Прогнозите на Ивелина Христова

0 коментара0/5

Ивелина Христова е ясновидец номер 1 на България. Тя притежава дарбата да вижда е необозримото, да предрича бъдещето и да помага на хората, като предрича съдбата им. Вижте какви са прогнозите на ясновидката Ивелина Христова.

Прогнозите на Ивелина Христова

Кога и как разбрахте за дарбата, която притежавате?

Имам  дарба от малка да рисувам. Често ми се е случвало да нарисувам картина, която в последствие  преживявам. Имам чувството, че има общо между ясновидството и рисуването. Трагични обстоятелства в живота ми отключиха ясновидството. Виждам не само съдбата, но и характера на човека, а така е трудно да се живее. Срещаш хора и знаеш кога те лъжат, кога искат да те наранят. На моменти се опитвам да отстраня това познание. Да го носиш в себе си е огромна отговорност.

Знаете ли какво ви очаква в бъдеще? Гледате ли на себе си? >>>

Когато работя, нямам никакви мои личностни преценки. Това се отнася и когато става въпрос за мен самата. Всичко, което казвам, когато работя е от друг свят-един необятен, много различен от нашия.

Добави описание

Ясновидската дарба повече ви помага или ви натоварва?

Често ме натоварва, защото когато работя за разрешаването на даден проблем, а повярвайте, при мен идват хора със сериозни проблеми, концентрацията ми е толкова силна, напрежението е толкова голямо, сякаш понасяш света на раменете си. После, след като приключа и особено когато сме се справили с проблема, ми олеква, товарът се свлича от мен и от човека, за когото работя.

В думата проблем е скрит именно този смисъл - разхерметизиране, дисбаланс на човешката същност, изграждаща житейския път. За всичко си има причина.

Какво е усещането, когато гледате на някого?
Няма как да обясня необяснимото. Силата на този свят е невероятна. Преплитат се енергии, микро и макровселени, огън и вода, въздух и земя, скръб и тъга, любов и омраза, срещат се минало и бъдеще. Разтърсват те из основи, за да намериш баланса, а това изисква невероятна концентрация, пълна отдаденост и вяра.

Страхувате ли се от това, което виждате?

Преборвам се със страховете си. Бог ни е дал силата да избираме и ако до някое място се стига по четири пътя, в нас е силата да изберем дали ще извървим пътя си, или ще поемем по друг. Аз съм си избрала да следвам този.

Може ли човек да промени съдбата си, ако знае какво е бъдещето му? >>>

Когато гледам, виждам не само бъдещето, виждам предопределените неща. Когато има чужди намеси, ги виждам като рязък контраст със съдбата на човека, те не са му предопределени. Той става мъченик, а това в повечето случаи може да бъде отстранено. Човек трябва да избира за свой спътник в живота вярата и да върви с нея. 

Така той ще намери и хората, които ще му помогнат.

Какво бихте казали на скептиците, които не вярват в ясновидството? >>>

Добави описаниеВярно е, че има скептици, но животът ги завърта в различни посоки и често точно на тях им се налага да потърсят моята помощ. От древността до днес природата създава хора, които да боравят с тези сили и дори науката вече носи своето разбиране, че не всичко е видимо за сетивата, но то съществува.

За какво да се готви светът през 2013-та?
Идва един нов по-добър за всички свят. Хора , които имат власт и влияние, ще се преборят с неправдите и  ще бъдат новите управници.  Държави от третия свят ще имат възход. Идват нови източници на енергия, които ще влязат в употреба и ще направят живота по-лек. Изравняване на стандартите. Ще има лек за нелечими болести.

Какви са прогнозите ви за България предвид събитията в страната?
Трябва да изискваме повече от себе си, не само да чакаме да ни се даде. Има много бедни и болни хора, но ще бъде помислено за тях, макар че трудно ще се изкорени злото. Тези, които предизвикаха бурята и бедите, няма да получат очакваното, а заслуженото.  Ще ни се помогне от чужбина. Всичко, което ни се случва, ще ни е урок. В България ще се живее добре.

06.06.2013/ интервю на Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Прогнозите на Ивелина Христова".

Още от "Загадъчно"

Домашен любимец според зодията - част 1

Домашен любимец според зодията - част 1

Домашният любимец е смел избор за подарък. Често изборът не е само между куче и коте. Как обаче да изберем перфектният домашен любимец? Някои вярват, че има връзка межу зодията ни и животните, които харесваме. Вижте кои домашни любимци за коя зодия са подходящи.

Любопитни поверия за хляба

Любопитни суеверия за хляба

Хлябът винаги е заемал почетно място както на българската трапеза, така и в културата и традициите ни. Има безброй суеверия, свързани с хляба. Вижте кои са любопитните суеверия за хляба, както и някои интересни гадания с хляб.

И Дзин – да променим съдбата си

И Дзин – да променим съдбата си

До преди 10 години никой не беше чувал за Фън Шуй, а сега всяка трета жена подрежда дома си спрямо него. Новата световна мания е И Дзин – книгата на промените.