Индиански хороскоп

13 коментара5/5

Индиански хороскоп или какви са били астрологичните знаци на изконното американско население?


индиански хороскоп

Дива гъска
(22.12 - 19.01)
  
 
Традиционалисти, противопоставят се на всичко ново. Емоционални и потайни. Склонни да подражават на модата и това е единственото разточителство от строгите канони, към които се придържат. Много са чувствителни и често непоправимо злопаметни. Техният цвят е белият. Разбират се с Бобъра, Кълвача, Кафявата мечка и Змията. Обичат компанията на много хора и им е извънредно трудно да се измъкнат сами от състоянието на дестабилизация. Като родители изискват много от децата си и налагат строга дисциплина.

Видра
(20.01 - 18.02)

Изключително интелигентни и впечатляващо остроумни. С голямо удоволствие помагат на близките си. Много добри, със склонност към медитация. Отдават цялата си любов и грижи на децата, с които са свързани дълбоко. Техният цвят е сребърният. Разбират се с Елена, Червения орел и Гарвана. Весели, обичат да си играят с думите и идеите. Много рядко са отмъстителни.

Пума
(19.02 - 20.03)
    
Те са доста затворени и чувстват необходимост да се занимават с магии и да се обкръжават с мистика. Изпадат често в меланхолия и депресия. Нерешителни и несигурни в себе си. Крият чувствата си от тези, които обичат. Техният цвят е синьозеленият. Разбират се с Дивата патица, Бобъра, Кълвача, Змията и Кафявата мечка. Разрешават да навлизат в територията и само хора, на които има доверие. Родените под този знак имат склонност да премълчават своите дълбоки чувства. Често са артисти с тайнствен и тревожен акцент. Много чувствителни и лесно раними.

Червен орел
(21.03 - 20.04)

Притежават голяма физическа, умствена и емоционална енергия. Предопределено им е да оцелеят и при най-тежки условия. Лесно се въодушевяват от новото и бързо изоставят недовършена предишната си работа. Дългият им език често им създава неприятности. Излъчват оптимизъм. Техният цвят е жълтият. Разбират се със Северния елен, Елена, Моруната и Гарвана. Имат склонност да редуват моменти на бурно веселие с моменти на пълна тишина и спокойствие. Те са ентусиазирани родители, но понякога им липсва търпение.

Бобър
(20.04 - 20.05)

Изпъкват с голяма интелигентност и голяма подвижност. Лесно се справят с всички задачи. Обичат да си угаждат, наслаждават се на патриархални нрави. Смели са. Техният цвят е синият. Разбират се с Дивата гъска, Кафявата мечка, Змията, Пумата и Кълвача. Смятат брака за много сериозно нещо и очакват избраният партньор да е завинаги. Добри родители са, но жените често правят грешки да се отчуждават от партньора си, като прехвърлят цялата си обич към децата.

Елен
(21.05 - 21.06)

Впечатляват и очароват със своята интелигентност. Импонират им силата и енергичността. Впрочем те са повърхностни и не се съобразяват с последиците. На децата си обръщат голямо внимание. Техните цветове са зеленият и белият. Разбират се с Видрата, Червения орел, Гарвана, Моруната и Северният елен. Винаги са в плен на собствените си чувства и имат нужда да бъдат заобиколени от красота. Не се задоволяват само с една сантиментална връзка и рискуват никога да не се решат да вземат окончателно решение.

Кълвач
(22.06 - 22.07)
    
За него гостите са винаги добре дошли. Обичат материалните блага и влагат всичко в дома и семейството си. Много са верни и за тях бракът е свещен. Притежават младежки дух. Не се интересуват, какво става в чуждите къщи и е изцяло обърнат към близките си. Неговият цвят е розовият. Както зеленият кълвач, родените в тази зодия умеят да бъдат добри родители, но понякога им е трудно да разрешат на децата да напуснат гнездото. Разбират се с Кафявата мечка, Бобъра, Дивата гъска, Пумата и Змията.

Моруна
(23.07 - 22.08)

Остроумни, с ясновидски способности. Със своята храброст, сила и воля те имат всички качества на добър лидер. Трудно може да влезете под кожата им. Те са страшно отмъстителни и не забравят нищо. Техният цвят е червеният. Понякога се дразнят от границите, които им поставят родителите в каква област да се реализират, особено що се отнася до социалната и професионалната изява. Разбират се с Елена, Червения орел, Северния елен и Гарвана.

Кафява мечка
(23.08 - 22.09)

Енергични, храбри и издръжливи. Изключително остроумни. Бързо и леко достигат поставените цели. Умеят да се контролират. Обожават децата, въпреки че се правят на по-строги, отколкото са. Техният цвят е пурпурният. Родените в тази зодия са хора, които се владеят, мъдри са и надарени с организаторско чувство. Нуждаят се от известно време, за да възприемат новото. Разбират се с Дивата гъска, Пумата, Кълвача, Бобъра и Змията.

Гарван
(23.09 - 22.10)
    
Съобразителни и навсякъде имат приятели. Подчертана емоционалност и ученолюбивост. Вярват в приятелството и са уверени в любовта. Обсипват децата си с нежност. Техният цвят е кафявият. Постигат стабилност на чувствата и в професията, само когато успеят да направят къща, която да им приляга като ръкавица. Те са обичливи родители. Разбират се с Видрата, Червения орел, Елена, Северния елен и Моруната.

Змия
(23.10 - 22.11)

Те са изключително интелигентни и са пълни с новаторски идеи. Ако идеите й не се приемат, ги обзема ярост. Постоянно преценява противоположния пол и се увиват около него. Техният цвят е зеленият. В живота на родените под този знак често се налагат промени и те трябва да ги направят, като се разделят със старата кожа от идеи и чувства, за да влязат в новата. Много загрижени за личния живот, могат да предадат юздите в ръцете на децата си, преди те да са достигнали възрастта и способностите, за да ги поемат. Разбират се с Дивата гъска, Бобъра, Кълвача и Кафявата мечка.

Северен елен
(23.11 - 21.12)

Тяхната интуиция често стига до ясновидство. Прецизни са и постигат много добри резултати в работата си. Стремят се към целта решително. Приятелите повече ги отблъскват, отколкото привличат. Смятат, че подрастващите трябва отрано да бъдат самостоятелни. Техният цвят е черният. Надарени с проникновен дух, те асимилират с лекота всичко, което четат и слушат. Независимо от това те са много любвеобилни, но проявяват подчертана склонност да бъдат резервирани и мълчаливи по отношение на собствените си дълбоки чувства. Разбират се с Червения орел, Моруната, Видрата, Гарвана и Елена.

03.09.2009/Блага Димитрова

13 коментарaДобави коментар »

вили

От вили19.11.2012, 09:55 ч.

много точен хороскоп, по него съм червен орел !ха

Виж всички коментари за "Индиански хороскоп".

Още от "Загадъчно"

Нели Колева:  Хороскоп за Съвместимост – Синастрия

Нели Колева: Хороскоп за Съвместимост – Синастрия

Какво е Синастрия? Съвместимост - базира се на рождените дати на партньорите.

Античните символи на любовта

Античните символи на любовта

Днес първата асоциация, която хората правят, когато чуят думата любов, е сърцето. Този символ обаче не винаги е бил толкова популярен колкото е сега и през вековете, различни култури и цивилизации, са създавали свои собствени символи, които да изразяват чувството на обич и привързаност. Вижте кои са те:

Ритуали и суеверия за късмет

Ритуали и суеверия за късмет

Черни котки, бели пеперуди и разсипани солници са само част от многото ритуали и суеверия, които носят късмет или съответно ви лишават от него. Кои са най-срещаните ритуали и суеверия за късмет?