Прогнозите на Калина Трендафилова и Теодора Стефанова

46 коментара2/5

Популярни и обичани, Калина и Теодора са еднакво търсени от хора и от медии заради изключителните си пророчески способности.

Прогнозите на Калина Трендафилова и Теодора СтефановаВъпреки че са майка и дъщеря, Калина и Теодора получават дарбата си по сходен начин - след трагична катастрофа и продължителна кома. Невероятното е, че инцидентът и при двете става на една дата в един и същи месец – 13 юли, но с 9 години разлика във времето.

Известната ясновидка и нумероложка Калина Трендафилова вече 35 години помага на хората със своята пророческа дарба. От 1974 г., когато мъртва я отнасят в моргата, Калина получава шанс за втори живот. Подкрепата е необяснима, свише - да вижда човешките съдбини, да помага в трудни мигове. Способностите на Калина Трендафилова не спират да ни смайват повече от 3 десетилетия. Днес ви предлагаме нейните пророчества за идващите месеци и тези на нейната дъщеря Теодора Стефанова, която е една от най-популярните в Италия ясновидки и телевизионни водещи.

Калина с поглед в бъдещето

Калина ТрендафиловаНово правителство, световна финансова криза, период на утвърждаване в ЕС. Какво ни предстои?


- Преди доста години казах, че Бойко Борисов ще бъде премиер и ще докаже своите умения и ето, че това се сбъдна. Ако работи с разума и сърцето си и налага своето мнение, ще постигне позитивни резултати, независимо, че това  правителството има силна опозиция. След 2 месеца ще започнат първите стачки, ще се надигнат недоволни хора, които ще искат сваляне на кабинета, но правителството ще издържи на тези брожения. Целият мандат на Борисов ще е наситен с всеячески тормоз. Но с подкрепата на добросъвестните депутати и членове на кабинета, ще преуспее.

Един от основните проблеми, които вълнуват хората, е за еврофондовете?


- В Брюксел имат голямо доверие на Бойко Борисов и ще отпуснат пари, които бяха блокирани за България. Ще бъдат правилно разпределени.

А финансовата криза премина ли?

- След 5-6 месеца кредите ще се дават с по-нормални лихви. Това ще помогне на едрия и средния бизнес да се развива. Ще започнат да се отпускат пари за реални проекти и на доказани платци. Все пак банки ще фалират, тъй като имат големи длъжници. Ще се конфискуват имоти на длъжници, ще се продават на търг жилища, хотели. Ще ги предоставят като база за възрастни хора.

Хората са недоволни от социалната и здравна политика на държавата?

- Социалната политика ще дръпне напред. Ще се увеличат пенсиите на овдовелите – ще вземат 50% от пенсията на покойния съпруг, ще се променят сериозно пенсиите за стаж. Убедена съм, че ще се махне коефициентът и до 3 години пенсиите ще се изравнят. Ще се работи реално за инвалидите, за децата с увреждания, ще се отпуснат стипендии за студенти.

Гражданите доста се опариха от монополистите, напрежението нараства с идване на зимата. Какво ни очаква в близките месеци?

- Крайно време е да спрат манипулациите от енергото и да се подчинят на съда. Това ще се оправи.
Очаква се тежка и сурова, дълга зима. Преди това ще има есенни урагани, бури, земетресения в Североизточна България, Кърджали, Смолян. Първите аномалии ще са в края на септември и началото на октомври. Вихрушки и бури ще има и във Варна и Сливен, дори съборени покриви, а в Чирпан и Стара Загора заплаха ще са наводненията.

Безнаказаността на властимащите накара народа да гласува срещу тройната коалиция. Ще има ли наказание за виновните, промени?

- Ще дадат бивши министри под съд. Това ще озлоби опозицията. Ще има спорове. За първи път ще видим осъдени министри за разлика от предишните управляващи.
Ще има рокади в министерствата по-нататък. Външното министерство ще срещне сериозни проблеми, зам. министърът ще изпъкне с дейността си. Министърката на образованието Фъндъкова ще се сблъска с множество нерешени проблеми. Недостатъчният бюджет ще провокира финансови проблеми в министерството.

А каква ще е ситуацията по света?

- Навсякъде ще продължава икономическата криза. Осезателна ще е в Англия, Италия, Франция... Най-силно ще се усети в Испания. Ще продължават да се връщат наши сънародници.

Съветите ти към читателите?

- Трябва да си помогнем самите ние, да дадем нужното от себе си. Знаем, можем, но трябва да сме по-съпричастни един към друг. Да премахнем злобата човешка, да се обичаме, да се уважаваме себе си, да вярваме и Бог ще ни помогне.

Какво би посъветвала хората?

- Много пострадали, които имат големи болки, мизерия и проблеми, мислят че им е направена магия и затова не им върви в живота. На този въпрос отговорът ми е, че магията е вид негативно биополе, провокира се от злобата и лошотията, която предаваме един на друг. Лично аз не вярвам в магии, а в силата на християнството. Съветвам всички да вярват в Бог, да им се чете молитвата на св. Киприян и св. Юстина. Това е най-верният път да им се помогне и да се прочистят.


Теодора Стефанова с паралелна ексклузивна прогноза от Милано

Теодора СтефановаОбичат да представят Теодора Стефанова като „ясновидката на Берлускони”, но чаровната пророчица е най-популярната българка в Италия. Тя не слиза от телевизионния екран на полуострова близо 2 десетилетия, като всяка седмица се среща с италианските зрителите с предаванията  “Бона доменико” в Рим и в “Италия юно” в “Голд селект. Има и своите ангажименти в “Теле Ломбардия, в “Антена Тре” и “Канал Куатро”. Ето и нейните прогнози:

– Правителството на Бойко Борисов ще издържи, макар че в екипа му има и некомпетентни. По-нататък след месеци ще се изпокарат. Премиерът ще има още една възможност за ново правителство. Костов ще играе силна роля в управлението.

Ще се преодолее ли финансовата криза?

- Кризата се задълбочава. Февруари-март ще стане по-голяма. Ще фалират малки предприятия.  Банките ще вземат хотели – някои от тях ще станат старчески домове, холдинги. Недвижимите имоти – никой няма да купува и продава. После нагоре и надолу. Банките ще станат собственици на голяма част от имотите. Преразпределяне на секторите. Икономическата криза няма да се оправи 5-6 години. Ще се почувстваме добре след 10-15 години.

ЕС ни критикуват за корупцията, съдебната власт, еврофондовете?

- Ще остави шефа на Надзорния съвет - компетентен е и е един от бъдещите водещи фигури в управлението. Честен човек е и ще работи за интересите на страната. С тази злоба и завист с корупцията няма да се оправим. Ще има момент, че се уталожват нещата, но после пак ще се появи. Ще освободят средства от еврофондовете с гаранция и условия.

Какво да очакваме в световен план?

- Турция ще влезе в ЕС, Балканите ще станат едно цяло. Русия ще има най-силното влияние върху нас. Рублата ще стане най-силната валута. Япония и Китай са следващата световна сила след Русия.
Бедните африкански държави ще търпят големи загуби, ще има много жертви и мор в тях. Голямо напрежение в политическия живот на Англия, Германия, Франция, които се обединиха около мнението да намалят помощите на бедните държава. Америка е изправена пред голям конфликт с Иран. До 1-2 години ще избухне война там. Ще изтеглят войските си от Ирак.


28.09.2009/Антоанета Титянова
Снимки: Лилия Йотова, Иван Василев


46 коментарaДобави коментар »

kassinka

От kassinka31.03.2017, 22:24 ч.

А защо не помисли за всичко това по- рано ? Преди да се стигне до раздялата ?

Виж всички коментари за "Прогнозите на Калина Трендафилова и Теодора Стефанова".

Още от "Загадъчно"

Нели Колева: Как ни въздейства Лична година 11, когато сме под влиянието й?

Нели Колева: Как ни въздейства Лична година 11, когато сме под влиянието й?

Всички „лични години“ от 1 до 11, в които попадаме, оказват своето влияние върху нас самите чрез засилен интерес към необозримото, невидимото, мистичното, паранормалните явления, нумерологията, астрологията, окултните науки, но в различна степен и с различна сила.

„Всяко зло за добро“ Мислите ли?

„Всяко зло за добро“ Мислите ли?

Животът е изтъкан от хубави моменти и от неприятни премеждия. В битуването на средностатистическия българин, неприятните изненади определено като че ли преобладават над хубавите.

Нели Колева: За Номерата на партиите в бюлетините

Нели Колева: За Номерата на партиите в бюлетините

Числата в нумерологията дават информация, носят послания, датиращи от векове. Вселената, Космоса биха могли да се изразят чрез нумерологичното значение на числата от 1 до 9, които са източник на всичко, което съществува. В числата се крият отговорите на голяма част от природните мистерии и загадки.