Цветът на очите

26 коментара1/5

Какъв цвят очи имаш, често разкрива някои от основните черти на характера ти.

Цветът на очите

Черни очи

Това са много чувствителни и страстни хора. Понякога са твърде избухливи и стигат до крайности дори с хора, които имат добросърдечни намерения спрямо тях. Те приемат любовта и секса като неизменно единство, но са ревниви. Често са мнителни и твърде настойчиви в желанията си. Предпочитат да работят сами. Чернооките хора са много страстни и чувствителни натури. В любовта са открити и всеотдайни, по-трудното е да бъде спечелено доверието им. Преди да се обвържат с някого, наблюдават и преценяват дълго.

Добре се погаждат с почти всички, но все пак най-подходящите партньори са всички светлооки хора.


Кафяви очи
Кафяви очи
Това са най-спокойните натури. На тях можете да разчитате за добър съвет. Подредени, решителни, целенасочени и уравновесени. Методично и обмислено постигат това, което желаят. Между тях се срещат доста хора на науката и представители на интелектуалния труд.

Впечатляват се от малките жестове на внимание и комплиментите. Обичат да се глезят и да им бъде угаждано. Когато си избират партньор подхождат тъкмо от тази гледна точка – кой би задоволил в най-пълна степен многобройните им капризи.

Най-подходящите партньори за хората с кафяви очи са тези със същия цвят.

 
Пъстри очи

Те са добродушни и умеят да се забавляват. Имат навика да преувеличават проблемите. Често се лутат между радостта и депресията. Много добри съпрузи и родители, а на първо място приятели. Не са егоистични и винаги ще направят услуга на всеки. Способни и ценени в работата, често са безсъвестно използвани от началници и близки хора. Предпочитат професии на енергичното действие - творчески и импулсивни, без строги ограничения. От тях стават добри журналисти.

Имат лошия навик да послъгват, преувеличават и доукрасяват нещата, затова не вярвайте на всяка тяхна дума. Те са много добри съпрузи, в последствие стават чудесни родители. В любовта са верни и всеотдайни.

Нямат егоистична природа, отзивчиви и услужливи са. Изключително доверчиви са и това понякога им играе лоша шега, тъй като стават жертва на безсъвестни използвачи и измамници.


Зелени очи

Зелени очи

Те са много пробивни хора, надарени с блестящи способности. Умът им е остър като бръснач и веднага преценяват всяка ситуация. Смело вървят нагоре в кариерата и изпреварват всички съперници, елиминирайки препятствията. Имат труден характер и уважават само преуспелите хора. Външно са красиви именно поради този рядко срещан зелен поглед, но са студени и всъщност са големи егоисти. В професията и в личният живот непременно са лидери.

Копнеят за любов, но трудно откриват подходящия за тях партньор, тъй като са твърди и принципни и не биха се задоволили с каквото и да е. От там е и погрешната представа, че са високомерни. Но не – те просто знаят цената си.

 

Сини очиСини очи

Имат богато въображение и фантазия. Те са артистични, обаятелни и завързват лесно контакти. Подходящи професии за тях са тези в сферата на комуникацията и общуването с много хора. Често правят щедри и благородни жестове към околните. Характерът им е открит, прям и с чувство за хумор. Понякога гледат по-леко на живота и тогава стават лекомислени. Притежателите на изумрудени очи в любовта са искрени и всеотдайни. Склонни са на дълбоки чувства и са верни на партньора си. Притежават богато въображение, на което дават воля в спалнята.

Хората със сини очи са умни, чувствителни и темпераменти. В повечето случаи са и физически красиви, което им печели много обожатели. Освен това са весели и бързо се сприятеляват. Винаги са заобиколени от много хора, тъй като обичат шумните и весели компании.

 
Сиви очи


Хората със сиви очи са привлекателни и много темпераментни. Притежават невероятно чувство за хумор, което им печели немалко обожатели. Те са общителни, лесно завързват контакти, но трудно ги поддържат. При избора на партньор решаващо значение играе финансовото му състояние. Тези хора обичат сигурността и материалните придобивки и не могат да живеят в бедност.

Макар че са много влюбчиви сивооките хора рядко се задържат дълго време с един и същ партньор, тъй като чувствата им са нетрайни. Когато вече са семейни, рядко са верни на своя партньор.


03.09.2010/Блага Димитрова
 

26 коментарaДобави коментар »

DIVINEYA

От DIVINEYA26.01.2011, 16:27 ч.

A kakvo bihte kazali za horata koito izpolzvat cvetni leshti.Dali tova prouchvane se otnasya i za tyah?

Виж всички коментари за "Цветът на очите".

Още от "Загадъчно"

Магическите способности на кактуса

Магическите способности на кактуса

Много хора не подозират, че кактусът не е просто декоративно растение, което краси стайната ви градина. В много страни вярват, че кактусът притежава магически способности. Вижте повече за магическите тайни на кактусите.

Поверия и суеверия с котки

Поверия и суеверия с котки

Котките винаги са били мистични създания. Затова и с тях има много и най-различни поверия и суеверия. Вижте най-разпространените от тях.

Загадките на Великденските острови

Загадките на Великденските острови

Това е една от „най-разбулваните” загадки. Всяка година се открива нещо ново, нещо доказано, което е съвсем малка част от големия пъзел на Великденските острови.