Ритуали против уроки

0 коментара0/5

Урочасването е като болест, лекарствата, за която обаче няма как да намерите в аптеките. Уроките може да преборите с редица ритуали, а ето и някои от тях.

Ритуали против уроки
 © сн.Istockphoto.com

Урочасани ли сте – какви са симптомите? >>>

Смята се, че урочасването, за разлика от магиите, се неутрализират с времето, но поради чувството за общо неблагоразположение, сякаш човек е болен, мнозина търсят начини как да се „излекуват“ от уроките.

Водата от край време се смята, че има магическо действие. Дори само един студен душ е в състояние да измие уроките от вас.

Комбинацията от вода и огън също е изпитано средство за премахване на магии и уроки. Ако имате съмнения, че сте урочасани, напълнете чаша с вода, запалете три клечки кибрит, с всяка от тях „нарисувайте“ кръст във въздуха и ги пуснете горящи във водата една след друга. Ако две или всички от клечките се кръстосат във водата, значи уроките са доста силни. С водата се измиват дръжките на входната врата и вътрешните врати, както и челото на урочасания, след което водата, заедно с клечките се изхвърля в тоалетната, а чашата се измива много добре.

Ритуали против уроки

Червен конец за здраве и късмет >>> 

Друг метод за премахване на уроки е да сложите съд (купа например) под касата на една от вратите у дома. Вземете чиста метла и чаша с вода, след което изсипете водата в купата, така че да премине през метлата. Със събраната вода измийте очите, лицето и ръцете на урочасания. Същото може да се направи и без метла, като от един съд водата се изсипе в друг, като струята трябва да премине през дръжката на някоя от вратите у дома.

Измиването на урочасания със светена вода и разпръскването й във дома също е често практикувано при уроки.

Чудото, наречено светена вода >>> 
Пречистващ ритуал със солена вода >>>

Ритуали против уроки

Молитвата на Св. Киприян (т.нар. Киприянова молитва) е силен лек срещу уроки. Дори само да си я носите принтирана на лист в портфейла се смята, че е ефикасно средство за предпазване от уроки.

Заклинания на здраве >>> 

Ако на гости ви е бил човек, който смятате, че може да е урочасал вас или някой от семейството ви, използвайте тамян за пречистване. Смята се, че тамянът също е силно средство срещу премахване на уроки.

Лекуване с тамян >>>
4 начина за пречистване на дома от негативна енергия >>>

Друг начин за избавяне от уроки е да вземете парче каменна сол, с която прекръствате урочасания и изричате на глас всички уроки да изчезнат. 

При бебета и малки деца пък майката трябва да лизне три пъти челото на детето от веждите към косата, отново изричайки своеобразна молитва за избавяне на детето от уроките. 

Важно е само, когато извършвате ритуали срещу урочасване, да не казвате уроките да се върнат при този, от когото са дошли (а само да се махнат от вас или от този, който е урочасан), защото се смята, че те отново ще се върнат при вас. 

Ритуали против уроки

Ако сте имали среща с човек, който смятате, че може да ви е погледнал с лоши очи и да ви е урочасал, плюйте три пъти откъм лявото си рамо. Смята се, че така ще изплюете злото от вас.

А вие какви ритуали за премахване на уроки знаете?

22.11.2016/Ели Йорданова

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Ритуали против уроки".

Още от "Загадъчно"

Амулети за всяка зодия

Амулети за всяка зодия

Ако сте суеверни, то със сугърност вярвате, че има амулети - предмети, които ви носят късмет, прогонват злините, свеждат до минимум деструктивното влияние на негативните черти от характера ви и прочие. Вижте какъв е вашият амулет според зодията.

Анимационните герои, които точно олицетворяват всяка от зодиите - 2 част

Анимационните герои, които точно олицетворяват всяка от зодиите - 2 част

Кои са героите от любимите анимационни филми, които проявяват специфични черти от характера, присъщи на различните зодии:

ТЕСТ: Как виждате живота си?

ТЕСТ: Как виждате живота си?

Предлагаме ви един лесен психологически тест, който ще разкрие малко повече за същността ви, за начина, по който виждате света и за това, какво е наистина важно в живота ви.