Почивка и зодии

27 коментара4/5

Кажи ми зодията си, за да ти кажа къде и как да си починеш! Лято е. Вярно, че сме в криза, но все пак не можем да пропуснем дозата летен отдих, нали?


ОвенОвен
Предпочита да прекара отпуската си по екзотични места и сред дивата природа.
Добре е да избягва организираната почивка, защото тя го лишава от присъщата му инициативност.
Най-неприятни спътници за Овена са моралистите и онези, които по цял ден се излежават на плажа.Телец
Телец
Уикенд в луксозен спа-център или дегустация на вина би било забавно, като задължително включите ден за това, което обичате най-много: ходене по магазините до припадък.
Но, ако нямат достатъчно добре подсигурена финансова опора, по-добре да изчакат по-подходящ момент. Броенето на пари и лишаването от shopping терапията би ги лишило от удоволствието на почивката.Близнаци
БлизнациВашият елемент е въздух, а вие сте с остър ум и изключителна активност. Една градска почивка ще ви даде светлините, цветовете и звуците, които търсите. Затова е добре да прекарат поне част от отпуската си например на международен фестивал или панаир. Семейната почивка и продължителните слънчеви бани не им се отразяват добре.
За тях е най-добре да пътешестват с автомобил - така може да се види много и да се спре навсякъде по всяко време.


Рак
РакСемейна разходка е един добър вариант. Те обичат тайнствеността и най-добре ще се чувстват в романтична среда или на самотен малък остров. Ако тръгне сред природата с приятели, които не са романтици и мечтатели като него, само ще си развали отпуската. За Ракът е непоносима почивката без движение, както и завръщането у дома, без поне едно незабравимо преживяване, което да го топли до следващата почивка.
Лъв
ЛъвЦарят на животните се нуждае от лукс, емоционални преживявания и екзотика, затова предпочита скъпия курорт, където да демонстрира екстравагантните си тоалети.
Лъвът не обича да се загубва сред тълпата, има нужда да бъде център на вниманието. За тях най-важното е по време на отпуска си да получат максимум удоволствия и те са готови да плащат щедро за това. Приемат посещението на градския театър или традиционния карнавал като свещено задължение.
Дева
ЛъвКогато пътуването свърши, може би ще решите, че просто искате де се преместите да живеете някъде там, откъдето сте минали.
Хората, родени под този знак, са склонни непрестанно да анализират чувствата си, обичат да изслушват другите и да се опитват да ги разбират. Най-добре прекарват в компания от четирима души, които също като Девата обичат красивата природа, затова е добре да избягват организираните екскурзии с големи групи.
Везни
ВезниПосещение на места, които предразполагат към романтично уединение е перфектно за тях, особено ако са разположени в красиви местности. Не понасят бързането и опасностите, трябва да странят от скандалджиите и агресивните хора.  Обичат лукса, но са склонни да го преглътнат стига да са с любим човек. Ако към почивката има прибавена някоя историческа ценност ще бъда безкрайно щастливи.
Скорпион

СкорпионКато най-сложни от трите водни знака, вие винаги сте отворени за предизвикателства. Мечтае да посещава затънтени места и да общува с местните жители. За него е еднаква трагедията, както изневярата на любимия човек, така и къмпинга, пълен с туристи.

Стрелец
Стрелец„Пътуване? Какво да си взема?“- това е реакцията на Стрелеца, след предложение за пътуване.  Търси природата и самотата и мечтата му е да прекара почивката си на дивия бряг на река или с яхта сред морето. Обича свободата и не търпи ограниченията.  Повечето от свободните си пари той харчи за запознаване с нови страни и континенти.
Козирог
КозирогВие обичате катеренето – планини, скали - така че такова преживяване би било идеално за вас, особено ако има и езеро, до което да опънете палатка. За Козирога, най-лошата възможна почивка е да пропилее много пари и време в празни разговори.Водолей
ВодолейТъй като това е невъзможно у нас, посетете обсерватория – например на връх Рожен в Родопите, за да зърнете някоя планета в някоя звездна нощ.
 Привличат го далечни краища и екзотични животни, предпочита да нощува в дървена хижа или къщичка край реката. Не обича самотата и спомените, затова рядко носи фотоапарат.

Риби
РибиИдилично местенце до воден басейн – море, езеро, река или язовир би било чудесно за вас. Посещение на някое свещено място също ще ви зареди – доколкото има мистика и бягство в мечтите.
През отпуската трябва да забравят вроденото си чувство за дисциплина. Ако е възможно, да ходят на почивка в края на лятото.09.07.2009/Блага Димитрова


27 коментарaДобави коментар »

Dessie90

От Dessie9008.10.2010, 15:26 ч.

Тази статия за почивки и зодии въобще не е вярна! Как можете да публикувате подобни тъпотии...

Виж всички коментари за "Почивка и зодии".

Още от "Загадъчно"

Името прави човека

Името прави човека

Подходящото име трасира пътя към успеха.Още от древността изборът на име е бил свързан с понятия като избор на съдба, посвещение. Той е бил осъществяван при спазването на строги ритуали и му е било придавано определящо значение за цялостния жизнен път на

2007 – да направим равносметка

2007 – да направим равносметка

Каква беше 2007 - ма за вас? Наситена с приятни емоции и щастливи моменти или година на неприятни изживявания?

Камъните от Ика

Камъните от Ика

Те са колекция от камъни, на които има гравирани сцени с динозаври, изображения, представящи напреднали технологии, дори за нашата цивилизация.  Известни са под името плочките от Ика.