Скандинавски хороскоп – част 1

7 коментара3/5

Скандинавският хороскоп е по-малко познат в сравнение с останалите цветни хороскопи. В него за включени 36 зодии с имена на цветя, които отговарят на характера на хората, родени в съответния период. Открийте себе си в скандинавския хороскоп.

Скандинавски хороскоп – част 1
Перуника – 1.01.-10.01.
Родените под знака на Перуниката са упорити и амбициозни хора, на които не им липсва самочувствие. Когато си поставят нещо за цел, те се борят до край за нея. Обикновено са подредени, понякога дори педантични. В отделни случаи обаче могат да бъдат и доста безотговорни и неразумни. Разбират се добре с Лале, Фрезия, Теменужка.

Амарилис – 11.01.-20.01.
Представителите на зодия Амарилис са познати като добронамерени и дружелюбни хора, желана компания за разговори и събирания. Реалисти по природа, те демонстрират познания в различни области и умело се включват в дискусиите. Понякога могат да са прекалено доверчиви, заради което страдат. Пасват си с Жасмин и Глухарче.

Гербер – 21.01.-31.01.
Зодия Гербер са известни като практични и трезвомислещи, от тях може да научите много неща. Скромни са и не обичат да са център на внимание. Има периоди обаче, когато могат да изпаднат в крайности. Разбират се с Паричка, Азалия и Слънчоглед.
Скандинавски хороскоп – част 1
Глухарче – 1.02.-10.02.
Четвъртата зодия от скандинавския хороскоп се слави с променливите си настроения и честите смени на мненията. Често са колебливи при вземането на решения и им трябва време, за да кажат окончателната си позиция. Добра компания са за Лилия, Гладиола, Амарилис.

Паричка – 11.02.-19.02.
Представителите на цветната зодия Паричка имат заразително добро настроение. По природа са оптимисти, които вярват, че и от най-заплетените ситуации може да се намери изход. Някои от тях са хора на изкуството, които демонстрират завиден талант. Разбират се с Гербер и Орхидея.

Лале – 20.02.-29.02.
Подобно на Глухарчетата, Лалетата също са подвластни на емоциите си и често сменят настроенията си. Причината е, че се водят от силната си интуиция, с която са надарени, а някои от тях дори се славят като телепати. Пасват си отлично с Перуника.

Мимоза – 1.03.-10.03.

Седмата зодия от скандинавския хороскоп е известна с богатото си въображение, което обича да подхранва с излюзии и отвлечени мисли. Често Мимозите намират убежище от натовареното ежедневие именно във фантазиите им. Разбират се с Камелия и Нарцис.
Скандинавски хороскоп – част 1
Теменужка – 11.03.-20.03.
Също като теменужката представителите на тази цветна зодия са скромни и тихи хора, които не обичат да привличат вниманието върху себе си. В същото време Теменужките са чаровни, усмихнати и весели, затова и често търсена компания. Пасват си с Нарцис и Маргаритка.

Лютиче – 21.03.-31.03.
Това, което можем да кажем със сигурност за зодия Лютиче е, че представителите й определено имат нюх към парите, печалбата и бързия успех. Амбициозни са и често надарени с някакъв талант. Разбират се с Гардения, Карамфил и Слънчоглед.

Хортензия – 1.04.-10.04.
Характерно за представителите на зодия Хортензия е, че те добре умеят да си правят сметката. Разумни са, понякога дори консервативни - рядко ще предприемат нещо, което е в разрез с принципите и отговорната им натура. Разбират се със Слънчоглед и Циния.

Скандинавски хороскоп – част 1Люляк – 11.04.-20.04.

Родените под знака на люляка кипят от енергия – трудно може да ги задържите на едно място. Освен това са харизматични и чаровни, сърдечни и отзивчиви. Славят се още като вежливи и добре възпитани. Подхождат им представителите на Водна лилия и Гладиола.

Камелия – 21.04.-30.04.
Представителите на зодия Камелия винаги са заобиколени от приятели, на които могат да разчитат и в най-трудните моменти. А такива не липсват, тъй като животът често ги подлага на изпитания, но Камелиите успешно преодоляват всяко от препятствията. Понякога обичат да налагат волята си и да държат контрола в свои ръце. Разбират се с Мимоза и Маргаритка.

Божур – 1.05.-10.05.
Зодия Божур е непресъхващ извор на идеи. Изключително талантливи и енергични, те нямат търпение да се захванат с някой нов проект. Решителни са и не им трябва много време, за да се впуснат в следващото приключение. Пасват им Шипка, Здравец и Лотос.

Момина сълза – 11.05.-21.05.
Представителите на тази цветна зодия си поставят високи цели и упорито работят по изпълнението им. Известни като отлични професионалисти, те са ценни служители за всеки работодател. Директни са и обичат да назовават нещата с истинските им имена. Разбират се с Фрезия и Водна Лилия.

Роза – 21.05.-31.05.
Както може да предположите, Розите са изискани, стилни, чаровни. Познати са като естети, ценители на изкуството и любители на бляскавите неща. Освен това Розите са упорити в работата и лоялни в любовта. Подходяща компания за тях са Лалето и Гладиолата.

Азалия – 01.06.-10.06.
Шестнадесетата зодия от Скандинавския хороскоп може да омагьоса всеки, тъй като притежава завиден чар и обаяние, които умее да използва в правилния момент. Понякога Азалията си пада малко егоист, готов да влезе в спор, за да постигне своето, но когато забравят за тази си страна, могат да са интересни и любопитни. Разбират се със Зюмбюл и Гербер.
Скандинавски хороскоп – част 1
Лилия – 11.06.-20.06.
Представителите на зодия Лилия обичат учението и залягат над учебниците, тъй като смятат, че така ще реализират целите си. Любопитни са (в добрия смисъл на думата) и изследват нови и непознати неща. Разбират се с Азалия и Глухарче.

Шипка – 21.06.-30.06.

На пръв поглед тази цветна зодия изглежда сигурна в действията си, затова често представителите й са търсени съветници, споделящи мъдри напътствия. Но когато става въпрос за тях самите, Шипките са колебливи и трудно взимат решения. Пасват си с Жасмин и Лале.

Очаквайте продължение...

18.05.2012/ Христина Спасова

7 коментарaДобави коментар »

Хи

От Хи04.06.2012, 16:18 ч.

тоз хороскоп май сега си го измислихте...

Виж всички коментари за "Скандинавски хороскоп – част 1".

Още от "Загадъчно"

Годината на Петела, 2017

2017 - Годината на Петела

Според Китайския хороскоп 2017 е Годината на Огнения Петел. Какво ни очаква през годината на 2017 - Годината на Петела. Какво е значението на елемента Огън. Вижте хороскоп за 2017 - Годината на Петела

Свръхестествени способности

Свръхестествени способности

Определението "свръхестествени способности" е доста неточно. Тези способности всъщност са потенциални, т.е. всеки човек е възможно да ги притежава.