Ритуали за пари

2 коментара0/5

В опитите на човека да забогатее и да подобри финансовото си положение, през годините той е търсил помощ от окултното. Така са се появили ритуалите за пари, за които хората вярвали, че помагат при бедност и фалит. Предлагаме ви 5 ритуала за пари.

Ритуали за пари

Ритуал за пари с кутия за бижута

На дъното на малка кутия за бижута се постила парче червен плат. Отгоре се нареждат пари – може и монети, и банкноти, важното е да са подредени по стойност. На бял лист хартия се написват всички придобивки, с които човекът иска да се сдобие. Листът се слага при парите и кутията се затваря, като през това време човекът не спира да мисли за това, което иска да му се случи. Кутията се прибира и не се отваря поне една година. След този период желанията могат да се заменят с други. Наново се поставят пари, а със старите се купува нещо за дома.

Добави описание

Ритуал за пари със свещ

Предварително ароматизирайте стаята с помощта на пръчици с ухание, което ви допада. Трябва ви една по-дебела зелена свещ, на която да изпишете името си и да изрисувате придобивката, за която мечтаете (най-често дом, кола). Свещта се намазва със зехтин, като се пази фитилът, и се овалва в сух босилек. След това се запалва и се оставя да гори поне 5мин., като през това време човекът си мисли за своите желания. Накрая пламъкът се загася с пръсти или похлупак, но никога не се духа.

Ритуал за пари с метла

Метлата е един от талисманите, които се смята, че носят пари. Задължително се купува нова по новолуние. Около дръжката й се завива зелена банкнота и се завързва със зелена панделка.  През това време човекът на ум трябва да си повтаря, че иска парите му да се множат и желанията му да се сбъднат. Метлата се поставя в някой ъгъл на дома с дръжката надолу.

Добави описание

Ритуал за пари със зелена чиния

Трябва ви малка зелена купичка или чиния, с която да привлечете и задържите финансовата енергия в дома си. Поставя се в хола или коридора и всеки ден в нея се пускат монети. Ритуалът трябва да започне при нарастваща луна, иначе няма да има ефект. Когато чинийката се напълни, монетите се похарчват, като задължително част от тях трябва да се раздадат на по-нуждаещите се. По желание може да повторите ритуала, когато поискате.

Ритуал при неочаквано намерени пари
Оказва се, че неочаквано намерените пари на улицата не винаги са на късмет. Някои хора използват парите като начин да се отърват от нещастия в дома и семейството, от черни магии и уроки. За да се избавят от проблемите си, те правят магия, с която пренасят лошото върху  банкнота или монета (магия не може да се направи на повече от една банкнота). След това уж неволно изпускат парите на улицата, така че да си намерят нов собственик, който да наследи и нещастието.

Важно за ритуалите за пари
Всички ритуали за при се извършват при новолуние илинарастваща луна, за да имат успех. Важна роля играе зеленият цвят, затова не го пренебрегвайте, когато се опитвате да привлечете парите на ваша страна. Често ритуалите за пари използват талисмани, за да задържат богатството в дома на човека. 

Вижте също:

Талисмани и амулети за щастлив живот

Сънища за пари

Как да ви върви на пари

19.07.2013/ Христина Спасова

2 коментарaДобави коментар »

d0922

От d092220.07.2013, 15:43 ч.

може ли да дадете линк към тази молитва , рових доста в чичко гугъл,но не можах да я открия

Виж всички коментари за "Ритуали за пари".

Още от "Загадъчно"

Екстрасенси, врачки, баячки...  – къде е истината?

Екстрасенси, врачки, баячки... – къде е истината?

Те всички твърдят, че притежават „дарба", нещо божествено. В периферията на официалната медицина, те по един или друг начин успяват да отстранят малките ни ежедневни болежки, но правят понякога и чудеса със сериозните заболявания,

Нели Колева: Бизнеса в Лична година 8 през 2015-тa

Нели Колева: Бизнеса в Лична година 8 през 2015-тa

Хороскоп за Бизнес - 2015. Какво да очакваме в Лична година 8 през 2015? Какво предвещава 2015- в нумерологичен аспект?