Ритуали против уроки

0 коментара0/5

Урочасването е като болест, лекарствата, за която обаче няма как да намерите в аптеките. Уроките може да преборите с редица ритуали, а ето и някои от тях.

Ритуали против уроки
 © сн.Istockphoto.com

Урочасани ли сте – какви са симптомите? >>>

Смята се, че урочасването, за разлика от магиите, се неутрализират с времето, но поради чувството за общо неблагоразположение, сякаш човек е болен, мнозина търсят начини как да се „излекуват“ от уроките.

Водата от край време се смята, че има магическо действие. Дори само един студен душ е в състояние да измие уроките от вас.

Комбинацията от вода и огън също е изпитано средство за премахване на магии и уроки. Ако имате съмнения, че сте урочасани, напълнете чаша с вода, запалете три клечки кибрит, с всяка от тях „нарисувайте“ кръст във въздуха и ги пуснете горящи във водата една след друга. Ако две или всички от клечките се кръстосат във водата, значи уроките са доста силни. С водата се измиват дръжките на входната врата и вътрешните врати, както и челото на урочасания, след което водата, заедно с клечките се изхвърля в тоалетната, а чашата се измива много добре.

Ритуали против уроки

Червен конец за здраве и късмет >>> 

Друг метод за премахване на уроки е да сложите съд (купа например) под касата на една от вратите у дома. Вземете чиста метла и чаша с вода, след което изсипете водата в купата, така че да премине през метлата. Със събраната вода измийте очите, лицето и ръцете на урочасания. Същото може да се направи и без метла, като от един съд водата се изсипе в друг, като струята трябва да премине през дръжката на някоя от вратите у дома.

Измиването на урочасания със светена вода и разпръскването й във дома също е често практикувано при уроки.

Чудото, наречено светена вода >>> 
Пречистващ ритуал със солена вода >>>

Ритуали против уроки

Молитвата на Св. Киприян (т.нар. Киприянова молитва) е силен лек срещу уроки. Дори само да си я носите принтирана на лист в портфейла се смята, че е ефикасно средство за предпазване от уроки.

Заклинания на здраве >>> 

Ако на гости ви е бил човек, който смятате, че може да е урочасал вас или някой от семейството ви, използвайте тамян за пречистване. Смята се, че тамянът също е силно средство срещу премахване на уроки.

Лекуване с тамян >>>
4 начина за пречистване на дома от негативна енергия >>>

Друг начин за избавяне от уроки е да вземете парче каменна сол, с която прекръствате урочасания и изричате на глас всички уроки да изчезнат. 

При бебета и малки деца пък майката трябва да лизне три пъти челото на детето от веждите към косата, отново изричайки своеобразна молитва за избавяне на детето от уроките. 

Важно е само, когато извършвате ритуали срещу урочасване, да не казвате уроките да се върнат при този, от когото са дошли (а само да се махнат от вас или от този, който е урочасан), защото се смята, че те отново ще се върнат при вас. 

Ритуали против уроки

Ако сте имали среща с човек, който смятате, че може да ви е погледнал с лоши очи и да ви е урочасал, плюйте три пъти откъм лявото си рамо. Смята се, че така ще изплюете злото от вас.

А вие какви ритуали за премахване на уроки знаете?

22.11.2016/Ели Йорданова

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Ритуали против уроки".

Още от "Загадъчно"

Нели Колева: Хороскоп за 2014 година

Нели Колева: Хороскоп за 2014 година

2014 година e динамична, пъстра на събития година! Трябва да се внимава за влизане в конфронтация и противоречия в общочовешките отношения, които могат да доведат до напрежение, конфронтация и нетърпимост! 2014 година носи и елементи на единомислие, съдружаване на групи по интереси.

“Ароматен” хороскоп

“Ароматен” хороскоп

Зодиакалният знак, под който сме родени определя не само нашия характер, но той е свързан и с ароматите, които положително влияят на нашата психика, събуждат чувства и еротични помисли.

Магията на митологията

Магията на митологията

Липсват ли ти създанията от приказките? Вече пораснал, можеш отново да се върнеш към тях, поглеждайки ги с мъдри, но все още детски очи.