Парфюм според зодията

0 коментара0/5

Напазарувахте ли за Коледа? Ако още се чудите, хубав парфюм е винаги подходящ подарък. Как обаче да го изберете, ако не знаете предпочитанията на човека. Винаги можете да заложите на звездите и да изберете парфюм според зодията.

Парфюм според зодията
Парфюм според зодията

Парфюмът трябва да допълва същността на човек и да подчертава най-доброто у него. Попадали ли сте на парфюм, който „ви приляга“. Правилно подбраният аромат подобрява настроението и ни кара да се чувстваме по-уверени в себе си. Вижте кои са най-подходящите парфюми според зодията.

Как да изберем правилния парфюм >>>

 • Овен

Овните са активни и живи, обичат да бъдат забелязвани. Затова подходящи за тях са силните и по-натрапчиви аромати. Възможно е да им допадат дори по-силните унисекс парфюми. Ако купувате парфюм за представител на зодия Овен, изберете ментови и цитрусови аромати.

 • Телец

Телците са едни от най-големите романтици в зодиака. За тях трябва да изберете деликатен аромат. Избирате ли парфюм за зодия Телец, трябва да се спрете на аромати на цветя. Подходящи са бергамот, лилия, ванилия, иланг-иланг.

Парфюм според зодията

 • Близнаци

Близнаците харесват парфюми със следа от подправки и билки. Малко по-необичайните аромати за парфюм помагат на Близнаците да проявят най-добре същността си. Изберете им цитрусов аромат със следа от канела и ще останат много доволни.

 • Рак

Представителите на зодия Рак обичат да са в хармония с природата и обкръжаващата ги среда. Когато избирате парфюм за Раците, избягвайте силните и натрапчиви аромати. За тях по-подходящи са парфюми с леки цветни аромати или с дъх на море.

 • Лъв

Парфюм според зодиятаЛъвовете са сред активните представители на зодиака. Те не могат да стоят на едно място и да не правят нищо. Тези им качества предопределят и личните им предпочитания. Затова, когато избирате парфюм за Лъвовете, заложете на силен и ярък аромат. Парфюми с аромат на джинджифил и пачули ще добавят екстра чар към същността на Лъва.

 • Дева

Девите са нежни създания, които не си падат по силните парфюми. По-подходящ избор за тях са едва загатнатите аромати. Спрете се на лек парфюм с аромат на хвойна, иланг-иланг, бергамот и чаено дърво.

 • Везни

Ако има представители на зодиака, които харесват парфюми с аромат на цветя, то това са Везните. Най-подходящи за тях са парфюмите с аромат на роза, лилия и фрезия. Парфюмът, който купувате за Везните, трябва да лек и ненатрапчив.

 • Скорпион

Скорпионите харесват уникалните аромати. Те са сред малкото представители на зодиака, които си падат по ориенталските аромати. Допадат им също така лавандуловите и ванилови нотки в парфюмите.

 • Стрелец

Стрелците обичат да са център на внимание и му се радват. Затова парфюмите им трябва да са силни, но ненатрапчиви. Най-лесно е да изберете парфюм за зодия Стрелец. Подходящи за тях са както цитрусовите и плодови аромати, така и класическите цветни ухания, важното е да са трайни.

Парфюм според зодията

 • Козирог

Козирозите не си падат по необичайни и силни аромати. Като една от зодиите-традиционалисти, Козирогът харесва класически аромати като жасмин, лилия и камелия. Избягвайте тежките парфюми, когато пазарувате аромати за Козирога.

 • Водолей

Водолеите са зодия-пътешественик. Затова и обичат аромати в двете крайности. Подходящи парфюми за Водолеите са както леките въздушни аромати, така и наситените и тежки. За Стрелец можете да купите както парфюм с аромат на жасмин и роза, така и по-необичайното сандалово дърво.

 • Риби

Рибите са романтици по душа, макара понякога да не знаят как да го покажат. Затова неминуемо най-подходящият парфюм за тях е с аромат на лилии или орхидеи. Нежният и секси аромат напълно съответства на романтичната природа на Рибите и допълва естествения им чар. 

12.12.2014/ Радослава Михайлова

Вижте също:

Домашен любимец според зодията - част 1 >>>

Домашен любимец според зодията - част 2 >>>

Избор на бельо според зодията >>>

Коледен подарък според зодията - част 1 >>>

Коледен подарък според зодията - част 2 >>>

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Парфюм според зодията".

Още от "Загадъчно"

Гробницата на Бастет в Странджа планина

Гробницата на Бастет в Странджа планина

Странджа е била дом на различни религиозни култове, някои казват, че поклонници на богинята Бастет са дошли и заровили мъдростта си, именно тук.

Суеверия за Луната

Суеверия за Луната

Дълго време хората са ползвали Луната като ориентир в своя живот. С течението на времето са се родили различни суеверия относно силата на Луната и въздействието й върху хората. Вижте кои са най-популярните суеверия за Луната.

Сънища за пари

Сънища за пари

Сънищата не са за подценяване, защото с тяхна помощ съдбата или подсъзнанието подсказват какво ни очаква. Сънищата за пари са предвестници на успехи и провали. Затова, ако искате да държите финансите си под контрол, вижте какво вещаят сънищата за тях.