Индиански хороскоп

13 коментара5/5

Индиански хороскоп или какви са били астрологичните знаци на изконното американско население?


индиански хороскоп

Дива гъска
(22.12 - 19.01)
  
 
Традиционалисти, противопоставят се на всичко ново. Емоционални и потайни. Склонни да подражават на модата и това е единственото разточителство от строгите канони, към които се придържат. Много са чувствителни и често непоправимо злопаметни. Техният цвят е белият. Разбират се с Бобъра, Кълвача, Кафявата мечка и Змията. Обичат компанията на много хора и им е извънредно трудно да се измъкнат сами от състоянието на дестабилизация. Като родители изискват много от децата си и налагат строга дисциплина.

Видра
(20.01 - 18.02)

Изключително интелигентни и впечатляващо остроумни. С голямо удоволствие помагат на близките си. Много добри, със склонност към медитация. Отдават цялата си любов и грижи на децата, с които са свързани дълбоко. Техният цвят е сребърният. Разбират се с Елена, Червения орел и Гарвана. Весели, обичат да си играят с думите и идеите. Много рядко са отмъстителни.

Пума
(19.02 - 20.03)
    
Те са доста затворени и чувстват необходимост да се занимават с магии и да се обкръжават с мистика. Изпадат често в меланхолия и депресия. Нерешителни и несигурни в себе си. Крият чувствата си от тези, които обичат. Техният цвят е синьозеленият. Разбират се с Дивата патица, Бобъра, Кълвача, Змията и Кафявата мечка. Разрешават да навлизат в територията и само хора, на които има доверие. Родените под този знак имат склонност да премълчават своите дълбоки чувства. Често са артисти с тайнствен и тревожен акцент. Много чувствителни и лесно раними.

Червен орел
(21.03 - 20.04)

Притежават голяма физическа, умствена и емоционална енергия. Предопределено им е да оцелеят и при най-тежки условия. Лесно се въодушевяват от новото и бързо изоставят недовършена предишната си работа. Дългият им език често им създава неприятности. Излъчват оптимизъм. Техният цвят е жълтият. Разбират се със Северния елен, Елена, Моруната и Гарвана. Имат склонност да редуват моменти на бурно веселие с моменти на пълна тишина и спокойствие. Те са ентусиазирани родители, но понякога им липсва търпение.

Бобър
(20.04 - 20.05)

Изпъкват с голяма интелигентност и голяма подвижност. Лесно се справят с всички задачи. Обичат да си угаждат, наслаждават се на патриархални нрави. Смели са. Техният цвят е синият. Разбират се с Дивата гъска, Кафявата мечка, Змията, Пумата и Кълвача. Смятат брака за много сериозно нещо и очакват избраният партньор да е завинаги. Добри родители са, но жените често правят грешки да се отчуждават от партньора си, като прехвърлят цялата си обич към децата.

Елен
(21.05 - 21.06)

Впечатляват и очароват със своята интелигентност. Импонират им силата и енергичността. Впрочем те са повърхностни и не се съобразяват с последиците. На децата си обръщат голямо внимание. Техните цветове са зеленият и белият. Разбират се с Видрата, Червения орел, Гарвана, Моруната и Северният елен. Винаги са в плен на собствените си чувства и имат нужда да бъдат заобиколени от красота. Не се задоволяват само с една сантиментална връзка и рискуват никога да не се решат да вземат окончателно решение.

Кълвач
(22.06 - 22.07)
    
За него гостите са винаги добре дошли. Обичат материалните блага и влагат всичко в дома и семейството си. Много са верни и за тях бракът е свещен. Притежават младежки дух. Не се интересуват, какво става в чуждите къщи и е изцяло обърнат към близките си. Неговият цвят е розовият. Както зеленият кълвач, родените в тази зодия умеят да бъдат добри родители, но понякога им е трудно да разрешат на децата да напуснат гнездото. Разбират се с Кафявата мечка, Бобъра, Дивата гъска, Пумата и Змията.

Моруна
(23.07 - 22.08)

Остроумни, с ясновидски способности. Със своята храброст, сила и воля те имат всички качества на добър лидер. Трудно може да влезете под кожата им. Те са страшно отмъстителни и не забравят нищо. Техният цвят е червеният. Понякога се дразнят от границите, които им поставят родителите в каква област да се реализират, особено що се отнася до социалната и професионалната изява. Разбират се с Елена, Червения орел, Северния елен и Гарвана.

Кафява мечка
(23.08 - 22.09)

Енергични, храбри и издръжливи. Изключително остроумни. Бързо и леко достигат поставените цели. Умеят да се контролират. Обожават децата, въпреки че се правят на по-строги, отколкото са. Техният цвят е пурпурният. Родените в тази зодия са хора, които се владеят, мъдри са и надарени с организаторско чувство. Нуждаят се от известно време, за да възприемат новото. Разбират се с Дивата гъска, Пумата, Кълвача, Бобъра и Змията.

Гарван
(23.09 - 22.10)
    
Съобразителни и навсякъде имат приятели. Подчертана емоционалност и ученолюбивост. Вярват в приятелството и са уверени в любовта. Обсипват децата си с нежност. Техният цвят е кафявият. Постигат стабилност на чувствата и в професията, само когато успеят да направят къща, която да им приляга като ръкавица. Те са обичливи родители. Разбират се с Видрата, Червения орел, Елена, Северния елен и Моруната.

Змия
(23.10 - 22.11)

Те са изключително интелигентни и са пълни с новаторски идеи. Ако идеите й не се приемат, ги обзема ярост. Постоянно преценява противоположния пол и се увиват около него. Техният цвят е зеленият. В живота на родените под този знак често се налагат промени и те трябва да ги направят, като се разделят със старата кожа от идеи и чувства, за да влязат в новата. Много загрижени за личния живот, могат да предадат юздите в ръцете на децата си, преди те да са достигнали възрастта и способностите, за да ги поемат. Разбират се с Дивата гъска, Бобъра, Кълвача и Кафявата мечка.

Северен елен
(23.11 - 21.12)

Тяхната интуиция често стига до ясновидство. Прецизни са и постигат много добри резултати в работата си. Стремят се към целта решително. Приятелите повече ги отблъскват, отколкото привличат. Смятат, че подрастващите трябва отрано да бъдат самостоятелни. Техният цвят е черният. Надарени с проникновен дух, те асимилират с лекота всичко, което четат и слушат. Независимо от това те са много любвеобилни, но проявяват подчертана склонност да бъдат резервирани и мълчаливи по отношение на собствените си дълбоки чувства. Разбират се с Червения орел, Моруната, Видрата, Гарвана и Елена.

03.09.2009/Блага Димитрова

13 коментарaДобави коментар »

вили

От вили19.11.2012, 09:55 ч.

много точен хороскоп, по него съм червен орел !ха

Виж всички коментари за "Индиански хороскоп".

Още от "Загадъчно"

“Ароматен” хороскоп

“Ароматен” хороскоп

Зодиакалният знак, под който сме родени определя не само нашия характер, но той е свързан и с ароматите, които положително влияят на нашата психика, събуждат чувства и еротични помисли.

Тест: През коя врата бихте преминали?

Тест: През коя врата бихте преминали?

Вижте един забавен тест, при който трябва да изберете една врата, през която да преминете. Създателите теста смятат, че изборът ви ще разкрие малко повече за вас като хора.

Зодии и професия

Зодии и професия

Астрологията и в още по-голяма степен астропсихологията могат да ви помогнат в избора на професия. Защото не всеки човек може да прави всичко - някъде е по-способен, другаде - не