Нели Колева: За Номерата на партиите в бюлетините

0 коментара0/5

Числата в нумерологията дават информация, носят послания, датиращи от векове. Вселената, Космоса биха могли да се изразят чрез нумерологичното значение на числата от 1 до 9, които са източник на всичко, което съществува. В числата се крият отговорите на голяма част от природните мистерии и загадки.

Нели Колева: За Номерата на партиите в бюлетините

Не случайно в номерата на 2 от основните политически партии- Герб (под номер 15) и Коалиция за България (под номер 5), които упорито се състезават за победа в изборния ден, съществува цифра 5, която символизира гъвкавост, умение да убеждава, да контактува, способност да печели симпатии, а понякога и антипатии.

Но цифра 5 не е символ на лидерството, на водачеството, на категоричен успех. Когато цифра 5 не е допълнена от цифра, носеща духовна насока, съпричастие, благородство, съзидателност, градивност, трудно се постигат успехи.

В номер 15 е на лице вибрация 1 и вибрация 6 като сбор. Тук тълкуването на номер 15 носи и още нещо, което се свързва с желанието на всяка цена да се победи, да има пълнота, завършек, разчитайки на доверието, на емоцията, на симпатията, но винаги може и да се лавира.

Добави описаниеСходна позиция има в номера на партия Атака (номер 14), тъй като редуцираният сбор отново дава цифра 5. При номер 14 има желание за много работа, поемане на големи отговорности, използване на нов подход, но и редица затруднения по пътя към успеха.

В нумерологията символиката на номер 17 (Ред, законност, справедливост) е  израз на обратите, на внезапните промени, на неочакваните събития. Понякога промените могат да са съпътствани от безспирни разправии и скандали. В много случаи номер 17 може да е олицетворение и на революционни идеи. 

Номер 33 (България на гражданите) в нумерологията се свързва с прекалена устойчивост, стабилност, възможността чрез постоянство, хармония и справедливост да се печели симпатия, да има баланс, тъй като отново има редуциран сбор, който е цифра 6.

Номер 16 (Синьо единство) през погледа на нумерологията дава развитие, еволюция, стремеж към победа, с желание за господство, за надмощие, но не на всяка цена. Числото 16 не е привърженик на дипломатичния и фин подход, но почти винаги носи откритост, честност.

В номер 40 (ДПС) има завишена активност, понякога безкрайни трансформации и бързи промени. Числото 40 много често дава изключително висока дисциплина, организираност. То е ключ към идеи и устойчивост,  но би могло да е съпроводено с редица ограничения и пресметливост.

Добави описание

В номер 27 (Демократи за силна България) има дълбок космичен промисъл. Символиката на номер 27 в нумерологията е доста многопластова и крие много загадки. Обикновено това число се свързва с много умения, знания, съобразителност, прецизност и перфекционизъм. Възползвайки се от позитивите на числото притежателят би могъл да постигне завидни успехи.

Номер 10 (Съюз на демократичните сили) символизира водачество, лидерство, винаги е олицетворение на реда, порядъка, доминирането над другите, но без много алтернативи за избор на подходяща стратегия.

Принципно по номера на бюлетината не би могло да се каже, да се даде информация коя партия ще бъде лидер в изборния ден, коя има Космичен приоритет и предимство пред друга. Да, би могло позитивна цифра на бюлетината да е печеливша в изборния ден, но това не означава, че победата на партията идва от позитивната вибрация номер на бюлетината.

Номерата на изборните бюлетини са само един фон около основната рамка. Основната рамка е личният, персонален хороскоп на лидера на съответната партия, в частност на няколко човека, които са създателите и движещата сила на самата структура.

Телефони за контакти с Нели Колева:
0888 74 21 78; 02/ 832 1289

www.horoscopedia.net 
www.nelly-koleva.com

 

10.04.2013/ Нели Колева

Още от "Загадъчно"

Домашен любимец според зодията - част 1

Домашен любимец според зодията - част 1

Домашният любимец е смел избор за подарък. Често изборът не е само между куче и коте. Как обаче да изберем перфектният домашен любимец? Някои вярват, че има връзка межу зодията ни и животните, които харесваме. Вижте кои домашни любимци за коя зодия са подходящи.

Рай

Рай

Всеки има собствена представа за отвъдното. Често е комбинация от всички религиозни представи, но може да бъде и просто едно недефинирано по-добро място.

Поличби, суеверия, поверия

Поличби, суеверия, поверия

Поличби или как да разчитаме знаците на съдбата сами? Суеверията са заложени в гените ни. Поверията са нашето средство за оцеляване. Поличбите, суеверията и поверията са безброй, различни във всички страни.