Рибен хороскоп

0 коментара0/5

Вдъхновени от празника на рибарите и моряците, Никулден, попаднахме на този рибен хороскоп, който решихме да споделим с вас. Вижте коя зодия сте според рибния хороскоп.

Рибен хороскоп

1-18 януари – морско конче

Родените под знака на морското конче са изключително енергични и дейни, работят много и са много активни. Освен това държат на семейството, обичат да се грижат за близките, затова рядко се доверяват на външни хора.

19 януари – 11 февруари – мида
Родените под знака на мидите са чувствителни натури, които много се тревожат и лесно се плашат. Падат си малко по мелодрамите и понякога обичат да се оплакват за проблемите си. Защитници на природата са, участват в организации с благотворителна дейност.

12 февруари – 3 март – медуза
Родените под знака на медузата са много адаптивни. Според обстоятелствата могат да променят навиците си, така че да се приспособят по-лесно към новостите. Много държат на свободата си и не обичат да бъдат ограничавани. Трудно се сприятеляват, защото се страхуват, че някой може да ги излъже или нарани.

4 – 24 март – морска звезда
Родените под знака на морската звезда обичат да си почиват. Някои дори ги обвиняват в мързел, но всъщност те просто обичат да оползотворяват свободно време за себе си. Не обичат промените, затова веднъж като се установят някъде, трудно ще ги убедите да сменят мястото.

23 март – 8 април – акула
Акулата е хищник по природа, затова и родените под нейния знак са борбени, силни и амбициозни. Имат силен състезателен дух и винаги гонят интересите си. Търпеливи са и инвестират много време и усилия, докато постигнат целите си.

9 април – 2 май – кит
Родените под знака на кита изглеждат скромни, тихи и леко лениви, но всъщност са много силни и енергични. Обичат предизвикателствата и без проблем се справят с тях. Трудно им е да се отпуснат в непозната компания, но веднъж ако го направят, бързо печелят приятели.

Добави описание

3 – 27 май – змиорка
Родените под знака на змиорката са хора с позитивно излъчване и широка усмивка. Комуникативни са, затова лесно завързват контакти с нови лица. Понякога са малко нетърпеливи и припряни. Обичат дългите разходки в топлите дни.

28 май – 11 юни – скумрия
Ако сте родни под знака на скумрията, тогава вие сте искрени и открити. Хората ви харесват, защото се държите естествено и не обичате преструвките. Известни сте с доброто си възпитание и с това, че сте аскети в живота.

12 – 27 юни – пираня
Родените под знака на пираня имат силен характер, състезателен дух, обичат да са първенци и победители. Освен това са много амбициозни и не се предават пред нищо в името на крайната цел.

28 юни – 28 юли – скат
Родените под знака на зодия скат са борбени натури, не се предават пред нищо. За тях страхът е непозната дума. Обичат да покровителстват и да защитават близките се, чувстват се добре, когато хората се нуждаят от тях.

25 юли – 28 август – щука
Ако сте родени под знака на щуката, тогава бизнесът е в кръвта ви. Умеете да правите пари и имате нюх към успешните сделки. Хитри и самоуверени сте, но много хора ви подценяват. Освен това сте доста сантиментални, което понякога ви пречи в работата.

Добави описание

29 август – 25 септември – липан
Родените под знака на зодия липан за много интересни личности. Не вярват на интуицията и шестото чувство, разчитат само на логиката и фактите. Скептични са към казаното от хората и трудно се доверяват. Обичат танците и събиранията с приятели.

26 септември – 17 октомври – сафрид
Представителите на зодия сафрид са много талантливи, изкуството им се отдава. Освен това са трудолюбиви и енергични. Известни са като майстори в сферата си на работа. Недостатъкът им е, че понякога са импулсивни и прибързват с действията.

18 октомври – 17 ноември – мряна
Родените под знака на мряната са приключенци по душа. Обичат да експриментират, да опитват нови неща, да пътуват. Недостатъците им са, че са твърде влюбчиви и че понякога обичат да преувеличават.

18 ноември – 12 декември – писия
Ако сте родени под знака на зодия писия, тогава сте шпиони по душа. От вас излизат отлични разузнавачи, защото лесно се адаптирате, сливате се с тълпата и бързо извличате желаната информация. Известни сте с добрата си памет. Обикновено работите в сферата на информационните технологии.

13 декември – октопод
Зодия октопод е известна с това, че има труден характер. Трудно се живее с нея, но пък веднъж като свикнете, няма да имате никакви проблеми. Октоподите са нерешителни и се плашат от обвързване, затова трябва да сте търпеливи с тях.

14 – 31 декември – сом
Родените под знака на сома имат силно развита интуиция, която рядко ги подвежда. Тихи и скромни са, някои дори ги намират за меланхолични, но пък лесно се концентрират в работата и са много изпълнителни.

05.12.2014/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Рибен хороскоп".

Още от "Загадъчно"

Тест: Геометрия на характера

Тест: Геометрия на характера

Знаете ли, че предпочитанието към една или друга геометрична фигура, може да разкрие черти от характера ви? Открийте какъв тип човек сте с този бърз и лесен тест:

Легенда за великденския заек

Легенда за великденския заек

Великденският заек е един от най-разпространените и познати символи на Великден. Как се е зародила легендата за дългоушкото и каква е неговата роля за празника?