Нели Колева: Тълкуване на Лична година 2 в нумерологията

0 коментара0/5

Лична година 2 в голям процент е свързана с просперитет, стабилизация в работен план. Човек доста по- лесно си намира подходящата работа, която да го устройва, така че да е доволен.

Нели Колева: Тълкуване на Лична година 2 в нумерологията

Личния живот на всеки човек, намиращ се в лична година 2  дава големи шансове свързани с влюбване, с поява на любим човек в живота,  с изживяване на любовни мигове и трепети, които носят незабравими преживявания, понякога прерастващи в сериозно обвързване, съвместно живеене или брак. Как ще се прояви лична година 2- изцяло зависи от нашия личен, персонален, индивидуален нумерологичен хороскоп.

Лична година 2 - професионален план:

Лична година 2 е изключително стройна, преуспяваща, даваща материални блага. Това може да са финанси заработени както от нас самите, така също и от други хора с които влизаме в определени отношения.
Хората имат натрупан опит от предходната лична година (1 и от всички предходни лични години, ако сме над 40 години). Година 2 дава мобилизация на нашия жизнен потенциал, концентрация, голяма енергия и добра реализация. Всичко, което сме придобили като умения, знания, квалификация и опит от предишно време, сега имаме перфектния шанс да го използваме и доразвиваме. Ако направим съпоставка с предишната лична година 1, определено можем да кажем, че лична година 2 е много по – успешна,  градивна и стабилна.

Добави описаниеПрез лична година 2 човек е жизнен, енергичен и активен. Усилията са му насочени към още по–голяма стабилизация и съвършенство в своята област. Тази година е свързана с разширение и трансформации, които носят доста позитиви в областта ни на развитие. Човек е настроен да се усъвършенства и квалифицира. Търсят се нови методи и средства в една коренно различна професионална атмосфера.

В година 2 индивидът е благосклонен да предава своя натрупан опит на други хора в същата сфера на развитие. Годината би могла да даде също така работа свързана в съдружие. В тази година човек е амбициозен, упорит, дисциплиниран. Не си губи времето напразно, стриктен и доста отговорен. Година 2 не е свързана с финансови загуби. Не би могъл да изпадне в депресивни състояния или отчаяние.

Лична година 2 - емоции:

В емоционален план лична година 2 дава големи шансове на всеки човек - от към поява на влюбване, привличане, харесване, изграждане на хармонични отношения с партньор до нас. Тя ни дава алтернатива не само да срещнем любим човек, но и да изградим сериозна и перспективна връзка. Ако по стечение на обстоятелствата сме сами и необвързани- попадайки в лична година 2- процента да срещнем подходящ човек с когото да имаме хармонични отношения е завишен. 

Лична година 2 е подходяща не само за влюбване и емоционални трепети. Попадайки в Лична година 2, човек по-често решава да направи крачка към поемане на сериозни отговорности и създаване на дом, семейство. Дали това е брака ни, зависи от нашия личен хороскоп

Добави описаниеИнтересно за  Лична година 2 е:

Подобно на лична година 1, и в тази година, независимо дали сме обвързани в брак, съвместно живеене с човек, отново ни се дава шанса за емоционални преживявания (в повечето случаи това се случва при наличие на дълга връзка, брак).

Какво трябва да знаем за Лична година 2?

В зависимост от нашия личен, персонален хороскоп, Лична година 2 не винаги ни дава възможност да срещнем любим човек, така че да има силно, магнетично влюбване и стабилност, хармония в отношенията.

Преместване в друго населено място, имотни придобивки:

Лична година 2 се свързва с преместване в друго населено място, но процента не е завишен. Желателно е да се прави само ако има външни обстоятелства, които го изискват или ни притискат. В лична година 2 можем да пристъпваме към  имотни придобивки, към инвестиране.

Водене на съдебни дела, процедури:

В Лична година 2 късметът не върви с нас, относно водене и печелене на съдебни дела и принципно всичко свързано с институции. Възможно е отлагане, забавяне във времето. Като цялостна характеристика Лична година 2 е година на разгръщане на нашия потенциал. Финансовите постъпления са добри. Лична година 2 е година на финансова стабилизация и пълен успех.

Вижте също:

Нели Колева: Тълкуване на Лична година 1 в нумерологията

Нели Колева: Как ни въздейства Лична година 11, когато сме под влиянието й?

Нели Колева за числото Жизнен път в Нумерологията

Телефони за контакти с Нели Колева:

0888 74 21 78; 02/ 832 1289

www.horoscopedia.net 
www.nelly-koleva.com

12.07.2013/ Нели Колева

Още от "Загадъчно"

2016 – Годината на Маймуната

2016 – Годината на Маймуната

Според Китайския хороскоп 2016 година ще премине под знака на Червената Огнена Маймуна. Какво разказва зодиакът за родените под знака на Маймуната, какво е значението на елемента огън и на червения цвят. Ето какво да очакваме през 2016 – Годината на Маймуната.

Чудото, наречено светена вода

Чудото, наречено светена вода

Светената вода е извор на надежда за много хора, които искат да се пречистят и да се предпазят от злото, да се излекуват или да помогнат на близките си. Вижте какво трябва да знаете за чудото, наречено светена вода!

Добрите ангели съществуват

Добрите ангели съществуват

Това твърдят не само вярващи, екстрасенси, гадатели и личности с паранормални способности, но и много обикновени хора, спасили се по чудодеен начин от смъртта. Дори и някои от сериозните научни издания са приели за нещо нормално съществуването им.