Скрит код в Библията

98 коментара2/5

Компютърна програма чете скрит код в Библията и предупреждава за катаклизми.

2007 година според „Кодът на Библията” е началото на Армагедон, който ще продължи до 2012 година.
 
Това е и последната година от календара на маите и границата в предсказанията на Нострадамус. Отвъд 2012 г. Земята ще е коренно различна.

Досега в Библията са засечени 9 кода  или матрици започващи с думата „Армагедон”, 15 кода съдържащи израза „трета световна война”, 14 кода с „атомна бомба”,31 със „смърт”, 10 с „кръв” и 19 с „терор”.

Скрит код в Библията
 
„Кодът на библията” е компютърна система за откриване на кодирани и криптирани съобщения в свещените текстове чрез използване на специална програма. Нейн създател е израелският математик проф. Елия Рипс. Компютърът елиминира пространствата между думите и пресява единния текст на определени интервали, търсейки предварително зададени фрази или имена. Над 5000 са откритите досега библейски кодове, които разказват с места имена и дати за Христовата смърт на кръста, Втората Световна война, Хитлер, Холокоста, Хирошима, Колумб, Айнщайн, атомната бомба, краят на СССР, катастрофата на совалката „Колумбия”, убийствата на Джон и Робърт Кенеди, атентата срещу израелския премиер Ицхак Рабин (1995 г.), атаките срещу Световния търговски център (2001), бомбените атентати в Мадрид (2004) и Лондон (2005), Антихриста, глобалното затопляне и потенциалния атомен апокалипсис.

Думата тероризъм присъства в един от библейските кодове до „световна война”, „трета” , „атомен холокост”, „Йерусалим”, разкрива американският журналист Майкъл Дроснин. Армагедон ще започне с терористичен акт срещу Йерусалим, убеден е той. Код от „Второзаконие” гласи “Атомен Йерусалим – Рамала – внезапно – анихилация – унищожение – руини – поразен – дим – смърт – паника - терор – сълзи”.

Историята на пророческия шифър


През юни 1992 г. американският журналист Майкъл Дроснин се среща в Израел с офицер от израелското разузнаване, за да говорят за ескалиращата война в Персийския залив.

Скрит код в Библията Приближава го млад войник, който му предлага да се види с проф. Елия Ропс, топ математик от Йерусалим.Той открил в Библията точната дата, на която ще започне войната в залива.

Рипс прочита на Дроснин откъс от книга на Елиаху бен Шломо Залман от Вилнюс – кабалист и равин, живял през XVIII век: „Правилото е, че всичко, което е било, което е и което ще бъде до края на времената е заключено в Тората (първите 5 книги на Библията) – от първата до последната дума. И не просто в най-общ смисъл, а с подробности, за всеки вид и за всеки човек, и с подробности за подробностите за всичко, което му се е случило – от деня на неговата поява до неговата смърт.”

Рипс показва на Дроснин компютърна програма, съдържаща староеврейски букви, маркирани с 5 различни цвята и разположени в мрежа, приличаща на кръстословица. Мрежата е староеврейският оригинал на Библията без интервали между думите. Тя представлява поредица от 304 805 букви в 64 реда, всеки от 4 772 знака. Проф. Рипс заедно с колегата си Дорон Уитцтум разчитат уникални кодирани съобщения в „Битие”.

С компютърната програма те „преслушват” текста, използвайки метод, наречен „равнооратоящи буквени поредици”.
В него откриват точни данни за Холокоста, убийството на Джон Кенеди и Френската революция, заложени с прецизност и честота, каквито обикновения шанс изключва. Според Рипс в свещения текст има безкрайно количество информация, тъй като намирането на нова дума или фраза отвежда към друга, забелязана вертикално, хоризонтално или диагонално от компютъра. Така Рипс открива в „Битие” думите „Хюсеин” и „руска ракета”, заедно с изречението „Хюсеин избра деня”. В глава 14 на „Битие” попада и на фразата „огън на трети шават” – споредеврейския календар това е датата 18 януари 1991 година – денят, в който Ирак изстрелва първата ракета „Скъд” срещу Израел. Рипс попада на тази информация 3 дни по-рано.

23.09.2010/ Блага Димитрова


98 коментарaДобави коментар »

Soraya

От Soraya19.02.2011, 07:17 ч.

Мили девойки (и младежи), Като четях безкрайната върволица с вашите коментари, започнах да се чудя, дали съм попаднала в грешен форум. Темата всъщност беше за скрития код в Библията и ми се искаше да се запозная с...

Виж всички коментари за "Скрит код в Библията ".

Още от "Загадъчно"

Годината на Заека: седмица празници за Поднебесната

Годината на Заека: седмица празници за Поднебесната

Тази нощ китайците посрещат годината на Заека: предстои седмица на обилни вечери, непрекъснати фойерверки и неудържими покупки.

Поверия за времето

Поверия за времето

Кои са най-разпространените и странни поверия, свързани с времето и промените в климата? Какво ни предсказва природата и можем ли да разчитаме на нейните знаци?

Ритуали и суеверия за късмет

Ритуали и суеверия за късмет

Черни котки, бели пеперуди и разсипани солници са само част от многото ритуали и суеверия, които носят късмет или съответно ви лишават от него. Кои са най-срещаните ритуали и суеверия за късмет?