от децата.

Деца домакински дейности

 • Родител според зодията: Везни

Вие държите на образованието и от ранна възраст започвате „обучението“ на детето си. Окуражавате го да оцветява, да рисува, да чете от ранна възраст. Стараете се детето ви винаги да е ангажирано дори под формата на игра. Държите на честността и от ранна възраст стимулирате споделянето. Във вашия дом проблемите се решават с разговори.

 • Родител според зодията: Скорпион

Скорпионите са активни родители, които държат на здравословното хранене и балансирания живот. Вие сте родители, които никога няма да оставят детето си да яде боклучава храна, защото за вас здравето и добрата форма са приоритет. Насърчавате децата си да общуват и да се ангажират с различни доброволчески дейности.

 • Родител според зодията: Стрелец

Вие имате склонност да глезите децата си. Не сте строги с тях. Дори да не се справят добре в училище, много вероятно е да не подходите с необходимата сериозност. Опитвате да сте добрият родител, забавният родител и оставяте ролята на „лошото ченге“ на партньора си. Внимавайте, защото е възможно децата ви да не ви приемат с необходимите сериозност и респект.

 • Родител според зодията: Козирог

Козирозите са стриктни и сериозни и прехвърлят това върху децата си. Макар да е грешка, понякога третирате децата си като възрастни, независимо колко големи са. Трудно правите компромиси, което понякога създава напрежение у дома. Не се страхувате да отказвате на детето си, ако смятате, че искането му е неправилно. Научете се да изслушвате децата си и да правите компромиси.

Родител според зодията Козирог

 • Родител според зодията: Водолей

Вие сте родител, отворен към новите неща и към различното. Оставяте децата си да проявяват креативност, без да ги ограничавате. Обожавате да прекарвате часове наред в разговори с децата, за да ги опознаете максимално добре. Понякога обаче имате склонност да предпазвате децата си твърде много от околния свят. Дайте им възможност да преживеят истинските предизвикателства на живота.

 • Родител според зодията: Риби

Вие сте сред най-балансираните представители на зодиака и това се проявява в ролята ви на родители. Давате свобода на деца си, но само ако са я заслужили. Учите децата си, че всичко в живота има своята цена. Държите на образованието, но не до такава степен, че да не оставяте свободно време на децата си. Насърчавате самостоятелността на децата си и стимулирате изобретателността им.

12.02.2016
 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Родител според зодията".

Още от "Загадъчно"

Гадаене на бъдещето с хранителни продукти

Гадаене на бъдещето с хранителни продукти

Преди да сте изяли всичко от чинията си, се вгледайте по-добре в храната, защото в нея може да се крие ключът, който ще покаже какво бъдеще ви очаква.

Заклинания за здраве

Заклинания за здраве

Колкото повече напредват технологиите, толкова повече се разширяват и възможностите на съвременната медицина. Не е тайна обаче, че понякога близки на болен човек търсят помощ от окултното Заклинания за здраве – за вярващи и скептични.

Хоопонопоно – силата на прошката

Хоопонопоно – силата на прошката

Хоопонопоно е доказателство за силата на прошката. Хоопонопоно е практика с дългогодишна традиция, която не спира да намира последователи. Какво представлява Хоопонопоно и какво е действието му?