Рак - лак за нокти според зодията

0 коментара0/5

Рак - лак за нокти според зодията

Раците са емоционални, спонтанни и понякога леко ексцентрични. Те държат на стила и класата.

 

Идеалната цветова комбинация за зодия Рак

Идеалната цветова комбинация за зодия Рак

 

На изисканата натура на Рака пасват само елегантни цветове. Перлени нюанси, бледо сиво, сребристо – това са трите цвята, които са най-подходящи за зодията.

 

Нашето предложение
 

Нашето предложение:

 

3 съвета за перфектен маникюр за зодия Рак

Интуитивни и чувствителни, представителите на зодия Рак са сред най-трудните за разбиране знаци в зодиака. Те са стеснителни и често мълчаливи, падат си малко интроверти. Трябва да внимавате как разговаряте с тях, защото лесно се засягат. По отношение на маникюра, Раците предпочитат мистичните нюанси и продуктите, в които има нещо различно и приковаващо вниманието.

1. Oформете ноктите в желаната от вас форма. Знаем, че не се страхувате да експериментирате. Нанесете основа и два тънки слоя лак за нокти. Вие никога не поставяте красотата пред здравето. Винаги държите на здравия маникюр, затова любим ваш продукт е заздравителят. Той ви дава едновременно красиви и здрави нокти

 

2. Не пропускайте да се погрижите за здравето на кожичките на ноктите. Мазнината за кожички е идеален продукт за вас, защото защитава кожата и ноктите. Маслото от жожоба и екстрактите от розмарин са нестданртна арома комбинация, в която ще се влюбите.

3. След като изсъхнат добре ноктите, идва време за финалният щрих в грижата за ръцете и маникюра. Позволете на дискретния и мистичен аромат на аронията да ви съпътства, където и да отидете, носейки със себе си здрава и мека кожа.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Рак - лак за нокти според зодията".