Кръвната група говори

От 52 коментара5/5

Кажи ми кръвната си група, за да ти кажа какъв си!

Кръвта никога не лъже!

Трябва да знаете кръвната си група не само при спешни случаи, но и за да разберете какви сте всъщност.

И така, 0 е мелодична, А-хармонична, В -ритмична а АВ - сложна.

Кръвна група А - хармония

 

 • Характер
  Вие притежавате най-чувствителния и сантиментален най-творческия, най-селективния, но и най-ранимия.
  Излъчвате като слънцето и живеете в съгласие с невидимото, мистериозното, космическото.
  Разцъфвате в хармония с околните и със света. Чувствителни, нежни, дори сантиментални, винаги се водите от симпатията си: подобно на мимоза се затваряте, ако ви тревожат.
  Предпочитате деликатността пред агресивността на булдозера.
   
 • Отношения
  Обичате всичко около вас да е в равновесие. Често сте беззащитни и се възстановявате по-бавно от други.
  Понякога физическите и психическите ви реакции са забавени. По-скоро сте затворени, срамежливи и резервирани, но можете да изпаднете в истинска ярост, ако ви предизвикат. Постоянно търсите идеала и изпитвате дълбока потребност да разсъждавате и медитирате.
  Съзерцателната ви натура отбягва екшъна и не се стреми към успех на всяка цена. Независими и непокорни, притежавате вродено чувство за справедливост. Вие сте съвестни, дори перфекционисти. Имате нужда от разбиране, за да се доверите, да дарите приятелството и любовта си. Щом отсъства хармонията, се затваряте в себе си, бунтувате се или бягате.
  Обичате интимния си свят и умеете да го пазите. Кръгът ви от близки приятели е ограничен и добре подбран. Не се интересувате от парите, дори проявявате небрежно отношение към тях.
  Предпочитате да стоите зад кулисите и да дърпате конците, отколкото да се излагате на светлината на прожекторите.
   
 • Професия
  В дискусия или спор събирате различни гледни точки и носите аргументи от девет кладенеца. От вас става добър съдия, адвокат, дипломат или лекар. Ако близките ви имат проблем, веднага се притичвате: едновременно изпълнявате ролята на бърза помощ, пожарна и доверено лице.
  Вие сте творческа личност и мразите натиска. Както и йерархията: обичате да работите независимо от другите и на свобода. Но интегрирате ли се веднъж в екип, сте способни на чудеса.
  Разполагате с доста козове - чувствителност, въображение и творчески натюрел. Най-силното ви оръжие е интуицията.
   
 • Здраве
  Лесно губите равновесие и съпротивителни сили, а това се отразява на здравето ви.
  Следете нивото на холестерола си. Пазете се от язва и инфаркт. Научете се да се владеете и да релаксирате.


Кръвна група О - мелодия

 

 

 

 

 • Характер
  Вечно щастливи, с най-добре адаптиран темперамент към житейските обстоятелства. Обичате да печелите пари и да ги харчите с размах. Борбени, прагматични, амбициозни, съблазнителни и оптимисти: вие сте родени звезди.
  С този темперамент не ви остава нищо друго, освен да се наслаждавате на живота без угризения.
   
 • Отношения
  Тъй като сте възприемчиви най-вече към мелодията, т. е. самоизразяването и себеутвърждаването, обичате да се борите с предизвикателствата и с удоволствие се носите по вълните на живота. Справяте се страхотно с контактите и комуникацията, но не се чувствате добре на сянка и в изолация.
  Общественият живот, особено на шумни и публични места, е вашата страст, докато провинцията и самотата ви изпълват със скука и униние.
  Дълбоко вкорененият оптимизъм ви кара да вярвате, че съдбата винаги е с вас - подобно на американците и италианците, които са най-мелодичните хора на света. Обичате да излизате, да съблазнявате, да покорявате. Не е за чудене, че сред вашата група се срещат чай-голям брой политици, журналисти, с две думи - звезди от всички калибри.
   
 • Професия
  Всичко, което създава контакти, комуникация, обмен и дава възможност за действие, слава, успех и богатство.
  Мелодичните искат да успеят на всяка цена, дори и по провокиращ и сензационен начин...
  Те са във всички области, където можеш да блестиш и да печелиш много пари: търговия, право, политика, журналистика, кино, телевизия.
  Най-силното ви оръжие е общуването.
  Имате много приятели и познати, които манипулирате бързо и умело според нуждите си.
   
 • Здраве
  Твърде динамични и винаги на педал, внимавайте с нервите, стомаха и бъбреците. Не сте податливи към инфаркти и имате шанса да живеете сто години.


Кръвна група В - ритъм

 

 

 

 

 • Характер
  Темпераментът ви е много чувствителен към обкръжението. В очите на другите изглеждате непоколебими. С цялостен и егоцентричен темперамент следвате свой собствен ритъм. Прозорливи, упорити и настойчиви, обичате реда, организацията и плановете.
   
 • Отношения
  Притежавате най-стабилния темперамент.
  Следвате пътя на съдбата си, директно атакувате хората и проблемите и някои ви смятат за брутални и нетактични.
  Обичате реда и организацията, но не притежавате усет към адаптацията и дипломацията. По-скоро сте тесен специалист в делата си. Приемате без проблеми йерархията, властта, дори повтаряемостта и еднообразието.
  Мразите импровизациите. Верни и последователни сте в чувствата и поведението си. Тъй като търсите преди всичко комфорта, реда и сигурността, не е лесно да пречупят волята ви.
  Адаптирате се с неудоволствие и насила, и то само след дълги размисли.
   
 • Професия: Хората от група В често се отдават на кариера в областта на технологията, биологията, фармацията, електрониката, инженерните науки, както и във финансите и бизнеса.
  Вие сте блестящи мениджъри, военни, полицаи, техници.
  В изкуството успявате в областите, изискващи техника, като живопис, скулптура, балет.
  Оръжията ви: прозорливост, упоритост, организаторски умения, стабилност. С вас всичко изглежда просто, дори прекалено просто за вкуса на хората, които очакват повече гъвкавост и адаптивност. Но според вас адаптацията е компромис...
  Притежавате независим и консервативен характер.
  Освен това темпераментът ви е пробивен и борчески.
   
 • Здраве
  Често се поддавате на тревоги и рискувате да се вманиачите на тема здраве. Можете да се разболеете истински по въображаеми причини.
  Лечението ще бъде трудно, тъй като болестта е в мислите ви. Утешете се с факта, че хората от вашата кръвна група почти не страдат от психични заболявания!


Кръвна група АВ - комплектност

 

 

 

 

 • Характер
  Притежавате най-богатия темперамент - едновременно мелодичен, хармоничен и ритмичен, но и най-сложен откъм противоречия. Искате да бъдете навсякъде и да притежавате всичко.
  Склонни сте към неудовлетвореност, тревоги и песимизъм.
   
 • Отношения
  Притежавате най-богатата личност, обединили сте всички възможности, дарби и таланти. Но това създава проблеми, тъй като ви е трудно да направите избор и да се придържате към него. Човек не знае как точно да се отнася с вас, тъй като не може да предвиди реакциите ви.
  Вие сте вечно недоволни. В един и същ момент можете да представлявате две напълно противоположни състояния. Не обичате да се конфронтирате със себе си и мразите самотата. Адаптирате се добре към всякакви ситуации.
  Във вашата кръвна група се срещат като атеисти, така и мистици. Можете да бъдете и шампанско, и коктейл “Молотов"!
   
 • Професия
  Вашата динамична натура процъфтява във всички области. Натюрелът ви тласка към физиката, химия, инженерството, агрономството, екологията, медицината.
  Чувствате се добре навсякъде, може да живеете и в града, и на село. Предпочитате да сте сред хора, изолацията ви изкарва извън релси.
  Обичате добрата организация и съвършените програми. Често натискате рязко газта и сменяте режима, така че изненадвате всички и себе си.
   
 • Здраве
  Душевните ви рани зарастват бавно.
  Внимавайте с 1претоварването. Имате нужда от повече възстановителен сън.
  Реакциите ви са крайни и понякога граничат със самоизтезание. Тъй като обединявате всички качества и таланти на другите темпераменти, проявявате и всичките им недостатъци. От една кръвна група сте с Бах, Шекспир и Пикасо, така че със сигурност няма да оставите на поколенията единствено здравния си картон!

 

 

52 коментарaДобави коментар »

Jana

От Jana25.12.2006, 14:02 ч.

КАКВА Е ДИЕТАТА СПОРЕД КРЪВНАТА ГРУПА

Виж всички коментари за "Кръвната група говори".

Още от "Загадъчно"

Нели Колева: Какво не знаем за Партньорската Съвместимост?

Нели Колева: Какво не знаем за Партньорската Съвместимост?

Чрез числата може ли да се разгадае съдбата? Има ли значение датата на раждане? Буквите в името влияят ли на съдбата на човека?

Кундалини – енергията на съзнанието

Кундалини – енергията на съзнанието

Вярвате ли, че в тялото ви има енергия, която можете да събудите и да се превърнете в нов човек и да виждате света по различен начин. Вижте какво представлява Кундалини енергията и как можете да я събудите.

Поверия и суеверия с огледало

Поверия и суеверия с огледало

Огледалото е мистичен предмет и мнозина вярват, че е зареден с енергия. Около него има най-различни поверия и суеверия – едни по-разпространени, други – не съвсем. Вижте какви поверия и суеверия с огледало събрахме за вас.