Прогнозите на Ивелина Христова

0 коментара0/5

Ивелина Христова е ясновидец номер 1 на България. Тя притежава дарбата да вижда е необозримото, да предрича бъдещето и да помага на хората, като предрича съдбата им. Вижте какви са прогнозите на ясновидката Ивелина Христова.

Прогнозите на Ивелина Христова

Кога и как разбрахте за дарбата, която притежавате?

Имам  дарба от малка да рисувам. Често ми се е случвало да нарисувам картина, която в последствие  преживявам. Имам чувството, че има общо между ясновидството и рисуването. Трагични обстоятелства в живота ми отключиха ясновидството. Виждам не само съдбата, но и характера на човека, а така е трудно да се живее. Срещаш хора и знаеш кога те лъжат, кога искат да те наранят. На моменти се опитвам да отстраня това познание. Да го носиш в себе си е огромна отговорност.

Знаете ли какво ви очаква в бъдеще? Гледате ли на себе си? >>>

Когато работя, нямам никакви мои личностни преценки. Това се отнася и когато става въпрос за мен самата. Всичко, което казвам, когато работя е от друг свят-един необятен, много различен от нашия.

Добави описание

Ясновидската дарба повече ви помага или ви натоварва?

Често ме натоварва, защото когато работя за разрешаването на даден проблем, а повярвайте, при мен идват хора със сериозни проблеми, концентрацията ми е толкова силна, напрежението е толкова голямо, сякаш понасяш света на раменете си. После, след като приключа и особено когато сме се справили с проблема, ми олеква, товарът се свлича от мен и от човека, за когото работя.

В думата проблем е скрит именно този смисъл - разхерметизиране, дисбаланс на човешката същност, изграждаща житейския път. За всичко си има причина.

Какво е усещането, когато гледате на някого?
Няма как да обясня необяснимото. Силата на този свят е невероятна. Преплитат се енергии, микро и макровселени, огън и вода, въздух и земя, скръб и тъга, любов и омраза, срещат се минало и бъдеще. Разтърсват те из основи, за да намериш баланса, а това изисква невероятна концентрация, пълна отдаденост и вяра.

Страхувате ли се от това, което виждате?

Преборвам се със страховете си. Бог ни е дал силата да избираме и ако до някое място се стига по четири пътя, в нас е силата да изберем дали ще извървим пътя си, или ще поемем по друг. Аз съм си избрала да следвам този.

Може ли човек да промени съдбата си, ако знае какво е бъдещето му? >>>

Когато гледам, виждам не само бъдещето, виждам предопределените неща. Когато има чужди намеси, ги виждам като рязък контраст със съдбата на човека, те не са му предопределени. Той става мъченик, а това в повечето случаи може да бъде отстранено. Човек трябва да избира за свой спътник в живота вярата и да върви с нея. 

Така той ще намери и хората, които ще му помогнат.

Какво бихте казали на скептиците, които не вярват в ясновидството? >>>

Добави описаниеВярно е, че има скептици, но животът ги завърта в различни посоки и често точно на тях им се налага да потърсят моята помощ. От древността до днес природата създава хора, които да боравят с тези сили и дори науката вече носи своето разбиране, че не всичко е видимо за сетивата, но то съществува.

За какво да се готви светът през 2013-та?
Идва един нов по-добър за всички свят. Хора , които имат власт и влияние, ще се преборят с неправдите и  ще бъдат новите управници.  Държави от третия свят ще имат възход. Идват нови източници на енергия, които ще влязат в употреба и ще направят живота по-лек. Изравняване на стандартите. Ще има лек за нелечими болести.

Какви са прогнозите ви за България предвид събитията в страната?
Трябва да изискваме повече от себе си, не само да чакаме да ни се даде. Има много бедни и болни хора, но ще бъде помислено за тях, макар че трудно ще се изкорени злото. Тези, които предизвикаха бурята и бедите, няма да получат очакваното, а заслуженото.  Ще ни се помогне от чужбина. Всичко, което ни се случва, ще ни е урок. В България ще се живее добре.

06.06.2013/ интервю на Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Прогнозите на Ивелина Христова".

Още от "Загадъчно"

Тайнствените линии на ръката

Тайнствените линии на ръката

В наши ръце ли е съдбата ни, или е определена предварително и е изписана на дланта ни? Вероятно днес вече никой разумен човек не си задава този въпрос.

Гробницата на Бастет в Странджа планина

Гробницата на Бастет в Странджа планина

Странджа е била дом на различни религиозни култове, някои казват, че поклонници на богинята Бастет са дошли и заровили мъдростта си, именно тук.

Любими храни на зодия Дева

Любими храни на зодия Дева

Някои хора отделят повече време на своето хранене от други. Представителите на зодия Дева са скромни личности, които приемат храната като потребност и не се впечатляват от скъпи блюда. Кои са любимите храни на зодия Дева?