Пролетен хороскоп 2017

0 коментара0/5

Какво очаква различните зодии през пролетта, сезонът на новото начало. За кого звездите са подготвили късмет и кого ще изправят пред различни предизвикателства. Вижте пролетен хороскоп 2017.

Пролетен хороскоп 2017
 © istockphoto.com

Пролетен хороскоп 2017: Овен

В период на ретроградна Венера е добре да си кажете "Стоп". Преразгледайте изборите, които сте правили досега, както и тези, които ви предстоят. Периодът е подходящ за промяна в стратегията. Заради влиянието на Венера желанията ви са по-силни от всякога. Имате нужда от внимание и го търсите. В емоционален план ви предстои нещо ново и значимо. В работата също ви очаква нещо ново, но бъдете готови да преминете през някои препятствия, за да сте удовлетворени. Опитайте се да балансирате. Пазете си силите и здравето, за да преминете през този натоварен за вас период.

Пролетен хороскоп 2017: Телец

Пролетта е време, в което ще разберете кои са истинските ви приятели. Също така ще трябва и вие да покажете на кого държите и на кого - не. Романтично настроени сте, но се чувствате неудовлетворени от това, което получавате от половинката си. Бъдете търпеливи и не взимайте прибързани решения за промени. Заради Ретроградната Венера, избягвайте да изразявате чувствата си, бъдете по-умерени. В професионален план времето сякаш е спряло, но не бързайте да търсите промени. Очаквайте малки проблеми в здравословен план и не пестете от почивката. Избягвайте конфликтите, защото периодът е пълен с достатъчно изнервени ситуации.

Пролетен хороскоп 2017: Близнаци

Пролетта е период, изпълнен с вдъхновение за вас. Очакват ви нови начинания и промени към по-добро. Ако имате някакви планове, не бързайте да ги осъществявате, дайте време на Съдбата да си свърши работата. През пролетта здравето ви ще е крепко, макар често да усещате умора. Намерете нови начини да презаредите батериите, в противен случай умората може да повлияе негативно на работата ви. Не забравяйте да обръщате достатъчно внимание на близките си, защото ще имате нужда от тяхната помощ и подкрепа.

Пролетен хороскоп 2017: Рак

Периодът е пълен с много действия от ваша страна да подобрите живота на близките си. Но не винаги намирате правилния подход към тях. Имате нужда от емоционална стабилност. Опитвайте да владеете емоциите си и не бъдете толкова обидчиви. Заради емоционалната ви нестабилност очаквайте проблеми с партньора си. Ако не можете да сдържате нервите си, говорете с партньора си и опитайте да го помолите да ви разбере. Избягвайте споровете на работното място и с приятелите си. Чувствате се изморени и напрегнати, но успявате да се преборите с това, за да изпълните задачите си навреме.

пролет, пролетен хороскоп 2017

Пролетен хороскоп 2017: Лъв

Ще преоткриете любовта. За тези, които са сами, в лицето на нов човек, а за хората във връзка - в очите на любимия/ любимата, но по различен и вълнуващ начин. Постарайте се много по отношение на половинката, за да получите същото в замяна. Очакват ви проблеми и нерви, но опитайте да се справите с тях възможно най-спокойно. Избягвайте да навлизате в конфликти. Ако не можете да сдържате нервите си, потърсете помощта на специалист или се захванете с начинание, което ви помага да разпускате. Ако очаквате развитие по даден въпрос, ще трябва да потърпите. Въпреки умората, не спирайте да вървите в желаната посока. Може да се наложи да прибегнете до енергийните си ресурси, но резултатите ще си заслужават.

Пролетен хороскоп 2017: Дева

Периодът е много страстен за Девите. Въпреки това в любовен план ви очаква нестабилност, много нерви и проблеми. Бъдете готови да проявите търпение. За да няма неспокойствие у дома, заложете на разговорите като се уверите, че поддържате добрия тон. В професионален план ви очакват препятствия и неспокойствие, но ако вървите уверено към целта, ще пожънете успехи. Радвате се на крепко здраве през пролетта и сякаш не усещате умора въпреки че сте много натоварени. Въпреки това ви съветваме да не очаквате подобна енергичност от останалите и да проявите разбиране към по-бавното темпо на близките и колегите си.

Пролетен хороскоп 2017: Везни

Имате желание за развитие - както в личен, така и в професионален план. Преди да пристъпите към действие обаче, задължително обсъдете детайлите с всички участващи. В личния живот всичко е хармонично и отношенията в половинката ви са перфектни. Бъдете сигурни, че обръщате достатъчно внимание на любимия/ любимата. Проявявайте малки жестове на внимание и правете изненади на близките си. На работа сте активни и инициативни и това не остава незабелязано. Съвсем скоро ще берете плодовете на труда си. Началото на месец май очаквайте нещо ново и различно да ви се случи. Нещо, което ще промени живота ви макар и малко. 

Пролетен хороскоп 2017: Скорпион

Пролетта е изпълнена с много работа за вас. Бъдете готови за изтощителни дни, много нерви и проблеми, които трябва да преодолеете. В личен план отношенията с половинката ви процъфтяват, макар умората ви да си казва думата и понякога да прекрачвате границата на добрия тон. Очаква ви пътуване с много близък човек до нова дестинация. В професионален план периодът е неутрален - нито много успешен, нито неуспешен. Подгответе се за разочарования и провалени планове. Здравето ви е крепко, не ви очакват проблеми, само много стрес, който ви изтощава психически.

Пролетен хороскоп 2017: Стрелец

Заради влиянието на Венера се радвате на пълен със страст личен живот. Намирайте време за половинката си и отделете време за нови преживявания, особено ако сте в дълга връзка. Периодът е подходящ за предприемане на по-сериозна стъпка, затова не се страхувайте да направите следващата крачка. В професионален план ви очакват някои спънки. Имате усещането, че никой не ви чува и не уважава мнението ви. Иска ви се да напуснете работа, но не правете нищо прибързано. Периодът е подходящ повече за правене на планове и преценяване на плюсовете и минусите на всяка ситуация. Ако нещо ви тревожи, обсъдете го с близки хора и потърсете съвет. В началото на месец май ви очакват леки здравословни проблеми. Отделете време, за да закрепите здравето си.

пролет, пролетни цветя-пролетен хороскоп

Пролетен хороскоп 2017: Козирог

Очакват ви много промени през пролетта. Всяка промяна изнервя Козирога, затова бъдете готови да сте на ръба на търпението. Отделяйте време с партньора си за разговори, за да преодолеете заедно трудностите. Имате нужда да прекарате малко време сами, за да се справите с емоциите си, но помнете, че не винаги половинката ви е склонна да прави подобни компромиси. Преценете къде е границата, за да не нараните човека до себе си. Периодът е пълен със семейни задължения. Пригответе се и се заредете с много търпение. В професионален план всичко е спокойно, без проблеми и препятствия. Не ви очакват здравословни проблеми, макар да се чувствате изтощени през целия сезон.

Пролетен хороскоп 2017: Водолей

Обръщате поглед към нови и непознати територии. Любопитството ви кара да експериментирате. Новите начинания ви мобилизират и сте в пълна бойна готовност за действия. Необвързаните ще преживеят някои разочарования, които обаче ще са ценни уроци. Обвързаните ще забележат някои промени в половинката си и ще се нуждаят от време да свикнат. Запазете спокойствие, за да бъдете правилно разбрани от околните. В професионален план имате нужда от промяна, макар това да не се случи през следващите месеци. Запасете се с търпение. Обърнете поглед навътре, за да разберете по-добре себе си. Бъдете търпеливи, колкото и да ви се иска да излеете всичко насъбрало се във вас. Здравето ви е разклатено. Дайте си време за почивка и обърнете внимание дори на малките проблеми.

Пролетен хороскоп 2017: Риби

Време е да експериментирате, да направите нещо ново. Венера ще ви помага да намерите нещо различно. В личен и професионален план сте много натоварени. Списъкът ви със задачи е пълен. Направете си план, за да успеете да се справите с всички задачи. Прекарвате много време с близките си, което не е много обичайно за вас, затова се заредете с търпение, за да не нараните някого. Радвате се на идеално здраве и въпреки натовареността не страдате от пролетна умора. Намирайте обаче време за почивка, за да не "прегреете".

 

11.04.2017

 

ВИЖТЕ СЪЩО:

Китайски хороскоп за 2017 - Годината на Петела >>>

Годишен хороскоп за 2017 за всяка зодия >>>

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Пролетен хороскоп 2017".

Още от "Загадъчно"

Нумеролог Нели Колева: Любовен Хороскоп за родените през октомври

Нумеролог Нели Колева: Любовен Хороскоп за родените през октомври

Нели Колева предсказва какво ви очаква в любовта за месец октомври 2016!

Нели Колева: Какво говорят числата в бюлетините?

Нели Колева: Какво говорят числата в бюлетините?

Числата в нумерологията ни разкриват конкретни послания и ни дават информация. В числата се крият отговорите на всички мистерии и загадки.

Днес изгубеното съкровище на Лима би струвало около 160 милиона британски лири.

Изгубеното съкровище на Лима

Легенди за заровени богатства и пиратски съкровища се разказват от години. Сред най-популярните от тях е тази за изгубеното съкровище на Лима, което и до днес краде от съня на иманярите и ги провокира да не спират да го търсят.