Коя е твоята професия?

15 коментара1/5

Чудили ли сте се, какво са ви предначертали звездите за творческия ви път? Сега е моментът да разберете.   


 • Овен
ОвенПо-амбициозни отколкото е здравословно, вродената нетърпеливост и бойна натура правят представителите на тази зодия лидери. Но лидерство, което не търпи никаква намеса.

Техните силни области са полицията, спортът, промишлеността и компютрите. От тях биха станали прекрасни предприемачи, техници, конструктори, полицаи, пилоти и инженери. Но и невероятни лекари, отдаващи цялото си сърце.

Често, обаче, прекаленият им авантюризъм влияе на трезвената им преценка, което ги прави доста сръчни крадци.

 • Телец
ТелецУверени и спокойни, настойчиви и търпеливи, Телците са идеални за работа, която изисква постоянство и методичност. Да си намерят работа, която да ги осигурява е първата им грижа.

Те търсят кариера, в която ще прогресират бавно, но сигурно. Удовлетворение и наслада биха изпитали, ако работят като банкери, брокери и търговци на недвижими имоти, биолози и ботаници, певци и музиканти.

Често са много музикални и намират професионално поприще на сцената. Тъй като звездите са ги надарили със сръчност, те са прекрасни масажисти. 

 • Близнаци
БлизнациНепрестанните метаморфози и неспирното търсене са запазена марка на хората, родени под този знак.

Общителни, непредубедени и изобретателни, Близнаците са в своята стихия, щом попаднат в полето на рекламата, медиите, образованието или търговията. Но са много непостоянни, имат жизнена нужда от предизвикателства, ако им липсват предпочитат да започнат отново.

Те са родени рекламни агенти, журналисти, водещи, говорители, издатели, писатели и търговци, въобще работа, която им позволява да изразят своята автономност.
 • Рак
РакБогатата фантазия и фините сетива помагат на Раците да неутрализират хаоса и да въдворят хармония във всичко.Отлични професии за тях са свързаните с медицина. Те обичат хората и ги карат да се чувстват като богове.

Художник, фотограф, историк, психолог, дизайнер, финансист, но и готвач, хотелиер, управител на ресторант са само част от професиите, в които Раците могат да се изявят като истински специалисти.

Имат нужда атмосферата на работното място да наподобява уюта на семейството.
 • Лъв
ЛъвНа Лъвовете е отредено да бъдат началници и ръководители не само защото излъчват увереност и авторитарност, но и защото щедростта и великодушието им са безгранични.

Отлични организатори са, умеят да ръководят и винаги успяват да намерят подходящия човек за всяка работа. Те са перфекционисти, играят и се преструват добре – ето защо се реализират в театъра и киното. 

Имат склонност към висшата мода – могат да бъдат стилисти, манекени, дори папараци. Не се колебаят да си правят реклама, хитри търговци и идеални директори.
 • Дева
ДеваСилата на Девите се крие в техния логичен ум и способността им да анализират. Те успяват да разнищят всичко, което попадне в ръцете им.

Защитават своята кауза докрай и се впускат в изпълнението на всяка работа с тотална себеотдаденост и жертвоготовност. Забележителни, дисциплинирани, обичат работата в екип и помагат със всичко, което могат.

Способни са на невероятно концентрация и математическо мислене, което ги прави невероятни счетоводители. Областите, към които трябва да се отправят, са химия, фармакология, здравеопазване, администрация, наука и техника.
 • Везни
ВезниВезните обичат контакта с другите и това ги улеснява в избора на професии. За тях е важна атмосферата и хармонията в екип.

Везните обичат да спорят за справедливостта, морала, законите, политиката, администрацията. Това ги прави добри юристи.

Силата на Везните обаче не се крие само в търсенето на справедливостта. Те имат способност да предугаждат мислите и настроенията на другите.

Това им помага да бъдат отлични политици, дипломати, социолози, дизайнери, изкуствоведи и музиканти.
 • Скорпион
СкорпионОтличителна черта за хората, родени под този знак, е себевладеенето. Ако не постигнат емоционално равновесие, то нищо няма да им спори.

Всяка една сфера, в която работата изисква завидно хладнокръвие, сдържане на емоциите и решителност, е подходяща за Скорпионите. Затова представителите на тази зодия трябва да се ориентират към професии като хирург, психолог, следовател, полицай, детектив.

Много от тях избират фармацията като сфера на реализация.

 • Стрелец
СтрелецМного подвижни, имат нужда да разгърнат всичките си възможности. Нужна им е вяра  нестихващ ентусиазъм. Ако им ги отнемете губите невероятен служител.

Обаянието им е изключително силно и мнозина се стремят да следват техния пример.

Стрелецът се учи бързо. Винаги внася нотки магия в скучната действителност на офиса. Учител, преподавател, свещенослужител, екскурзовод, търговски и рекламен агент - това са професиите, в които Стрелците жънат успехи.
 • Козирог
КозирогКозирозите никога не се впускат в безсмислени начинания. При тях всичко е премерено и бавно, но винаги са крачка пред другите. Те трябва да са подготвени предварително за всяка една стъпка, която ще изминат.

Имат талант на директор. Сериозността им и брилянтната стратегия, която успяват да си изработят в „напечени” моменти ги правят перфектните мениджъри. Банки, недвижимите агенции, индустрия, право и политика.

Имат слабост към новите технологии, но и консервативността на знака често им влия и част от тях стават историци, археолози и антрополози.
 • Водолей
ВодолейОтнемането на свободата е най-жестокото наказание, на което могат да бъдат подложени хората, белязани с този знак. Тяхната независимост е единственото нещо, което те искат да се зачита от другите.

Ти трябва да изразят хуманитарните си наклонности. Движението към върха  отрупано с много житейски опит. Притежават завидна логика и прецицност. Стават специалисти в областта на технологиите.

Способни са на много технически открития. Имат талант да превръщат загубена кауза в печеливш бизнес, именно, защото са идеалисти.  Те са преподаватели, археолози, медици и терапевти.
 • Риби
РибиИзобилие от качества, които понякога объркват представителите на тази зодия и мнозина от тях пренебрегват именно най-важните си способности.

Тяхното въображение има дава възприемчивост им позволява да се реализират в артистични и научни сфери. Щастливи са там, където могат да проявяват своята радост от живота.

Техните инстинкти могат да намират различни форми на изкуството като литература, музика, театър или кино. Родените под тази зодия може да се посветят и на научни изследвания.
09.04.2009/Блага Димитрова


15 коментарaДобави коментар »

Maca

От Maca06.01.2012, 09:55 ч.

И аз съм дева и мразя математика и химия и изобщо не ми се отдават.

Виж всички коментари за "Коя е твоята професия?".

Още от "Загадъчно"

Децата на дъгата – едно от тях ли сте?

Децата на дъгата – едно от тях ли сте?

Децата на дъгата са ново поколение хора с уникални качества. Дали сте едно от децата на дъгата, вижте сами.

Тайнственото е невидимо за очите

Тайнственото е невидимо за очите

“…истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите”, Малкият принц, А.С.Екзюпери

Каква алкохолна напитка подхожда на личността ви?

Каква алкохолна напитка подхожда на личността ви?

Любимата ви алкохолна напитка е като огледален образ на характера, дори визията ви. Тя е вашият уникален подпис. Ако пък все още не се установили коя е вашата алкохолна напитка, вижте коя от изброените ви пасва най-добре.