Летен любовен хороскоп - вашите най-силни моменти

14 коментара1/5

Дали сме избрали партньора (партньорката) си, с когото (която) ще споделяме живота си или все още го (я) търсим. Любопитно е да знаем какви са шансовете разбирателството, хармонията и любовта да са трайни.

Всички сме в търсене на сродна душа. А ако сме я намерили, ни се иска да разберем защо този мъж или жена са се появили в живота ни по толкова убедителен начин.

Летен любовен хороскоп - вашите най-силни моменти

Овен
21 март – 20 април


Лятото ви е изпълнено с жар: Венера, планетата на сближението, ще ви донесе чувствено и игриво щастие във вашата любов. Така от 10 август до 8 октомври ви очакват празници, съблазни и флиртове, както и опиянение от любовната магия.

Какви са шансовете да срещнете вашата половинка

 

 • Ако Луната ви е в огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец), ще сте по-силно привлечени от Слънце или Луна в огнен или въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей). Вторите петнайсет дни на август ви предлагат най-добри възможности да срещнете сродната си душа. Ако вече сте я намерили, пламъкът на вашата любов ще се разгори още по-силно.
 • Ако Луната ви е в земен (Телец, Дева, Козирог) или във воден знак (Рак, Скорпион, Риби), ще търсите половинката си със Слънце или Луна под тези знаци. Шансовете да я намерите се умножават през първите десет дни на август. Ако вече сте я открили, ще бъдете в най-висша форма.
 • Ако Луната ви е във въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей), ще търсите у половинката си Луна във въздушен или огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец). Надеждите ви да намерите предопределената ви любов или да задълбочите връзката си са по-големи от 10 август до 3 септември.
Ако не намирате у другия идеалната Луна
Възможно е все пак да намерите половинката си, ако той (тя) е с асцендент в огнен (Овен, Лъв, Стрелец) или въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей).

Жените Овен имат стабилна връзка с мъж Рак или Риби. Докато при мъжете по-силна е връзката им с жени Скорпион или Телец.

Телец
21 април – 20 май


Ще изпитате силни еротични и сърдечни чувства на 9 август с моменти на разочарование, ако сте увлечени и се страхувате, че другият/та не е достатъчно привлечен/а от вас. Ще имате трудности при общуването между 15 и 19 август, свързани може би с отношенията в дома.

Какви са шансовете да срещнете вашата половинка
 • Ако Луната ви е в огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец), ще бъдете по-силно привлечени към мъж/жена със Слънце или Луна в огнен или въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей). Най-добрите дати за вас са между 10 август и 3 септември.
 • Ако Луната ви е в земен знак (Телец, Дева, Козирог) или воден (Рак, Скорпион, Риби), първите десет дни от август са ваши съюзници – ще трябва да излезете от дома си, защото има възможност да срещнете идеалната любов.
 • Ако Луната ви е във въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей), ще търсите у половинката си Луна във въздушен или огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец). Има по-голяма вероятност да срещнете това изключително същество от 10 август до края на септември.
Ако не намирате у другия идеалната Луна
Възможно е той (тя) все пак да се окаже подходящ/а, ако е с асцендент в земен знак (Телец, Дева, Козирог) или воден. Мъжът Телец може да има нехарактерна, но трайна връзка с жена Водолей, докато жената Телец изпитва странно привличане към мъжа Овен.

Близнаци
21 май – 21 юни


От известно време животът ви е изпълнен с атмосфера на изключителна хармония между вас и вашия/вашата партньор/партньорка. Необвързаните са настроени повече към любовни игри и непостоянство, особено между 15-19 август, когато професионална връзка е възможно да прерасне в нещо много по-лично и интимно.

Какви са шансовете да срещнете вашата половинка
 • Ако Луната ви е в огнен знак, ще бъдете привлечени от Слънце или Луна в огнен или въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей). Най-подходящите дати да срещнете любовта са между 10 август и 3 септември.
 • Ако Луната ви е в земен знак (Телец, Дева, Козирог) или воден (Рак, Скорпион, Риби) през първите десет дни от август ще бъде период, в който чувствата ви ще са по-изострени, желанието – по-горещо, нуждата ви от партньор – по-силна, дори болезнена.
 • Ако Луната ви е във въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей), ще търсите у половинката си Луна във въздушен или огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец). Най-идеалният период за развихряне на любовния ви плам е от 10 август до края на септември.
Ако не намирате у другия идеалната Луна
Възможно е все пак да се получи чудесна връзка, ако той (тя) е с огнен асцендент (Овен, Лъв, Стрелец) или въздушен (Близнаци, Везни, Водолей).

Жените Близнаци могат да имат необичайна, но изпълнена с нежност връзка с мъже Рак. Колкото до мъжете Близнаци, често се увличат по жени Козирог.

Рак
22 юни – 22 юли


Ще се стремите да се усъвършенствате. Ще се вълнувате повече за формата си и ще изпитвате по-малко желание за сърдечни връзки и страстни вълнения, като предпочетете удобството на трайната връзка пред приключението.

Какви са шансовете да срещнете вашата половинка
Ако Луната ви е в огнен знак, ще бъдете по-силно привлечени от Слънце или Луна в огнен или въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей). Най-благоприятният период за емоционалните ви връзки е от 10 август до края на септември. Чувствата ви ще се затвърдят въпреки известно притеснение и в атмосфера на усилена работа.
 • Ако Луната ви е в земен знак (Телец, Дева, Козирог) или воден (Рак, Скорпион, Риби), първите десет дни от август ще бъдат много стимулиращи. Ще ви извадят от обичайната обстановка и ще ви накарат да се замислите за предпочитанията си, което ще се окаже положително както за вас, така и за партньора.
 • Ако Луната ви е във въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей), ще търсите у половинката си Луна във въздушен или огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец). Най-блестящите ви моменти са от 10 август до края на септември.
Ако не намирате у другия идеалната Луна
Възможно е той (тя) все пак да се окаже подходящ/а, ако е с асцендент в земен знак (Телец, Дева, Козирог) или воден.

Жената Рак има трайна щастлива връзка с мъж Лъв. Докато мъжът Рак ще има по-голяма слабост към жена Овен.

Лъв
23 юли – 23 август


Вие сте голям късметлия за това лято!Венера се настанява трайно в Лъв и ви прави привлекателни, секси, тласка ви към срещи, любов – истинска, която обвързва и ви кара да дадете всичко от себе си.

Какви са шансовете да срещнете вашата половинка
 • Ако Луната ви е в огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец), ще бъдете по-силно привлечени от Слънце или Луна в огнен или въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей). Най-добрите дати за любовна среща са между 10 август и 3 септември.
 • Ако Луната ви е в земен знак (Телец, Дева, Козирог) или воден (Рак, Скорпион, Риби) първите десет дни от август са идеални за вас. Ще имате усещането, че изживявате истинска приказка, възбуждащо приключение.
 • Ако Луната ви е във въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей), ще търсите половинката си във въздушен или огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец). Моментите ви на щастие и силно привличане към другия са от 10 август до края на септември.
Ако не намирате у другия идеалната Луна
Възможно е той (тя) все пак да се окаже подходящ/а, ако е с асцендент в огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец) или въздушен (Близнаци, Везни, Водолей).

Жената Лъв образува учудващо добра комбинация с мъж Козирог. Мъжът Лъв трайно се свързва с жена Риби.

Дева
24 август – 22 септември


Венера преминава през вашия знак от 30 юли до 19 август – Девите, родени между 24 и 31 август, ще бъдат по-глезени от съдбата, но да не се отдават прекалено на това удоволствие. Макар да вдъхват противоречиви чувства и да предизвикват бунтове и кризи, Венера им дарява щастие със самото си присъствие, което ще ги направи още по-лъчезарни.

Какви са шансовете да срещнете вашата половинка
 • Ако Луната ви е в огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец), ще бъдете по-силно привлечени от Слънце или Луна в огнен или въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей). Най-добрите възможности да се изправите пред сродната си душа ще се появят между 10 август и 3 септември.
 • Ако Луната ви е в земен знак (Телец, Дева, Козирог) или воден (Рак, Скорпион, Риби), първите десет от август ще са решаващи за срещата ви. Ала няма да бъде под знака на очарованието, а по-скоро среща, която ще реши обща съдба, мисия или разследване, предприето от двамата.
 • Ако Луната ви е във въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей), вашата половинка трябва да има Луна във въздушен или огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец). Моментите ви на щастие ще настъпят между 10 август и 8 октомври.
Ако не намирате у другия идеалната Луна
Възможно е той (тя) все пак да се окаже подходящ/а, ако е с асцендент в земен знак (Телец, Дева, Козирог) или воден.

Жената Дева се комбинира добре с мъж Овен. Мъжът Дева проявява необяснима склонност към жена Лъв.

Везни
23 септември – 23 октомври


Плановете и приятелите са вашите летни приоритети. За някои от вас изгарящото желание да започнете “нов живот” се изразяват в конкретна среща. Естествено, с човек, който е част от вашето обкръжение. Помежду ви избухва страст, за която вече сте готови.

Какви са шансовете да срещнете вашата половинка
 • Ако Луната ви е в огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец), ще бъдете по-силно привлечени към друг/а със Слънце или Луна в огнен или въздушен знак. От 10 август до 3 септември ще се умножат шансовете ви да преоткриете младежка любов или да започнете живота си отново с някой, с когото току-що сте се срещнали и ви се струва, че винаги сте го/я познавали.
 • Ако Луната ви е в земен знак (Телец, Дева, Козирог) или воден (Рак, Скорпион, Риби), първите десет от август са по-подходящи за вашите любовни настроения, макар чувствата ви да са бурни и двояки. Ако срещнете същество, което ви харесва, ще се опитате да устоите на това привличане.
 • Ако Луната ви е във въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей), ще търсите у половинката си Луна във въздушен или огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец). През втората половина на август звездите са благоприятно настроени към сърдечните ви връзки. Необвързаните ще трябва да покорят отново някой, когото са загубили.
Ако не намирате у другия идеалната Луна
Възможно е той (тя) все пак да се окаже подходящ/а, ако е с асцендент в огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец) или въздушен (Близнаци, Везни, Водолей).

Жената Везни образува щастлива двойка с мъж Телец. Мъжът Везна е привлечен от жена Дева.

Скорпион
24 октомври – 22 ноември


Родените между 24 и 30 октомври ще имат повече шансове да изпитат страстни чувства това лято, особено между 1 и 20 август. Преоткриват дълбоки чувства, дори и разкриването на техните способности и признанието за техния талант да са били помрачени от времето, прекарано с друг/а.

Какви са шансовете да срещнете вашата половинка
 • Ако Луната ви е в огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец), ще бъдете по-силно привлечени към Слънце или Луна в огнен или въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей). От 10 август до 3 септември звездите работят за вас.
 • Ако Луната ви е в земен знак (Телец, Дева, Козирог) или воден (Рак, Скорпион, Риби) първите десет дни от август ще бъдат период, изпълнен с любов и чувственост, но и помрачен от разочарования.
 • Ако Луната ви е във въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей), ще търсите у половинката си Луна във въздушен или огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец). Периодът от 9 август до 8 септември се очертава изпълнен с изгаряща еротика.
Ако не намирате у другия идеалната Луна
Възможно е той (тя) все пак да се окаже подходящ/а, ако е с асцендент в земен знак (Телец, Дева, Козирог) или воден.

Жената Скорпион образува трайна връзка с мъж Везни. Мъжът Скорпион често е увлечен от жена Овен.

Стрелец
23 ноември – 21 декември


Това лято е белязано от търсене, стремеж към надхвърляне на обикновеното. Този стремеж ще се отрази и в отношението ви към другия. Ще искате да споделяте духовните си или мистични открития, страстта си към пътешествия, стремежа си към любов, основана на философски и религиозни ценности.

Какви са шансовете да срещнете вашата половинка
 • Ако Луната ви е в огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец), ще бъдете по-силно привлечени към Слънце или Луна в огнен или въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей). От 10 август до 2 септември ще бъдете взривени от изключителни астрологични влияния, особено в силното ви желание да бъдете съвършени по отношение на другия/другата, да го/я заслужите.
 • Ако Луната ви е в земен знак (Телец, Дева, Козирог) или воден (Рак, Скорпион, Риби), последните петнайсет дни от август и първите десет от сепетмври са най-чудесните моменти от лятото. Ала не очаквайте да изживеете безоблачни чувства. Ще има сърдечни бури, известно чувство за дискомфорт поради нарастващия ви перфекционизъм. Толкова ще е силно желанието ви за напредък, че няма да намерите покой.
 • Ако Луната ви е във въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей), ще търсите у половинката си Луна във въздушен или огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец). Ще преливате от любов в периода от 10 август до края на септември.
Ако не намирате у другия идеалната Луна
Възможно е той (тя) все пак да се окаже подходящ/а, ако е с асцендент в огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец) или въздушен (Близнаци, Везни, Водолей).

Жената Стрелец често се влюбва в мъж Риба. Мъжът Стрелец обикновено е привлечен от жена Дева.

Козирог
22 декември – 20 януари


Венера ви задължава да излезете от черупката си, да се изявите навън от дома. Това може да се прояви в пътуване, среща с чужденец (чужденка), която ще реши бъдещето ви. За някои скъсването с миналото, започнало от началото на годината, най-после ще достигне до своя край и ще започне период на сърдечно и сантиментално възраждане.

Какви са шансовете да срещнете вашата половинка
 • Ако Луната ви е в огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец), ще бъдете по-силно привлечени към Слънце или Луна в огнен или въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей). Най-добрият период за дълбока промяна във връзката ви е между 10 август и 3 септември.
 • Ако Луната ви е в земен знак (Телец, Дева, Козирог) или воден (Рак, Скорпион, Риби), от 1 до 15 август ще изпитате чувство за абсолютна вътрешна хармония, което ще ви тласне с партньора ви към значителен прогрес в духовно и сърдечно отношение.
 • Ако Луната ви е във въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей), ще търсите у половинката си Луна във въздушен или огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец). Може да се почувствате склонни на отстъпки и да допуснете другият да проникне в свещената ви независимост между 10 август и 3 септември.
Ако не намирате у другия идеалната Луна
Възможно е той (тя) все пак да се окаже подходящ/а, ако е с асцендент в земен знак (Телец, Дева, Козирог) или воден.

Жената Козирог има специална слабост към мъж Близнаци. Мъжът Козирог често е привлечен от жена Лъв.

Водолей
21 януари – 18 февруари


Сърдечното ви партньорство е в центъра на това лято – изпитвате любов, изпълнена със силна чувственост, с любимия (любимата) и сте готови и на стъпки, които могат и да не са ви приятни, само и само да му/й харесате. Приятелите около вас двамата придават на любовта ви неочаквано очарование.

Какви са шансовете да срещнете вашата половинка
 • Ако Луната ви е в огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец), ще бъдете по-силно привлечени към Слънце или Луна в огнен или въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей). Най-добрите дати за любовни емоции са между 10 август и 3 септември.
 • Ако Луната ви е в земен знак (Телец, Дева, Козирог) или воден (Рак, Скорпион, Риби), ще бъдете по-чувствителни към Слънце или Луна в тези знаци - първите десет дни от август са вашият талисман. Ала невинаги небето над вас ще бъде безоблачно.
 • Ако Луната ви е във въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей), ще търсите у половинката си Луна във въздушен или огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец). Моменти на любовен празник ще изживеете между 10 август и 3 септември.
Ако не намирате у другия идеалната Луна
Възможно е той (тя) все пак да се окаже подходящ/а, ако е с асцендент в огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец) или въздушен (Близнаци, Везни, Водолей).

Жената Водолей избира често мъж Скорпион. Мъжът Водолей трайно се свързва с жена Дева.

Риби
19 февруари – 20 март


Само Рибите, родени между 20 и 29 февруари, ще изживеят любовен разцвет – обвързаните ще изпитат любовен ренесанс, макар да не е изключено да възникне нестабилност.
Необвързаните ще имат вълнуваща среща, но по-трайна връзка могат да очакват през октомври.

Какви са шансовете да срещнете вашата половинка
 • Ако Луната ви е в огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец), ще бъдете по-силно привлечени към Слънце или Луна в огнен или въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей). Във всеки случай ще бъдете по-силно заинтригувани в любовта между 10 август и 3 септември.
 • Ако Луната ви е в земен знак (Телец, Дева, Козирог) или воден (Рак, Скорпион, Риби), ще търсите същите знаци при жената или мъжа на своя живот. Първите десет дни от август са по-благоприятни за вашето любовно разцъфване.
 • Ако Луната ви е във въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей), ще търсите у половинката си Луна във въздушен или огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец). Ще бъдете обградени от еротична атмосфера, изпълнена с любовни обещания от 10 август до 3 септември.
Ако не намирате у другия идеалната Луна
Възможно е той (тя) все пак да се окаже подходящ/а, ако е с асцендент във воден или въздушен знак (Телец, Дева, Козирог).

Жената Риби се разбира добре с мъж Овен. Мъжът Риби се чувства силно привлечен от жена Лъв.

04.08.2012/Розали

14 коментарaДобави коментар »

Пепелянка

От Пепелянка30.08.2012, 13:05 ч.

Понякога в абсурдите са най-големите истини...

Виж всички коментари за "Летен любовен хороскоп - вашите най-силни моменти".

Още от "Загадъчно"

Коледен подарък според зодията - част 2

Коледен подарък според зодията - част 2

Всяка зодия има характерни черти, които определят предпочитанията й в различни сфери. Затова е добре да вземете предвид астрологичните особености на вашите близки, когато избирате подаръци за празниците. Вижте какъв коледен подарък да подарите според зодията

Най-популярните символи, тяхното значение и произход

Най-популярните символи, тяхното значение и произход

Какво означава обърнатият кръст? Свастиката – символ на какво е? Пентаграмът – знак на дявола или защита срещу него? Чували ли сте за папският кръст?

Историята на Марк Антоний и Клеопатра

Историята на Марк Антоний и Клеопатра

Февруари е месецът на любовта. Заслужаваме мъничко драматична романтика в навечерието му - Клеопатра и Марк Антоний са едно добро начало на любовния сезон.