Скрит код в Библията

98 коментара2/5

Компютърна програма чете скрит код в Библията и предупреждава за катаклизми.

2007 година според „Кодът на Библията” е началото на Армагедон, който ще продължи до 2012 година.
 
Това е и последната година от календара на маите и границата в предсказанията на Нострадамус. Отвъд 2012 г. Земята ще е коренно различна.

Досега в Библията са засечени 9 кода  или матрици започващи с думата „Армагедон”, 15 кода съдържащи израза „трета световна война”, 14 кода с „атомна бомба”,31 със „смърт”, 10 с „кръв” и 19 с „терор”.

Скрит код в Библията
 
„Кодът на библията” е компютърна система за откриване на кодирани и криптирани съобщения в свещените текстове чрез използване на специална програма. Нейн създател е израелският математик проф. Елия Рипс. Компютърът елиминира пространствата между думите и пресява единния текст на определени интервали, търсейки предварително зададени фрази или имена. Над 5000 са откритите досега библейски кодове, които разказват с места имена и дати за Христовата смърт на кръста, Втората Световна война, Хитлер, Холокоста, Хирошима, Колумб, Айнщайн, атомната бомба, краят на СССР, катастрофата на совалката „Колумбия”, убийствата на Джон и Робърт Кенеди, атентата срещу израелския премиер Ицхак Рабин (1995 г.), атаките срещу Световния търговски център (2001), бомбените атентати в Мадрид (2004) и Лондон (2005), Антихриста, глобалното затопляне и потенциалния атомен апокалипсис.

Думата тероризъм присъства в един от библейските кодове до „световна война”, „трета” , „атомен холокост”, „Йерусалим”, разкрива американският журналист Майкъл Дроснин. Армагедон ще започне с терористичен акт срещу Йерусалим, убеден е той. Код от „Второзаконие” гласи “Атомен Йерусалим – Рамала – внезапно – анихилация – унищожение – руини – поразен – дим – смърт – паника - терор – сълзи”.

Историята на пророческия шифър


През юни 1992 г. американският журналист Майкъл Дроснин се среща в Израел с офицер от израелското разузнаване, за да говорят за ескалиращата война в Персийския залив.

Скрит код в Библията Приближава го млад войник, който му предлага да се види с проф. Елия Ропс, топ математик от Йерусалим.Той открил в Библията точната дата, на която ще започне войната в залива.

Рипс прочита на Дроснин откъс от книга на Елиаху бен Шломо Залман от Вилнюс – кабалист и равин, живял през XVIII век: „Правилото е, че всичко, което е било, което е и което ще бъде до края на времената е заключено в Тората (първите 5 книги на Библията) – от първата до последната дума. И не просто в най-общ смисъл, а с подробности, за всеки вид и за всеки човек, и с подробности за подробностите за всичко, което му се е случило – от деня на неговата поява до неговата смърт.”

Рипс показва на Дроснин компютърна програма, съдържаща староеврейски букви, маркирани с 5 различни цвята и разположени в мрежа, приличаща на кръстословица. Мрежата е староеврейският оригинал на Библията без интервали между думите. Тя представлява поредица от 304 805 букви в 64 реда, всеки от 4 772 знака. Проф. Рипс заедно с колегата си Дорон Уитцтум разчитат уникални кодирани съобщения в „Битие”.

С компютърната програма те „преслушват” текста, използвайки метод, наречен „равнооратоящи буквени поредици”.
В него откриват точни данни за Холокоста, убийството на Джон Кенеди и Френската революция, заложени с прецизност и честота, каквито обикновения шанс изключва. Според Рипс в свещения текст има безкрайно количество информация, тъй като намирането на нова дума или фраза отвежда към друга, забелязана вертикално, хоризонтално или диагонално от компютъра. Така Рипс открива в „Битие” думите „Хюсеин” и „руска ракета”, заедно с изречението „Хюсеин избра деня”. В глава 14 на „Битие” попада и на фразата „огън на трети шават” – споредеврейския календар това е датата 18 януари 1991 година – денят, в който Ирак изстрелва първата ракета „Скъд” срещу Израел. Рипс попада на тази информация 3 дни по-рано.

23.09.2010/ Блага Димитрова


98 коментарaДобави коментар »

Soraya

От Soraya19.02.2011, 07:17 ч.

Мили девойки (и младежи), Като четях безкрайната върволица с вашите коментари, започнах да се чудя, дали съм попаднала в грешен форум. Темата всъщност беше за скрития код в Библията и ми се искаше да се запозная с...

Виж всички коментари за "Скрит код в Библията ".

Още от "Загадъчно"

Тайните общества

Тайните общества

От много години историята разказва за съществуването на тайни общества, които пазят най-големите материални и духовни богатства, за които светът е чувал.

Куче според зодиакалния знак

Куче според зодиакалния знак

Оказва се, че всяка порода кучета, имат своя аналог при човешките зодиакални знаци.

Секс поза според зодията

Секс поза според зодията

Зодиакалният знак влияе върху характера, личността и предпочитанията на човек. Той може да влияе дори върху вкусовете на всеки за секс. Вижте коя е любимата секс поза на всяка зодия.