Рибен хороскоп

0 коментара0/5

Вдъхновени от празника на рибарите и моряците, Никулден, попаднахме на този рибен хороскоп, който решихме да споделим с вас. Вижте коя зодия сте според рибния хороскоп.

Рибен хороскоп

1-18 януари – морско конче

Родените под знака на морското конче са изключително енергични и дейни, работят много и са много активни. Освен това държат на семейството, обичат да се грижат за близките, затова рядко се доверяват на външни хора.

19 януари – 11 февруари – мида
Родените под знака на мидите са чувствителни натури, които много се тревожат и лесно се плашат. Падат си малко по мелодрамите и понякога обичат да се оплакват за проблемите си. Защитници на природата са, участват в организации с благотворителна дейност.

12 февруари – 3 март – медуза
Родените под знака на медузата са много адаптивни. Според обстоятелствата могат да променят навиците си, така че да се приспособят по-лесно към новостите. Много държат на свободата си и не обичат да бъдат ограничавани. Трудно се сприятеляват, защото се страхуват, че някой може да ги излъже или нарани.

4 – 24 март – морска звезда
Родените под знака на морската звезда обичат да си почиват. Някои дори ги обвиняват в мързел, но всъщност те просто обичат да оползотворяват свободно време за себе си. Не обичат промените, затова веднъж като се установят някъде, трудно ще ги убедите да сменят мястото.

23 март – 8 април – акула
Акулата е хищник по природа, затова и родените под нейния знак са борбени, силни и амбициозни. Имат силен състезателен дух и винаги гонят интересите си. Търпеливи са и инвестират много време и усилия, докато постигнат целите си.

9 април – 2 май – кит
Родените под знака на кита изглеждат скромни, тихи и леко лениви, но всъщност са много силни и енергични. Обичат предизвикателствата и без проблем се справят с тях. Трудно им е да се отпуснат в непозната компания, но веднъж ако го направят, бързо печелят приятели.

Добави описание

3 – 27 май – змиорка
Родените под знака на змиорката са хора с позитивно излъчване и широка усмивка. Комуникативни са, затова лесно завързват контакти с нови лица. Понякога са малко нетърпеливи и припряни. Обичат дългите разходки в топлите дни.

28 май – 11 юни – скумрия
Ако сте родни под знака на скумрията, тогава вие сте искрени и открити. Хората ви харесват, защото се държите естествено и не обичате преструвките. Известни сте с доброто си възпитание и с това, че сте аскети в живота.

12 – 27 юни – пираня
Родените под знака на пираня имат силен характер, състезателен дух, обичат да са първенци и победители. Освен това са много амбициозни и не се предават пред нищо в името на крайната цел.

28 юни – 28 юли – скат
Родените под знака на зодия скат са борбени натури, не се предават пред нищо. За тях страхът е непозната дума. Обичат да покровителстват и да защитават близките се, чувстват се добре, когато хората се нуждаят от тях.

25 юли – 28 август – щука
Ако сте родени под знака на щуката, тогава бизнесът е в кръвта ви. Умеете да правите пари и имате нюх към успешните сделки. Хитри и самоуверени сте, но много хора ви подценяват. Освен това сте доста сантиментални, което понякога ви пречи в работата.

Добави описание

29 август – 25 септември – липан
Родените под знака на зодия липан за много интересни личности. Не вярват на интуицията и шестото чувство, разчитат само на логиката и фактите. Скептични са към казаното от хората и трудно се доверяват. Обичат танците и събиранията с приятели.

26 септември – 17 октомври – сафрид
Представителите на зодия сафрид са много талантливи, изкуството им се отдава. Освен това са трудолюбиви и енергични. Известни са като майстори в сферата си на работа. Недостатъкът им е, че понякога са импулсивни и прибързват с действията.

18 октомври – 17 ноември – мряна
Родените под знака на мряната са приключенци по душа. Обичат да експриментират, да опитват нови неща, да пътуват. Недостатъците им са, че са твърде влюбчиви и че понякога обичат да преувеличават.

18 ноември – 12 декември – писия
Ако сте родени под знака на зодия писия, тогава сте шпиони по душа. От вас излизат отлични разузнавачи, защото лесно се адаптирате, сливате се с тълпата и бързо извличате желаната информация. Известни сте с добрата си памет. Обикновено работите в сферата на информационните технологии.

13 декември – октопод
Зодия октопод е известна с това, че има труден характер. Трудно се живее с нея, но пък веднъж като свикнете, няма да имате никакви проблеми. Октоподите са нерешителни и се плашат от обвързване, затова трябва да сте търпеливи с тях.

14 – 31 декември – сом
Родените под знака на сома имат силно развита интуиция, която рядко ги подвежда. Тихи и скромни са, някои дори ги намират за меланхолични, но пък лесно се концентрират в работата и са много изпълнителни.

05.12.2014/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Рибен хороскоп".

Още от "Загадъчно"

Секс поза според зодията

Секс поза според зодията

Зодиакалният знак влияе върху характера, личността и предпочитанията на човек. Той може да влияе дори върху вкусовете на всеки за секс. Вижте коя е любимата секс поза на всяка зодия.

Подаръци за хора, които имат всичко

Подарък според зодията

Ако още не сте решили, какво да купите на половинките си за Коледа, то тогава зодията му ще ви погне да откриете най-подходящия за него подарък.

Парейдолия - да видиш ред в хаоса

Парейдолия - да видиш ред в хаоса

Успявате ли да видите някакво изображение в привидно хаотична цапаница от цветове, в облаците или сред разпилените предмети на земята? Този феномен се нарича парейдолия. Вижте какво трябва да знаете за парейдолията.