Пролетен хороскоп 2016

0 коментара0/5

Пролетта е време за ново начало! Вижте какво носи пролетта на различните зодии и кои са предизвикателствата, които ги очакват.

Пролетен хороскоп 2016
 © istockphoto.com
 • Пролетен хороскоп 2016: Овен

Пригответе се за нови начинания. Пролетта ще ви донесе нови приятели, пътувания до непознати дестинации, а защо не и нова работа. Посрещате всички промени с притеснение, но и усмивка на лицето. Не се страхувайте от новото и различното. Ще бъдете енергични и ентусиазирани да посрещате предизвикателствата.

 • Пролетен хороскоп 2016: Телец

За много от зодиите периодът вещае промени, но не и за Телците. Вие ще се радвате на спокойствие на работа и дома, което на моменти дори ще граничи със скука. Възможни са здравословни проблеми, затова полагайте повече грижи за здравето си.

 • Пролетен хороскоп 2016: Близнаци

Периодът е динамичен за представителите на зодия Близнаци. Очакват ви много приятни, но и неприятни моменти. Възможни са здравословни проблеми. В личен план се чувствате щастливи и удовлетворени, половинката ще ви радва с куп романтични жестове. Не забравяйте да си почивате и да отделяте повече време на себе си.

зодия близнаци, хороскоп

 • Пролетен хороскоп 2016: Рак

Благоприятен период очаква представителите на зодия Рак. Ще се радвате на крепко здраве и добро настроение. Намерете време да се свържете със стари приятели. Бъдете внимателни на работното място, възможни са проблеми и търкания с шефовете.

Вижте също:

Шеф според зодията >>>

 • Пролетен хороскоп 2016: Лъв

Големи промени очакват Лъвовете. Възможно е да смените не само работното място, но като цяло сферата на професионална реализация. Всичко това е придружено с много нерви и безпокойство от ваша страна. Опитайте се да запазите самообладание. В любовта също са възможни промени и дори дългите връзки не са застраховани.

 • Пролетен хороскоп 2016: Дева

Пролетта ще донесе много трудности на зодия Дева. Чувствате се уморени, отпаднали, мързеливо ви е. Затова ви препоръчваме да наблягате на почивката, за да можете да възстановите силите си. Намирайте време за разходки сред природата. В любовта ви очакват малко трудности, но ще ги преодолеете без усилия.

зодия дева, хороскоп, розали

 • Пролетен хороскоп 2016: Везни

Пролетта е изпълнена с позитивизъм за Везните. Всичко ще ви се получава леко и без усилия. Очакват ви промени на работното място, но нищо, с което да не успеете да се справите. Жизнени и енергични сте, отделяте много време за дома и семейството. Във финансово отношение сте стабилни и се радвате на благополучие.

 • Пролетен хороскоп 2016: Скорпион

Много промени очакват и Скорпионите. За разлика от повечето зодии обаче, представителите на Скорпион ще имат трудности да възвърнат баланса в живота си. Сега, повече от всякога имате нужда от подкрепа. Не бъдете твърде горделиви да приемете помощ от семейството или приятелите си. Доверявайте се на инстинктите си и слушайте вътрешния си глас, без да  заглушавате съветите на близките си.

 • Пролетен хороскоп 2016: Стрелец

Продуктивен период очаква Стрелците. Ще се заемете с безброй неща и ще се справите перфектно с всичко. Възможни са здравословни проблеми, затова не забравяйте да отделяте време за почивка. Очакват ви нови запознанства, нови любими занимания, нови усещание. Не пренебрегвайте семейството си за сметка на работата.

пролет

 • Пролетен хороскоп 2016: Козирог

Пролетта ви действа изморително. Натоварени сте и не успявате да се справите с поставените цели и задачи. Опитайте се да бъдете по-организирани и не пилейте времето си. Няма да имате проблеми със здравето, но са възможни конфликти у дома и с приятелите, защото се чувстват пренебрегнати.

 • Пролетен хороскоп 2016: Водолей

Работа, работа и пак работа. Това очаква Водолеите през пролетта. Не забравяйте, че не бива да пренасяте у дома служебните проблеми. Възможни са конфликти с близки ваши приятели и със семейството. Възможно е обаче усилената работа да се отплати и да получите повишение.

 • Пролетен хороскоп 2016: Риби

Пролетта носи ново поле за изява за представителите на зодия Риби. Новите начинания ви правят изнервени, което е съвсем нормално. Просто се опитвайте да не показвате тревогите си. Радвате се на подкрепата на близките си. Обърнете специално внимание на здравето си, защото са възможни проблеми.

21.03.2016

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Пролетен хороскоп 2016".

Още от "Загадъчно"

Почивка и зодии

Почивка и зодии

Кажи ми зодията си, за да ти кажа къде и как да си починеш! Лято е. Вярно, че сме в криза, но все пак не можем да пропуснем дозата летен отдих, нали?

Хороскоп на ацтеките

Хороскоп на ацтеките

Вижте коя е вашата зодия според хороскопа на ацтеките.

Суперлуна на 28 септември - какво да очакваме

Супер луна на 28 септември - какво да очакваме

На 28 септември, рано сутринта, предстои да станем свидетели на Суперлуна. Освен това на тази дата ще наблюдаваме пълно лунно затъмнение. Комбинацията от тези две явления е по-позната като Кървава Суперлуна. Вижте дали и как ни влияе Суперлуната.